Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Pažaidžiau šiek tiek ax.gif
QUOTE(MamyteSkorpione @ 2008 05 07, 09:33)
user posted image
[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=90&i=p5030111az8.jpg][IMG]http://img90.image

ir po korekcijos ax.gif šiek tiek pamečiau spalvas ir ryškumą, reiktų dar išmokti medį iškirpti gražiai...

user posted image

PS turėtojams tai būtų ko gero dar lengviau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Degutė: 09 gegužės 2008 - 09:03
QUOTE(californiagirl @ 2008 05 09, 08:13)
Tik dabar pamaciau.............. biggrin.gif
...o kadangi as nesuaugus mergaite tai ir dziugauju lotuliukas.gif
Juokauju mirksiukas.gif  supratau ka norejai pasakyti 4u.gif  visgi tikrai malonu, kad patiko 4u.gif

biggrin.gif drinks_cheers.gif taip taip, as cia juokais ir labai draugiskai mirksiukas.gif

QUOTE(Degutė @ 2008 05 09, 08:25)
Pažaidžiau šiek tiek  ax.gif
ir po korekcijos  ax.gif šiek tiek pamečiau spalvas ir ryškumą, reiktų dar išmokti medį iškirpti gražiai...
PS turėtojams tai būtų ko gero dar lengviau  ax.gif

Oho blink.gif puikiai smile.gif O tai cia ne su PS? Tai su kokia programa tada???
Atsakyti
QUOTE(Mylia @ 2008 05 09, 10:12)

Oho  blink.gif  puikiai smile.gif O tai cia ne su PS? Tai su kokia programa tada???

Dar ten kabliukų pilna, reiktų iki galo išdirbt.
Pas mane PS Elements sena versija.. PS kompas nevež ax.gif
Atsakyti
Na, Deguta, tu cia pasidarbavai... net grazu ziuret... aisku, karpyt dar reik pasimokyt, bet man tai visvien aukstas pilotazas smile.gif
Atsakyti
kad jau prakalbot apie debesėlius. Westai buvau žadėjus parodyti dangų su savo filtru ir be jo:

user posted image user posted image

o čia dar radau senesnį pavyzdį, darytą prieš metus dar su mano senąja canon muiline smile.gif (tiesa filtras kitas buvo, iš ebay pirktas)
su ir be
user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2008 05 09, 11:04)
kad jau prakalbot apie debesėlius. Westai buvau žadėjus parodyti dangų su savo filtru ir be jo:

o čia dar radau senesnį pavyzdį, darytą prieš metus dar su mano senąja canon muiline smile.gif (tiesa filtras kitas buvo, iš ebay pirktas)
su ir be

Na va radau kieno paklaust biggrin.gif Kiek atsimenu tu anksčiau su S3 IS fotografuodavai. O tai dedasi filtrai ant jų? Vis noriu išsaiškint smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2008 05 09, 11:09)
Na va radau kieno paklaust biggrin.gif Kiek atsimenu tu anksčiau su S3 IS fotografuodavai. O tai dedasi filtrai ant jų? Vis noriu išsaiškint  smile.gif

dedasi 52 arba 58 mm filtrai, tik reikia adapterį nusipirkti, kad jį uižsidėti smile.gif,
va toks user posted image

tie antrieji pavyzdžiai su canon s3 ir fotografuoti.
Ant jo dar dėdavau ir macro konverterį (dabar sekmingai jį ant objektyvo naudoju).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dejavu: 09 gegužės 2008 - 10:17
QUOTE(dejavu @ 2008 05 09, 11:13)
dedasi 52 arba 58 mm filtrai, tik reikia adapterį nusipirkti, kad jį uižsidėti smile.gif,

tie antrieji pavyzdžiai su canon s3 ir fotografuoti.
Ant jo dar dėdavau ir macro konverterį (dabar sekmingai jį ant objektyvo naudoju).

O kur viso to gėrio ieškot? Kažkaip niekada nesidomėjau objektyvais ir filtrais...o čia bac..pasirodo galiu dar primontuot ir ant savojo kai ką lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2008 05 09, 11:22)
O kur viso to gėrio ieškot? Kažkaip niekada nesidomėjau objektyvais ir filtrais...o čia bac..pasirodo galiu dar primontuot ir ant savojo kai ką  lotuliukas.gif

viską siunčiaus iš www.ebay.com pvz., tik raynox macro konverterį iš fotofabriko pirkau.
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2008 05 09, 11:27)
viską siunčiaus iš www.ebay.com pvz., tik raynox macro konverterį iš fotofabriko pirkau.

Ačiū mirksiukas.gif
Atsakyti
ziuriu senesnes foto.. tai ir cia fokusas i bliuske, ne? sad.gif nu jo ryskiai..
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2008 05 09, 07:23)
Papildyta:
1. man labai užspausta iš šonų. O jei pažaist su diafragma fotkinant, kad tik pirmas ratas būtų ryškus, o kiti paplaukę, tai gal ir tas namas iš dešinės geriau atrodytų ir jo nereikėtų taip nukirpinėti?
2 Grybas skanus smile.gif
Geri debesai. Aš tai dabar kolekcionuoju savo fotkints įvairius debesis. Kartais jais

Bandysiu pazaisti, bet cia jau ir taip su Av fotkinta su muilinuke tiek teisejo schmoll.gif

QUOTE(californiagirl @ 2008 05 09, 07:35)
Man sunku atsakyti, nes as nezinau kiek kas LT kainuoja biggrin.gif  Bet daug kas sako, kad JAV fotikai, objektyvai ir t.t. yra pigiau ax.gif
As asmeniskai pasitikiu sia My Webpageinternetine parduotuve, kainos labai normalios, tokios jos realiai yra pas mus(nors gal dar ir pigiau gali rasti g.gif ), tai gali pasiziureti ir palyginti su kainomis LT 4u.gif

aciu, tikrai pigiau, jau renkuosi fotika thumbup.gif

QUOTE(Stikline @ 2008 05 09, 10:09)
Na va radau kieno paklaust biggrin.gif Kiek atsimenu tu anksčiau su S3 IS fotografuodavai. O tai dedasi filtrai ant jų? Vis noriu išsaiškint  smile.gif

as irgi su S3 pleskinu, jei nenupirks MB veidrodinio teks ieskotis priedu senukui lotuliukas.gif
Atsakyti