Kaktuke, tikiuosi, neuzpyksi as daryciau taip
Hm.. dbr ziuriu lyg zalio per daug pripaisiau
Objektyvu tema numirusi, tai gal cia kas nors man pades...
Turiu fotiką Canon 400D. Noriu pirkti naują objektyvą vietoj kitinio 18-55. Išsirinkau Tamron 17-50: http://www.fotofabri...Aspherical.html
Kas nors turite? Patenkinti? Ar geriau ieškoti kito?
Turiu fotiką Canon 400D. Noriu pirkti naują objektyvą vietoj kitinio 18-55. Išsirinkau Tamron 17-50: http://www.fotofabri...Aspherical.html
QUOTE(Bubble Gum @ 2008 05 08, 13:28)
turėt neturiu, bet pagal technines charakteristikas neblogas.
atrodo turi viena mano pažįstama šį ( tyliems skaitytojams) ir būtent Canon 400 D, tai grybauja kiek fokusas. ta prasme yra "back" fokusas. sufokusuoji į akį, o fokusas nuotraukoje kiek giliau gaunasi. bet tai išspręsti nesunkiai manau servise galima, kad pareguliuotų. ši problema gali iškilti renkantis betkurį ne Canon objektyvą, todėl konkrečiai tik su šiuo objektyvu tai nėra susiję
Degute, sveikinu
c-girl, nustebinai maloniai maniau kad ten silwio darbai
QUOTE(Sansara @ 2008 05 08, 14:55)
turėt neturiu, bet pagal technines charakteristikas neblogas.
atrodo turi viena mano pažįstama šį ( tyliems skaitytojams) ir būtent Canon 400 D, tai grybauja kiek fokusas. ta prasme yra "back" fokusas. sufokusuoji į akį, o fokusas nuotraukoje kiek giliau gaunasi. bet tai išspręsti nesunkiai manau servise galima, kad pareguliuotų. ši problema gali iškilti renkantis betkurį ne Canon objektyvą, todėl konkrečiai tik su šiuo objektyvu tai nėra susiję
ačiū už atsakymą, renkuosi renkuosi ir visai pasimečiau...
QUOTE(Žūžū @ 2008 05 08, 12:36)
Kaktuke, tikiuosi, neuzpyksi as daryciau taip
nesupyksiu zymiai geriau tas bliurintas kampas
tai poliarizacini filtra reik naudoti, kad melynas dangus iseitu? o vien fotiko nustatymais negalima isgauti?
QUOTE(Bubble Gum @ 2008 05 08, 14:09)
ačiū už atsakymą, renkuosi renkuosi ir visai pasimečiau...
tikrai pasirinkimas nėra blogas nepasimetinėk. jei jau buvai apsistojus ties juo ir kaina tenkina, pirk. nuomonių prisiskaitysi tiek blogų, tiek gerų. kaip ir apie bet kurį daiktą... bus ir patenkintų, bus ir ne. o savo nuomonę susidarysi tik po gerų gal metų ar pusės metų jo naudojimo gali parduotuvėje užsidėt ir pažiūrėt ar limpa prie rankos, ar tenkina fokuso greitumas, pafotografuot kažką parduotuvėje ir pažiūrėt.
QUOTE(Sansara @ 2008 05 08, 16:11)
tikrai pasirinkimas nėra blogas nepasimetinėk. jei jau buvai apsistojus ties juo ir kaina tenkina, pirk. nuomonių prisiskaitysi tiek blogų, tiek gerų. kaip ir apie bet kurį daiktą... bus ir patenkintų, bus ir ne. o savo nuomonę susidarysi tik po gerų gal metų ar pusės metų jo naudojimo gali parduotuvėje užsidėt ir pažiūrėt ar limpa prie rankos, ar tenkina fokuso greitumas, pafotografuot kažką parduotuvėje ir pažiūrėt.
ačiū, aš ir taip manau, nebesuksiu galvos
nusipirkau knyga, atsiverciau fotiko instrukcija
jazus kiek jis visokiu funkciju turi... o mes jau 4 metai viena vieninteli mygtuka spaudom
jazus kiek jis visokiu funkciju turi... o mes jau 4 metai viena vieninteli mygtuka spaudom
QUOTE(dejavu @ 2008 05 08, 07:50)
Tikiuosi nesupykai dėl kritikos, na jau mūsų darbas toks šiame skyrelyje - kabinėtis jei tik randam "kabliukų"
Tikrai nesupykau Nedaug tos kritikos ten davet, per mazai... Pati sakiau ir pasikartosiu- peizazai mano silpnoji vieta, todel tik kritikuot ir kritikuot Sutikau su viskuo ka pasakei ir aciu tau uz tai
QUOTE(Mylia @ 2008 05 08, 08:25)
Ir papasakok apie nd nuotrauku nustatymus
Imeciau i ND albuma nuotraukas su efix'ais kai paziuresit visi kam idomu nustatymai, isimsiu, kad nesipainiotu.
QUOTE(Mylia @ 2008 05 08, 12:25)
Ca-girl, o visos tulpiu nuotraukos darytos su poliarizaciniu filtru?
Taip visos su poliarizaciniu filtru fotografuotos
QUOTE(Kaktuke @ 2008 05 08, 14:14)
tai poliarizacini filtra reik naudoti, kad melynas dangus iseitu? o vien fotiko nustatymais negalima isgauti?
Nezinau koks pas tave fotikas, bet manajame Canon Rebel XTi(arba eur. canon 450D) yra visokie nustatymai tipo kazkiek gal kaip filtrai veikia..."landscape" nustatymas tikrai duoda melynesni dangu pati esu isbandzius Cia kai filtra pamirstu, jei nepamirtu to nustatymo tai poanaudoju
Dekui visoms dar karteli Faina, kad patiko mano tulpes
Papildyta:
QUOTE(Stebukle @ 2008 05 08, 14:04)
Tu kaaa Bet man malonu, aciu
QUOTE(californiagirl @ 2008 05 08, 16:40)
Nezinau koks pas tave fotikas, bet manajame Canon Rebel XTi(arba eur. canon 450D) yra visokie nustatymai tipo kazkiek gal kaip filtrai veikia..."landscape" nustatymas tikrai duoda melynesni dangu pati esu isbandzius Cia kai filtra pamirstu, jei nepamirtu to nustatymo tai poanaudoju
californiagirl atsiprasau, kad ne i tema, gal zinai ar tikrai JAV fotikai pidesni nei LT? Turiu galimybe, kad parveztu, tik nzn ar tikrai pigiau.
Prisifotkinau dangaus tai visgi galima kazka islauzti ir su fotiku, melyniausias dangus iseina nustacius "dienos sviesos lempa", tik ir visa kita buna melsvo atspalvio.
pameginsiu ikelti nespalvota ir kiek pakoreguota foto