Zmones, gal kas galit patarti del objektyvo Pentaxui (K100D)? nusibodo man kojom zoominti, o ir per koki vandeni ne visad gali zoominti (nebent plaukte). Ziurejau ivairius varinatus, bet kuo daugiau skaitau, tuo maziau man aisku kas gerai... Biudzetas minimalus, nebent kas nores prisidet prie gimtadienio dovanos. Na ir siaip ne tiek daug fotografuoju, kad noreciau daug leisti.
Help!
QUOTE(bald.nomad @ 2008 05 09, 14:45)
Zmones, gal kas galit patarti del objektyvo Pentaxui (K100D)? nusibodo man kojom zoominti, o ir per koki vandeni ne visad gali zoominti (nebent plaukte). Ziurejau ivairius varinatus, bet kuo daugiau skaitau, tuo maziau man aisku kas gerai... Biudzetas minimalus, nebent kas nores prisidet prie gimtadienio dovanos. Na ir siaip ne tiek daug fotografuoju, kad noreciau daug leisti.
Help!
Help!
o kokius variantus žiūrėjai ir bent jau kokia sumą planuoji išleisti?
paskutiniai ziureti yra:
SIGMA 28-200mm f/3.5-6.3 DG MACRO cia
ir
Pentax obj. 50-200mm f/4-5.6 ED smc-DA cia
Tiesiog, zinau kad nieko nezinau, tai ieskau patarimu. Kazkokiu po keleta tukstanciu suradau, galvojau gal, bet paskui sumasciau, kad ne tiek daug fotografuoju kad daryt rimtas investicijas - bet gal butent taip ir reiketu?
Dejavu, berods tu Pentaxa pirka, gal ka argumentuotai patartum?
ir
Tiesiog, zinau kad nieko nezinau, tai ieskau patarimu. Kazkokiu po keleta tukstanciu suradau, galvojau gal, bet paskui sumasciau, kad ne tiek daug fotografuoju kad daryt rimtas investicijas - bet gal butent taip ir reiketu?
QUOTE(bald.nomad @ 2008 05 09, 15:52)
paskutiniai ziureti yra:
ir
ir
taip. turiu pentax. Iš zoominių turiu du, pentax 50-135 mm, labai kokybiškas, ryškus objektyvas, bet ir nepigus. O kadangi man buvo mažokai pritraukimo įsigijau ir sigma 70-300 macro (kokybė gerai, kaip už tokią kainą, bet autofokusas jau po savaitės sugedo
Tavo minėtą pentax 50-200 mm atmečiau kai pažiūrėjau su juo darytas nuotraukas. Nzn gal ant tokių pataikiau, bet jau labai muilinos pasirodė.
O daugiau nelabai iš ko rinktis yra.
QUOTE(dejavu @ 2008 05 09, 11:04)
kad jau prakalbot apie debesėlius. Westai buvau žadėjus parodyti dangų su savo filtru ir be jo:
išties akivaizdus skirtumas.. pakartok dar pavadinimą .. labai noriu tokio, kelionė jau suplanuota į saulėtus kraštus .. ir kiek supratau negausiu čia ? .. teks ieškotis ebay.juje
Degute sveikinimai su ND laimėjimu
tai kad filtru yra ir pas mus, pvz., Sergitoje, Fotofabrike ir pan.
o aš šiandien savo didįjį objektyvą bandžiau be šansų man fotkint į tolį be stabilizatoriaus kaip ten mano vyras sugeba man tai rankos dreba
o aš šiandien savo didįjį objektyvą bandžiau be šansų man fotkint į tolį be stabilizatoriaus kaip ten mano vyras sugeba man tai rankos dreba
QUOTE(AŠA @ 2008 05 09, 19:32)
tai kad filtru yra ir pas mus, pvz., Sergitoje, Fotofabrike ir pan.
žinau , kad yra, bet negarantuoju, kad yra tokių kaip pas Dejavu
QUOTE(westa @ 2008 05 09, 19:52)
žinau , kad yra, bet negarantuoju, kad yra tokių kaip pas Dejavu
Westa, visi tie polaraizeriai vienodi, tik firmos pavadinimai skiriasi. Maniškis kenko firmos, tokius vilbra pardavinėja.
Tik pas mus provincijoj tokių spec. prekių iš vis nėra, dėl to ir teko pakeliui pirkti.
QUOTE(dejavu @ 2008 05 09, 20:42)
Westa, visi tie polaraizeriai vienodi, tik firmos pavadinimai skiriasi. Maniškis kenko firmos, tokius vilbra pardavinėja.
Tik pas mus provincijoj tokių spec. prekių iš vis nėra, dėl to ir teko pakeliui pirkti.
ačiū pažiūrėjau pas juos ten visgi visokių yra.. polifilter, paprasti, pro 1 ir tt
Sveikos visos,
Ar turite kuri Nikkor macro lenses 105 VR F28 Nikono fotikui, ar jos pasiteisina? Ir kokia kaina jei kuri turite?
http://cgi.ebay.co.u...1QQcmdZViewItem
va sitos domina
Ar turite kuri Nikkor macro lenses 105 VR F28 Nikono fotikui, ar jos pasiteisina? Ir kokia kaina jei kuri turite?
http://cgi.ebay.co.u...1QQcmdZViewItem
va sitos domina
Sveiki,
gal galetumete parasyti atsiliepimus apie si objektyva CANON EF 75-300 4-5.6 III USM , ar patartumete isigyti?
Labai noriu isigyti koki, tik finansai spaudzia, beto esu dar tik pradziamoksle
gal galetumete parasyti atsiliepimus apie si objektyva CANON EF 75-300 4-5.6 III USM , ar patartumete isigyti?
Labai noriu isigyti koki, tik finansai spaudzia, beto esu dar tik pradziamoksle