Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Pasiklydusi @ 2008 04 22, 19:18)
Na pa, pasiskaičiau įvairių nuomonių ir dabar jau pati galiu pakomentuoti Kooalos foto.  biggrin.gif Man ji patinka, iš pradžių žvilgnį pagauna stulpas, vėliau jis nuslysta iki pašto dėžučių, nes ten ryškesnis šešėlis.  bigsmile.gif  Būtent pašto dėžutės ir užkabino. Aš gal bandyčiau jas išryškinti iš visos nuotraukos arba perfotografuoti taip, kad dėžutės būtų pagrindinis objektas.  g.gif Kaip sakė Elina, smagu kad vis nepasiduodi ir ieškai toliau.  4u.gif  bigsmile.gif

drinks_cheers.gif

Kooala, nu tikrai šitam kadrui dar iki tobulybės toli, bet daug, daug geriau, jei lyginti su anais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shusha @ 2008 04 21, 21:51)
Sveiki  4u.gif
Noriu paprašyti jūsų patarimo. Jeigu kas nors vartėte, matėte ar turite knygą Fotografijos knyga DK, pakomentuokite, prašau, ar ji gali būti įdomi ir reikalinga žmogui, kuris jau nebe pradedantysis fotografas  smile.gif , bet ir ne profesionalas, o tiesiog mėgėjas?
Ačiū  4u.gif

4u.gif unsure.gif
Atsakyti
user posted image

Padidinau blush2.gif
Atsakyti
Ačiū, kad tiek daug komentuojat 4u.gif Jūsų kritikai tikrai padeda thumbup.gif Užsispyrimo turiu, tai dar ilgai kankinsiu su savo nuotraukom biggrin.gif Ryt galėsiu nufotografuot ir vien dėžutes cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasiklydusi @ 2008 04 22, 17:43)
Dar viena bala...  biggrin.gif

user posted image

(tyčia joje neieškojau viso medžio, norėjau tik "apkarpyto" fragmento  ax.gif  Gal ir keistokai atrodo. Bet užtai man patiko, kad įsižiūrėjus galima pamatyti ir po vandeniu esančius akmenis. )

super thumbup.gif mėlynumas man yra toookia vinis, kuri ir gelbsti gana įprastą siužetą. mane ši foto pavergė (o ne įdomiau būtų apsukus 180 laipsnių?) g.gif

shusha, apie šią knygą girdėjau tik gerus atsiliepimus. parašyta aukštam lygyje, gerai suprantama, vertinga peržvelgti ir megėjui ir pažengusiam. pati neturiu ir nevarčiau, bet bent jau fotokūdroje ji labai gerai įvertinta

Guoda, puiki nuotaika, puikus kadras, tragiška kokybė 4u.gif sujudinta, išdegintas siaubingai dangus. sepija nekliūna 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 22 balandžio 2008 - 19:16
Ka tik buvo nerealus dangus!!!
Idedu net nebutinai kritikai, tiesiog suzavejo spalvos. Urbanistinio vakaro tesinys smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Mylia bigsmile.gif man pirma foto labai wub.gif toks nerealus noras gyvą dangų tokį pamatyt užplaukė.
Atsakyti
Mylia mėgstu aš tokias foto.. pati dažnai išbėgu dangaus pafotografuot smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2008 04 22, 17:25)
(siaip labai liudna kad ex fotografijos destytoja cia nebesilanko  )
O kas ji buvo g.gif

Stebukle, gali mane uzmusti, unsure.gif bet man vel nerysku ypac antrame kadre, pirmas portretas patiko, bet fokuso akytese nera ( palygink gele su akim, turbut i ryskesne kepure nukeliavo begedis)

Westapati foto man schmoll.gif man suns seselis netipiskas geda rasyti i ka panasus blush2.gif

Pasiklydusitu tikra saunuole, ir komentuoji gerai ir foto tampa nuo dienos i diena vis idomesnes. Man labai patiko sita tavo bala. Tikrai turi dideli potenciala.

Koalla ir vel mazai erdves apacioje, kodel kolonele nukirpta, reikejo kiek toliau nuo jos atsitraukti kad visa butu kadre, o taip gavosi kazkokia nukapota bigsmile.gif ir palygink savo foto su Pasilklydusios variantu, ismok deti kontrasta. Tu potoshopa turi? Nenusimink, jei as ismokau kazkaip +/- fotografuoti gausis ir tau, tik klausik kritika, komentuok pati 4u.gif

Guoda kadras tikrai neblogas, kokybe bloga. Kaip kazkada rase vienas dalyvis, visi naujuokai pradeda nuo sepijos, toliau eina juodai balta-liga, veliau tik grizta prie spalvu bigsmile.gif ar kazkaip panasiai g.gif tai va, nors sepija cia tinka, pradek nuo spalvu. Man spalvotos labiau patinka nors ir sergu "j/b" doh.gif Butu geriau kad zmogus neisvaziuotu is kadro o ivaziuotu, nors pasakysiu tiesa man labiau patinka kad isvaziuoja bigsmile.gif Dar kazkoks neaiskus objektas kaba ant medzio g.gif

Mylia kokios spalvos rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anasko: 22 balandžio 2008 - 21:32
ech... dangaus grozis wub.gif

atlikau pareiga, beveik prabalsavau. Nezinau kam duot 5 balus doh.gif:
Atsakyti
Į dangaus temą...kažkada buvo pas mus fantastiškas vaizdelis...tokį kažin ar teks dar kartą išvysti...tik kol parlėkiau namo, pasiėmiau fotiką jis pradėjo nykt...o dar fotografija labai nesidomėjau, tai pyškinau belekaip, aišku realybės taip toli gražu neatspindi verysad.gif

user posted image

Jaučiu labai nutamsinau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 04 22, 23:28)
O kas ji buvo g.gif

Stebukle, gali mane uzmusti,  unsure.gif  bet man vel nerysku ypac antrame kadre, pirmas portretas patiko, bet fokuso akytese nera ( palygink gele su akim, turbut i ryskesne kepure nukeliavo begedis)

zmogus su protingais patarimais... tikiuosi kada vel uzsuks smile.gif

del antro kadro gal sutinku. pirmoj nuotraukoj fokusas desinej akytej... turetu but smile.gif Siaip, ant fotiko ziurint, rodo, kad fokusas toj akytej. Todel... sakyk adresa cool.gif
Atsakyti