Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Zmones, gal kas galit patarti del objektyvo Pentaxui (K100D)? nusibodo man kojom zoominti, o ir per koki vandeni ne visad gali zoominti (nebent plaukte). Ziurejau ivairius varinatus, bet kuo daugiau skaitau, tuo maziau man aisku kas gerai... Biudzetas minimalus, nebent kas nores prisidet prie gimtadienio dovanos. Na ir siaip ne tiek daug fotografuoju, kad noreciau daug leisti.
Help! g.gif dry.gif umn.gif
Atsakyti
QUOTE(bald.nomad @ 2008 05 09, 14:45)
Zmones, gal kas galit patarti del objektyvo Pentaxui  (K100D)? nusibodo man kojom zoominti, o ir per koki vandeni ne visad gali zoominti (nebent plaukte). Ziurejau ivairius varinatus, bet kuo daugiau skaitau, tuo maziau man aisku kas gerai... Biudzetas minimalus, nebent kas nores prisidet prie gimtadienio dovanos. Na ir siaip ne tiek daug fotografuoju, kad noreciau daug leisti.
Help!  g.gif  dry.gif  umn.gif

o kokius variantus žiūrėjai ir bent jau kokia sumą planuoji išleisti?
Atsakyti
paskutiniai ziureti yra:
SIGMA 28-200mm f/3.5-6.3 DG MACRO cia
ir
Pentax obj. 50-200mm f/4-5.6 ED smc-DA cia

Tiesiog, zinau kad nieko nezinau, tai ieskau patarimu. Kazkokiu po keleta tukstanciu suradau, galvojau gal, bet paskui sumasciau, kad ne tiek daug fotografuoju kad daryt rimtas investicijas - bet gal butent taip ir reiketu?

Dejavu, berods tu Pentaxa pirka, gal ka argumentuotai patartum?
Atsakyti
QUOTE(bald.nomad @ 2008 05 09, 15:52)
paskutiniai ziureti yra:
SIGMA 28-200mm f/3.5-6.3 DG MACRO cia
ir
Pentax obj. 50-200mm f/4-5.6 ED smc-DA cia

Tiesiog, zinau kad nieko nezinau, tai ieskau patarimu. Kazkokiu po keleta tukstanciu suradau, galvojau gal, bet paskui sumasciau, kad ne tiek daug fotografuoju kad daryt rimtas investicijas - bet gal butent taip ir reiketu?

Dejavu, berods tu Pentaxa pirka, gal ka argumentuotai patartum?

taip. turiu pentax. Iš zoominių turiu du, pentax 50-135 mm, labai kokybiškas, ryškus objektyvas, bet ir nepigus. O kadangi man buvo mažokai pritraukimo įsigijau ir sigma 70-300 macro (kokybė gerai, kaip už tokią kainą, bet autofokusas jau po savaitės sugedo sad.gif
Tavo minėtą pentax 50-200 mm atmečiau kai pažiūrėjau su juo darytas nuotraukas. Nzn gal ant tokių pataikiau, bet jau labai muilinos pasirodė.
O daugiau nelabai iš ko rinktis yra.
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2008 05 09, 11:04)
kad jau prakalbot apie debesėlius. Westai buvau žadėjus parodyti dangų su savo filtru ir be jo:

išties akivaizdus skirtumas.. pakartok dar pavadinimą blush2.gif blush2.gif .. labai noriu tokio, kelionė jau suplanuota į saulėtus kraštus .. ir kiek supratau negausiu čia ? g.gif .. teks ieškotis ebay.juje

Degute
sveikinimai su ND laimėjimu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 09 gegužės 2008 - 18:18
tai kad filtru yra ir pas mus, pvz., Sergitoje, Fotofabrike ir pan. ax.gif
o aš šiandien savo didįjį objektyvą bandžiau sad.gif be šansų man fotkint į tolį be stabilizatoriaus verysad.gif kaip ten mano vyras sugeba g.gif man tai rankos dreba doh.gif
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2008 05 09, 19:32)
tai kad filtru yra ir pas mus, pvz., Sergitoje, Fotofabrike ir pan. ax.gif
o aš šiandien savo didįjį objektyvą bandžiau sad.gif be šansų man fotkint į tolį be stabilizatoriaus verysad.gif kaip ten mano vyras sugeba g.gif man tai rankos dreba doh.gif

žinau , kad yra, bet negarantuoju, kad yra tokių kaip pas Dejavu
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 05 09, 19:52)
žinau , kad yra, bet negarantuoju, kad yra tokių kaip pas Dejavu

Westa, visi tie polaraizeriai vienodi, tik firmos pavadinimai skiriasi. Maniškis kenko firmos, tokius vilbra pardavinėja.
Tik pas mus provincijoj tokių spec. prekių iš vis nėra, dėl to ir teko pakeliui pirkti.
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2008 05 09, 20:42)
Westa, visi tie polaraizeriai vienodi, tik firmos pavadinimai skiriasi. Maniškis kenko firmos, tokius vilbra pardavinėja.
Tik pas mus provincijoj tokių spec. prekių iš vis nėra, dėl to ir teko  pakeliui pirkti.

ačiū 4u.gif pažiūrėjau pas juos ten visgi visokių yra.. polifilter, paprasti, pro 1 ir tt g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 09 gegužės 2008 - 19:50
Sveikos visos,

Ar turite kuri Nikkor macro lenses 105 VR F28 Nikono fotikui, ar jos pasiteisina? Ir kokia kaina jei kuri turite?

http://cgi.ebay.co.u...1QQcmdZViewItem

va sitos domina g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uogute: 09 gegužės 2008 - 21:26
Sveiki,
gal galetumete parasyti atsiliepimus apie si objektyva CANON EF 75-300 4-5.6 III USM , ar patartumete isigyti?
Labai noriu isigyti koki, tik finansai spaudzia, beto esu dar tik pradziamoksle
Atsakyti
Sveikinimai Degutei 4u.gif
Californiagirl, nuostabus vaizdai wub.gif Grazios nuotraukos thumbup.gif

Dedu viena foto kritikai 4u.gif

user posted image
Atsakyti