Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Kaktuke, tikiuosi, neuzpyksi ax.gif as daryciau taip 4u.gif
user posted image
Hm.. dbr ziuriu lyg zalio per daug pripaisiau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žūžū: 08 gegužės 2008 - 12:38
Objektyvu tema numirusi, tai gal cia kas nors man pades...

Turiu fotiką Canon 400D. Noriu pirkti naują objektyvą vietoj kitinio 18-55. Išsirinkau Tamron 17-50: http://www.fotofabri...Aspherical.html

Kas nors turite? Patenkinti? Ar geriau ieškoti kito?

Atsakyti
QUOTE(Bubble Gum @ 2008 05 08, 13:28)
Kas nors turite? Patenkinti? Ar geriau ieškoti kito?

turėt neturiu, bet pagal technines charakteristikas neblogas.

atrodo turi viena mano pažįstama šį ( mirksiukas.gif tyliems skaitytojams) ir būtent Canon 400 D, tai grybauja kiek fokusas. ta prasme yra "back" fokusas. sufokusuoji į akį, o fokusas nuotraukoje kiek giliau gaunasi. bet tai išspręsti nesunkiai manau servise galima, kad pareguliuotų. ši problema gali iškilti renkantis betkurį ne Canon objektyvą, todėl konkrečiai tik su šiuo objektyvu tai nėra susiję
Atsakyti
Degute, sveikinu 4u.gif

c-girl, nustebinai maloniai thumbup.gif maniau kad ten silwio darbai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 05 08, 14:55)
turėt neturiu, bet pagal technines charakteristikas neblogas.

atrodo turi viena mano pažįstama šį ( mirksiukas.gif tyliems skaitytojams) ir būtent Canon 400 D, tai grybauja kiek fokusas. ta prasme yra "back" fokusas. sufokusuoji į akį, o fokusas nuotraukoje kiek giliau gaunasi. bet tai išspręsti nesunkiai manau servise galima, kad pareguliuotų. ši problema gali iškilti renkantis betkurį ne Canon objektyvą, todėl konkrečiai tik su šiuo objektyvu tai nėra susiję
ačiū už atsakymą, renkuosi renkuosi ir visai pasimečiau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bubble Gum: 08 gegužės 2008 - 14:09
QUOTE(Žūžū @ 2008 05 08, 12:36)
Kaktuke, tikiuosi, neuzpyksi  ax.gif as daryciau taip  4u.gif
Hm.. dbr ziuriu lyg zalio per daug pripaisiau  doh.gif

nesupyksiu biggrin.gif zymiai geriau tas bliurintas kampas

tai poliarizacini filtra reik naudoti, kad melynas dangus iseitu? o vien fotiko nustatymais negalima isgauti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaktuke: 08 gegužės 2008 - 14:25
QUOTE(Bubble Gum @ 2008 05 08, 14:09)
ačiū už atsakymą, renkuosi renkuosi ir visai pasimečiau...

tikrai pasirinkimas nėra blogas 4u.gif nepasimetinėk. jei jau buvai apsistojus ties juo ir kaina tenkina, pirk. nuomonių prisiskaitysi tiek blogų, tiek gerų. kaip ir apie bet kurį daiktą... lotuliukas.gif bus ir patenkintų, bus ir ne. o savo nuomonę susidarysi tik po gerų gal metų ar pusės metų jo naudojimo 4u.gif gali parduotuvėje užsidėt ir pažiūrėt ar limpa prie rankos, ar tenkina fokuso greitumas, pafotografuot kažką parduotuvėje ir pažiūrėt.
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 05 08, 16:11)
tikrai pasirinkimas nėra blogas  4u.gif nepasimetinėk. jei jau buvai apsistojus ties juo ir kaina tenkina, pirk. nuomonių prisiskaitysi tiek blogų, tiek gerų. kaip ir apie bet kurį daiktą...  lotuliukas.gif  bus ir patenkintų, bus ir ne. o savo nuomonę susidarysi tik po gerų gal metų ar pusės metų jo naudojimo  4u.gif gali parduotuvėje užsidėt ir pažiūrėt ar limpa prie rankos, ar tenkina fokuso greitumas, pafotografuot kažką parduotuvėje ir pažiūrėt.

ačiū, aš ir taip manau, nebesuksiu galvos cool.gif
Atsakyti
nusipirkau knyga, atsiverciau fotiko instrukcija bigsmile.gif

jazus kiek jis visokiu funkciju turi... o mes jau 4 metai viena vieninteli mygtuka spaudom doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2008 05 08, 07:50)
Tikiuosi nesupykai dėl kritikos, na jau mūsų darbas toks šiame skyrelyje - kabinėtis jei tik  randam "kabliukų" smile.gif

Tikrai nesupykau biggrin.gif Nedaug tos kritikos ten davet, per mazai... biggrin.gif Pati sakiau ir pasikartosiu- peizazai mano silpnoji vieta, todel tik kritikuot ir kritikuot mirksiukas.gif Sutikau su viskuo ka pasakei ir aciu tau uz tai 4u.gif

QUOTE(Mylia @ 2008 05 08, 08:25)
Ir papasakok apie nd nuotrauku nustatymus smile.gif

Imeciau i ND albuma nuotraukas su efix'ais mirksiukas.gif kai paziuresit visi kam idomu nustatymai, isimsiu, kad nesipainiotu.

QUOTE(Mylia @ 2008 05 08, 12:25)
Ca-girl, o visos tulpiu nuotraukos darytos su poliarizaciniu filtru?  ax.gif

Taip visos su poliarizaciniu filtru fotografuotos 4u.gif

QUOTE(Kaktuke @ 2008 05 08, 14:14)
tai poliarizacini filtra reik naudoti, kad melynas dangus iseitu? o vien fotiko nustatymais negalima isgauti?

Nezinau koks pas tave fotikas, bet manajame Canon Rebel XTi(arba eur. canon 450D) yra visokie nustatymai tipo kazkiek gal kaip filtrai veikia..."landscape" nustatymas tikrai duoda melynesni dangu rolleyes.gif pati esu isbandzius thumbup.gif Cia kai filtra pamirstu, jei nepamirtu to nustatymo tai poanaudoju biggrin.gif

Dekui visoms dar karteli 4u.gif Faina, kad patiko mano tulpes blush2.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Stebukle @ 2008 05 08, 14:04)
c-girl, nustebinai maloniai thumbup.gif maniau kad ten silwio darbai smile.gif

Tu kaaa blink.gif biggrin.gif Bet man malonu, aciu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 08 gegužės 2008 - 16:59
QUOTE(californiagirl @ 2008 05 08, 16:40)
Nezinau koks pas tave fotikas, bet manajame Canon Rebel XTi(arba eur. canon 450D) yra visokie nustatymai tipo kazkiek gal kaip filtrai veikia..."landscape" nustatymas tikrai duoda melynesni dangu rolleyes.gif  pati esu isbandzius thumbup.gif  Cia kai filtra pamirstu, jei nepamirtu to nustatymo tai poanaudoju biggrin.gif

californiagirl atsiprasau, kad ne i tema, gal zinai ar tikrai JAV fotikai pidesni nei LT? Turiu galimybe, kad parveztu, tik nzn ar tikrai pigiau.

Prisifotkinau dangaus smile.gif tai visgi galima kazka islauzti ir su fotiku, melyniausias dangus iseina nustacius "dienos sviesos lempa", tik ir visa kita buna melsvo atspalvio. g.gif
Atsakyti
pameginsiu ikelti nespalvota ir kiek pakoreguota foto smile.gif
user posted image
Atsakyti