Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Kaktuke @ 2008 05 08, 18:31)
Prisifotkinau dangaus  smile.gif tai visgi galima kazka islauzti ir su fotiku, melyniausias dangus iseina nustacius "dienos sviesos lempa", tik ir visa kita buna melsvo atspalvio.  g.gif

na taip jau gal nereikėtų su WB elgtis blush2.gif esu per klaidą padarius neseniai taip kelias foto. mėlynas afaltas manes nenudžiugino lotuliukas.gif
šiaip ekspozicijos sutrumpinimas padeda neišdeginti dangaus, bet nutamsina kiek žemę. Be filtro išspausti kažką sunku.
Atsakyti
O kartais su WB įdomiai gaunasi ax.gif
Va, WB nustatytas debesuotai dienai:

user posted image

O čia tom pačiom sąlygom, tik nustatytas kaitrinei lemputei:

user posted image

Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2008 05 08, 16:37)
nusipirkau knyga, atsiverciau fotiko instrukcija  bigsmile.gif

kokia knyga nusipirkai? smile.gif

QUOTE(californiagirl @ 2008 05 08, 16:40)
Tu kaaa blink.gif  biggrin.gif Bet man malonu, aciu biggrin.gif

ne vien Stebukle, as irgi beveik tikra buvau, kad tos tulpes Silwio biggrin.gif tik is paskutinio posto po nuotrauka, kur nuosirdziai apsidziaugei, jog mums patinka tavo foto, pagalvojau, kad suauges vyras taip nuosirdziai viesai nedziugautu biggrin.gif

Degute, labai idomiai atrodo ir su netinkamu wb smile.gif

Idedu viena peizaza kritikai.

Vienas miglota ryta

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mylia: 08 gegužės 2008 - 20:35
buvom apsisprendę, bet jūsų paskaičius dar pasiklausiu: ką rinktumėtės
kitinį Nikkor 18-55 ar Nikkor 28-80 mm ? kokie argumentai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mylia @ 2008 05 08, 21:16)

Vienas miglota ryta

Ma šita nuotrauka tokia niekuo neišsiskirianti. Ir tas vienišas medis paskęsta užnugaryje esančiame miške, ir pirmo plano žolės spalva per aitri. Akys klaidžioja ir nieko neranda...
Atsakyti
QUOTE(Mylia @ 2008 05 08, 20:16)
kokia knyga nusipirkai? smile.gif

ta pacia uzrekomenduota Gurskio "skaitmenine fotografija"
Atsakyti
QUOTE(lioliuke @ 2008 05 08, 19:54)
pameginsiu ikelti nespalvota ir kiek pakoreguota foto smile.gif

Gaila, kad ji tokia pilka. Ir neatrodo, kad akytės būtų ryškios.
Papildyta:
QUOTE(Kaktuke @ 2008 05 07, 19:11)
Ir as keliu pora temos atgaivinimui.
1.
ir
2.
nezinau kas joms blogai, man jos visai idomiai atrodo. Lauksiu komentaru is daugiau suprantanciu  bigsmile.gif

1. man labai užspausta iš šonų. O jei pažaist su diafragma fotkinant, kad tik pirmas ratas būtų ryškus, o kiti paplaukę, tai gal ir tas namas iš dešinės geriau atrodytų ir jo nereikėtų taip nukirpinėti?
2 Grybas skanus smile.gif

QUOTE(Stikline @ 2008 05 07, 19:58)
Debesai debesai
Nežinau ar įmanoma buvo išvengti išdegimų debesyse  g.gif

Geri debesai. Aš tai dabar kolekcionuoju savo fotkints įvairius debesis. Kartais jais galima pataisyti kokį dangų rolleyes.gif

QUOTE(kooala @ 2008 05 07, 21:15)
senokai čia buvau blush2.gif  bet būdama kaime fotorafavau 4u.gif  kol kas idesiu vieną nuotrauką blush2.gif  "Rainiai"

Kodėl tokia spalva? Labai viskas susilieja. Ir aš tai kirpčiau iš kairės tą šunio pusę.

QUOTE(Pasiklydusi @ 2008 05 07, 21:15)

Bandžiau ir vienaip, ir kitaip, bet niekaip nesugalvoju kaip apkirpti (ir šiaip pateikti) šitą nuotrauką. Ačiū, jei kas galėtų patarti, kaip geriau. Įmetu nekeistą originalą:

Na, nesikarpo ir man čia niekas. Fainas katinuko žvigsnis. Gal įdomiau žiūrėtusi, jei nebūtų tų durų fone? Bet čia jau ne kirpti, o perfotkint reiktų..
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2008 05 09, 07:05)
Ma šita nuotrauka tokia niekuo neišsiskirianti. Ir tas vienišas medis paskęsta užnugaryje esančiame miške, ir pirmo plano žolės spalva per aitri. Akys klaidžioja ir nieko neranda...

Aciu, Degute. Sita nuotrauka yra is tu, kai neapsisprendziu, verta ko nors ar ne. Demesi buvo patraukes miglotas miskas ir ryski zole, nes ji is tikruju buvo labai intensyvi lyginant su kita supancia gamta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mylia: 09 gegužės 2008 - 07:35
QUOTE(Kaktuke @ 2008 05 08, 18:31)
californiagirl atsiprasau, kad ne i tema, gal zinai ar tikrai JAV fotikai pidesni nei LT? Turiu galimybe, kad parveztu, tik nzn ar tikrai pigiau.

Man sunku atsakyti, nes as nezinau kiek kas LT kainuoja biggrin.gif Bet daug kas sako, kad JAV fotikai, objektyvai ir t.t. yra pigiau ax.gif
As asmeniskai pasitikiu sia My Webpageinternetine parduotuve, kainos labai normalios, tokios jos realiai yra pas mus(nors gal dar ir pigiau gali rasti g.gif ), tai gali pasiziureti ir palyginti su kainomis LT 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas
QUOTE(californiagirl @ 2008 05 09, 08:35)
Man sunku atsakyti, nes as nezinau kiek kas LT kainuoja biggrin.gif  Bet daug kas sako, kad JAV fotikai, objektyvai ir t.t. yra pigiau ax.gif
As asmeniskai pasitikiu sia My Webpageinternetine parduotuve, kainos labai normalios, tokios jos realiai yra pas mus(nors gal dar ir pigiau gali rasti g.gif ), tai gali pasiziureti ir palyginti su kainomis LT 4u.gif

Pigiau tikrai bigsmile.gif Aš objektyvą pirkau , tai pas mus 2000 Lt su virš kainuoja, o man parvežė už nepilnus 1500 Lt mirksiukas.gif Mes ir rinkomės iš to psl smile.gif Na tik esmė, kad čia perkant gauni garantiją, o ten jei nori tarptautinės reikia papildomai mokėt smile.gif tiesa mes pirkome Nikon, Canon kiek teko girdėti tai lyg ir nėra tokio didelio skirtumo g.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiltis: 09 gegužės 2008 - 07:56
QUOTE(Degutė @ 2008 05 09, 08:23)
Geri debesai. Aš tai dabar kolekcionuoju savo fotkints įvairius debesis. Kartais jais galima pataisyti kokį dangų  rolleyes.gif

Oho, na čia jau man būtų aukštasis pilotažas unsure.gif
Atsakyti
Tik dabar pamaciau.............. biggrin.gif

QUOTE(Mylia @ 2008 05 08, 20:16)
tik is paskutinio posto po nuotrauka, kur nuosirdziai apsidziaugei, jog mums patinka tavo foto, pagalvojau, kad suauges vyras taip nuosirdziai viesai nedziugautu biggrin.gif

...o kadangi as nesuaugus mergaite tai ir dziugauju lotuliukas.gif
Juokauju mirksiukas.gif supratau ka norejai pasakyti 4u.gif visgi tikrai malonu, kad patiko 4u.gif
Atsakyti