Ca-girlr, turejau nuojauta del tavo foto po balsavimo As ant sienos kabinciau 1,4,5 ir zinoma is ND Pasakiskos spalvos ir pasakiski vaizdai
Del temu nieko nesakysiu nes vel bus isrinkta man sunkesne
QUOTE(californiagirl @ 2008 05 08, 00:51)
Kaip zadeta...
Vaizdeliai is mano namu... Na cia apie 1,5 val kelio siauriau nuo Seatlle.
Vyksta kasmetinis Tulpiu festivalis...na toks ir festivalis, ten tulpiu laukai kiek akys mato. O paciame miestelyje vyksta kazkokie paradai...bet ten jau dalyvaut jegu nebeturejom
Oranziniu nebededu, nes ND visi jau matet. Nuotraukos tokios daugiau apzvalgines, netgi ne kritikai, i menus netaikau Va jei pvz. dejavu ar sillwio i tokius laukus ileistum, tai tikrai sedevru parveztu
Dekui visiems uz komentarus ir balsus ND albume
Vaizdeliai is mano namu... Na cia apie 1,5 val kelio siauriau nuo Seatlle.
Vyksta kasmetinis Tulpiu festivalis...na toks ir festivalis, ten tulpiu laukai kiek akys mato. O paciame miestelyje vyksta kazkokie paradai...bet ten jau dalyvaut jegu nebeturejom
Oranziniu nebededu, nes ND visi jau matet. Nuotraukos tokios daugiau apzvalgines, netgi ne kritikai, i menus netaikau Va jei pvz. dejavu ar sillwio i tokius laukus ileistum, tai tikrai sedevru parveztu
Dekui visiems uz komentarus ir balsus ND albume
taip ir turėjau nuojautą, kad jos tavo, kai parašei, jog nesi stipri peizažistė
Man iš šitų 5-ta labai patinka - gražiai 3 trikampiai išsidėstę. 1-oji tokia, kaip maždaug įsivaizdavau oranžinę ND, jei būtų iš žemesnio taško - mažiau blaškančių objektų.
Bet šiaip vaizdai pasakiški.
P.S. sillwio iš tokių vietų šedevrų gal ir parvežtų, o dejavu moka prisikabinti, tik tada kai jau fotografiją kompiuterio ekrane mato (pačiai spaudžiant mygtuką visos teorijos ir žinios kažkur dingsta.)
Tikiuosi nesupykai dėl kritikos, na jau mūsų darbas toks šiame skyrelyje - kabinėtis jei tik randam "kabliukų"
QUOTE(californiagirl @ 2008 05 08, 00:51)
Koks grožis 1,4,5 pasakiškos ypač 4 man
Sveiki,
Kaip laikotes?
C-girl tulpes nuotaika pakele is pat ryto
As vis uzsuku, paskaitineju po truputi.... Kazkaip sumazejo gretos skyrelyje
O rasau su tokiu klausimu. Gal atsirastu fotografas, kuris noretu/galetu pafotografuoti krikstynas birzelio menesi? Skolinga nelikciau
gal ir praktika kam nors ne pro sali butu
Veiksmas vyktu Vilniuje, kazkuri birzelio sestadieni arba sekmadieni (sia savaite susitarsiu del tikslaus laiko ).
Kaip laikotes?
C-girl tulpes nuotaika pakele is pat ryto
As vis uzsuku, paskaitineju po truputi.... Kazkaip sumazejo gretos skyrelyje
O rasau su tokiu klausimu. Gal atsirastu fotografas, kuris noretu/galetu pafotografuoti krikstynas birzelio menesi? Skolinga nelikciau
gal ir praktika kam nors ne pro sali butu
Veiksmas vyktu Vilniuje, kazkuri birzelio sestadieni arba sekmadieni (sia savaite susitarsiu del tikslaus laiko ).
bald.nomad na švelnios spalvos yra viena, o papilkėjusios - kita čia užsidėjęs pilkas rūkelis ant visos foto, kuris ją plokština, blukina ir sudaro nekokybiškos įspūdį. kadangi tavo noras yra išspausti kokybę be programų įsikišimo, tai net nežinau ką čia patart... gal atsistot viename taške ir bandyti keičiant išlaikymą, diafragmą ar reguliuojant ekspokorekciją bandyti rasti "teisingą" kombinaciją visų rodiklių bet sakau, žinok, būna situacijų, kad tas rūkelis virš miesto ir natūralus būna, pilkina viską... tada jau pasirinkimas: ar tikroviška foto, su nupilkėjimu, ar vos vos kontrasto pastumdymas, kad ir nemokamoje picasoje, kad ištraukti detales
vat roolys pas mus buvo, jis irgi be programų įsikišimo vertėsi ir vertėsi tikrai puikiau, nei kai kas (aš ) su veidrodiniu ir su PS invazija
mamyteskorpione, pagrindinė taisyklė: iš nekokybiškos foto nieko neištrauksi. jei foto tik trūksta kontrasto, pareguliuosi, jei tamsi - kiek pašviesinsi. bet jei originale nėra jūros, ji neims ir neatsiras, kaip ir su dangum. galima karpyt kitas foto, klijuot dangų, dėt filtrus bandant numėlynint, bet vis tiek - nebus niekada tokios kokybės, kuri būtų, jei būtų originalas gerai padarytas. todėl mažiau laiko reikia gaišti su programomis, o geriau ant stalo pasidėjus pomidorą bandyt jį gerai "nutraukt" dabar. senos foto jau būna su klaidomis (nors visi nuo to pradeda, ir aš senas prakišinėjau pradžioje ), kurių tų nežinojai, kai nesimokei. todėl geriau daryt naujas foto ir jas tyrinėt, nei tas, kurias fotografavai be žinių, be mokslų bandyt "datempt" iki kažko.
degute, sveikinimai jei jau rakursas, tai gal netikėtas kad būtų šiaip abi temos geros
aš irgi tinginukė, nesudalyvavau vieną foto turėjau su ta tema, bet kažkaip susisarmatijau dėt, nes pati jaučiau, kad stipri ji nėra.
ca_girl - rojus žemėje
Šapokliaka, galim per krikštynas meetą padaryt vilniečių fotografų ir krikštynas visais rakursais "nutraukt" praktika būtų visiems, po to rinktume geriausią foto juokai aišku čia. bet liūdna tikrai nebūtų o tėveliams smagumėlis tiek foto gaut
vat roolys pas mus buvo, jis irgi be programų įsikišimo vertėsi ir vertėsi tikrai puikiau, nei kai kas (aš ) su veidrodiniu ir su PS invazija
mamyteskorpione, pagrindinė taisyklė: iš nekokybiškos foto nieko neištrauksi. jei foto tik trūksta kontrasto, pareguliuosi, jei tamsi - kiek pašviesinsi. bet jei originale nėra jūros, ji neims ir neatsiras, kaip ir su dangum. galima karpyt kitas foto, klijuot dangų, dėt filtrus bandant numėlynint, bet vis tiek - nebus niekada tokios kokybės, kuri būtų, jei būtų originalas gerai padarytas. todėl mažiau laiko reikia gaišti su programomis, o geriau ant stalo pasidėjus pomidorą bandyt jį gerai "nutraukt" dabar. senos foto jau būna su klaidomis (nors visi nuo to pradeda, ir aš senas prakišinėjau pradžioje ), kurių tų nežinojai, kai nesimokei. todėl geriau daryt naujas foto ir jas tyrinėt, nei tas, kurias fotografavai be žinių, be mokslų bandyt "datempt" iki kažko.
degute, sveikinimai jei jau rakursas, tai gal netikėtas kad būtų šiaip abi temos geros
aš irgi tinginukė, nesudalyvavau vieną foto turėjau su ta tema, bet kažkaip susisarmatijau dėt, nes pati jaučiau, kad stipri ji nėra.
ca_girl - rojus žemėje
Šapokliaka, galim per krikštynas meetą padaryt vilniečių fotografų ir krikštynas visais rakursais "nutraukt" praktika būtų visiems, po to rinktume geriausią foto juokai aišku čia. bet liūdna tikrai nebūtų o tėveliams smagumėlis tiek foto gaut
Ca-girl nerealios foto!!! O kadangi peizazai mano silpnybe, tai is viso uzsikaifavau ryte i tavo foto ziuredama Man labai 1 ir 5, o ypac spalvomis 5. Aciu uz tokius grazius vaizdus
Ir papasakok apie nd nuotrauku nustatymus
Degute, sveikinu laimejus irgi labai gera nuotrauka Kur daryta?
Sansara, kazkodel galvojau, kad tos oranzines kojines is nd tavo
As si karta nd irgi praleidau, nes niekaip neradau idomios oranzines spalvos... va temai "geltona" tai turejau variantu
Ir papasakok apie nd nuotrauku nustatymus
Degute, sveikinu laimejus irgi labai gera nuotrauka Kur daryta?
Sansara, kazkodel galvojau, kad tos oranzines kojines is nd tavo
As si karta nd irgi praleidau, nes niekaip neradau idomios oranzines spalvos... va temai "geltona" tai turejau variantu
Sveikinu ND nugaletoja As irgi nedalyvavau namu darbuose, nes kaip mylia turejau tik geltona...
Sansara, aciu uz mintis; Picassa tai turiu, bet kai darbas mano grynai kompiuterinis, tai nelabai noris dar daugiau prie jo sedeti nei absoliuciai butina. Reiks visgi pabandyt su picassa spalvas pareguliuot
QUOTE(Sansara @ 2008 05 08, 09:16)
o ka - as nieko pries Butu smagu
Beje, Sansara, gal Tu galetum
QUOTE(Sapokliaka @ 2008 05 08, 08:48)
žinok su malonumu sutikčiau, jei turėčiau blykstę ir ją turėčiau jau keletą bent mėnesių, kad įvaldžius bent minimaliai būčiau... bažnyčiose tamsu, todėl be blykstės net su 50tuku manau dauguma kadrų bus sujudinti ar sujudėję o visas svarbiausias veiksmas ir vyksta bažnyčioje. su imontuota blykste nesiryžčiau kadrų gadinti...
savo blykste žadu įsigyti birželį, jei nenumatytų išlaidų neatsiras. bet tikrai nespėsiu jos perprasti taip greit
todėl bent jau viena, tikrai nesutikčiau, visgi momentas svarbus tėvams. ir treniruotis ne pats tinkamiausias momentas be kito fotografo "strachovkės"
andriuška gal pakalbink jis pats kartais ieško sutiksiančių jį paimti už fotografą
QUOTE(Sansara @ 2008 05 08, 09:16)
O kokia sauni mintis As savo ruoztu galiu pasiulyti Pupeliuka, jei ji aisku nores ir gales Labai zavios jos foto su vaikais buvo ir spalvos
QUOTE(Sansara @ 2008 05 08, 09:57)
žinok su malonumu sutikčiau, jei turėčiau blykstę ir ją turėčiau jau keletą bent mėnesių, kad įvaldžius bent minimaliai būčiau... bažnyčiose tamsu, todėl be blykstės net su 50tuku manau dauguma kadrų bus sujudinti ar sujudėję o visas svarbiausias veiksmas ir vyksta bažnyčioje. su imontuota blykste nesiryžčiau kadrų gadinti...
savo blykste žadu įsigyti birželį, jei nenumatytų išlaidų neatsiras. bet tikrai nespėsiu jos perprasti taip greit
todėl bent jau viena, tikrai nesutikčiau, visgi momentas svarbus tėvams. ir treniruotis ne pats tinkamiausias momentas be kito fotografo "strachovkės"
andriuška gal pakalbink jis pats kartais ieško sutiksiančių jį paimti už fotografą
Aciu Tau
Andriuska butinai pakalbinsiu... gal kas nors turite jo el pasto adresa arba telefona? Buciau dekinga