Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Zverie, su gimtadieniu bene bigsmile.gif birthday.gif
Atsakyti
Sveikos po ilgo savaitgalio bigsmile.gif
Dėkui Smiltis, kad suorganizavo susitikimą thumbup.gif Buvo labai faina, malonu susipažinti ir įdomu bendrauti bigsmile.gif Kelias nuotraukėles vėliau įkelsiu į bitemaja albumą.

O čia šiaip vaizdelių iš Klaipėdos:

Keistas bėgiojantis rūkas, kuris čia yrą, čia jau ne ax.gif

user posted image

Kranai darbininkai

user posted image

Vaizdelis iš 21-o aukšto ax.gif

user posted image

Vėliau jūsiškes foto eisiu pakomentuot smile.gif
Atsakyti
gal taip?
user posted image

kazkaip ne toks fotografavimo kampas... jei dar kirpsiu sakas (kurios kairej), tai miesto neliks... Vat vienas is tu kartu, kai aiskiai matau, kad kazkas gali gautis, bet tik kazkas ir gaunas, o ne geras kadras sad.gif

Papildyta:
Degute, pirmoji man patinka - tokia rami uosto nuotrauka, ir jb graziai atrodo, ir rukas labai vietoj. Kitos dvi - kazkokios tamsios, na, nezinau.
Atsakyti
QUOTE(bald.nomad @ 2008 05 06, 15:54)
Atrodo, kad vos nusprendus man fotografuoti Vilnius, subjura oras... Taciau stengiuos nepasiduoti  smile.gif Dabar ziurinejau poros savaiciu nuotraukas, ir stai ka radau :
Man patinka kontrastingas sviesos srautas, bet ar daugiau yra kas sioj nuotraukoj?ar verta ka taisyti, ar tiesiog nekabina?

mmm labai labai kabina 4u.gif va pataisytas variantas dar geresnis 4u.gif
Atsakyti
Aciu, Getter, uz gera zodi - galesiu pasidalint originalu, jei ka - apsikirpsi kaip noresi. Juokauju, zinoma, malonu kai giria. Taciau man kliuna spalvos - jos kazkokios blausios, kaip piene; ir kazkaip melsva?... Man rodos, kad kai fotografavau, vaizdas kazkoks kitoks buvo, spalviskai kitoks.
Atsakyti
QUOTE(bald.nomad @ 2008 05 06, 17:31)
Aciu, Getter, uz gera zodi - galesiu pasidalint originalu, jei ka - apsikirpsi kaip noresi. Juokauju, zinoma, malonu kai giria. Taciau man kliuna spalvos - jos kazkokios blausios, kaip piene; ir kazkaip melsva?... Man rodos, kad kai fotografavau, vaizdas kazkoks kitoks buvo, spalviskai kitoks.

dar kiek apačios apkirpčiau vis tiek blush2.gif tenka rinktis - šviesa, ar miestas.... dabar man šioje foto du iššokantis objektai, kurie puikiai dera: šviesa iš dangaus ir bažnyčia... todėl ir noriu akcentuoti juos... tada tampa ne šiaip miesto foto, o foto apie aukštesnius dalykus blush2.gif
dėl melsvumo, spalvų... ar koregavai levels kokius, kontrastą ir panašiai? g.gif man šios funkcijos dažnai ištraukia atrodo beviltiškai neryškų kadrą, ypač jei su muiline daromos foto...
pvz. taip:
user posted image
aišku ji nėra tokia ryški, kaip pvz degutės klaipėda (pagarba už kokybę), bet vis tiek šiek tiek geriau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bald.nomad @ 2008 05 06, 15:54)
Atrodo, kad vos nusprendus man fotografuoti Vilnius, subjura oras... Taciau stengiuos nepasiduoti  smile.gif Dabar ziurinejau poros savaiciu nuotraukas, ir stai ka radau :
Man patinka kontrastingas sviesos srautas, bet ar daugiau yra kas sioj nuotraukoj?ar verta ka taisyti, ar tiesiog nekabina?

Niu netgi labai neblogai bigsmile.gif man patinka svelnios spalvos ir tas sviesos srautas cia kaip specialiai tau nusvito biggrin.gif del kompozicijos nekomentuosiu, nes nesu tikra kaip butu geriau. Gal kiek kontrasto galima butu prideti... bet nedaug g.gif reiktu dar paeksperimentuoti
Papildyta:
QUOTE(Degutė @ 2008 05 06, 16:25)
O čia šiaip vaizdelių iš Klaipėdos:

Pirma patinka, aiskiai matosi pirmas planas, kurio ryskumas akcentuoja ruka, man atrodo ir kompozicija gera. Antra man nelabai, bet tik del to, kad man tokios technikos foto nelabai. O trecia vel patinka smile.gif net labai, nes zavi kokybe smile.gif
Atsakyti
Lyg ir balsavimas už "oranžinę" prasideda, jei galva nesusisuko g.gif
Atsakyti
Sveikos, jau kuris laikas skaitineju jus, ziuriu darbus ir noreciau mokintis ir tobuleti kartu.
Fotografuoju su Canon S3, labai noreciau veidrodinio, bet iki jo dar reikia paaugti.
Rodau kelias nuotraukeles:
user posted image

user posted image

user posted image

Laukiu komentaru drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaktuke: 06 gegužės 2008 - 19:59
kaktuke, bent jau prie techninės kokybės prikibti neįmanoma thumbup.gif labiausiai antroji krito į akis. tiek spalvomis, tiek kompozicija man labai patiko thumbup.gif prasčiausia trečia. kompozicija kliūna labai. nors drugelis ir teoriškai teisingame taške, bet žiūri kažkur kitur, kur nėra erdvės, o erdvė dešinėje beprasmė pasidaro... jei būtų pasisukęs į viršų ar į dešinį viršutinė kampą ūsais, manau būtų geriau.
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 05 06, 20:04)
kaktuke, bent jau prie techninės kokybės prikibti neįmanoma  thumbup.gif labiausiai antroji krito į akis. tiek spalvomis, tiek kompozicija man labai patiko  thumbup.gif prasčiausia trečia. kompozicija kliūna labai. nors drugelis ir teoriškai teisingame taške, bet žiūri kažkur kitur, kur nėra erdvės, o erdvė dešinėje beprasmė pasidaro... jei būtų pasisukęs į viršų ar į dešinį viršutinė kampą ūsais, manau būtų geriau.

Aciu, batukus fotografuodama bandziau fotiko galimybes, o drugelis tikrai ne ten ziuri doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 05 06, 19:34)
Lyg ir balsavimas už "oranžinę" prasideda, jei galva nesusisuko  g.gif

Taip, prasidejo smile.gif Galvojau si karta bus viskas labai aisku, bet ilindau po 20 val. i albuma ir supratau, kad niekas man nebeaisku doh.gif

QUOTE(Kaktuke @ 2008 05 06, 19:55)
Sveikos, jau kuris laikas skaitineju jus, ziuriu darbus ir noreciau mokintis ir tobuleti kartu.

Labas ir sveika prisijungusi 4u.gif pritariu Sansarai del nuotrauku kokybes, smagu ziureti smile.gif
Atsakyti