Sveikos po ilgo savaitgalio
Dėkui Smiltis, kad suorganizavo susitikimą Buvo labai faina, malonu susipažinti ir įdomu bendrauti Kelias nuotraukėles vėliau įkelsiu į bitemaja albumą.
O čia šiaip vaizdelių iš Klaipėdos:
Keistas bėgiojantis rūkas, kuris čia yrą, čia jau ne
Kranai darbininkai
Vaizdelis iš 21-o aukšto
Vėliau jūsiškes foto eisiu pakomentuot
Dėkui Smiltis, kad suorganizavo susitikimą Buvo labai faina, malonu susipažinti ir įdomu bendrauti Kelias nuotraukėles vėliau įkelsiu į bitemaja albumą.
Keistas bėgiojantis rūkas, kuris čia yrą, čia jau ne
Kranai darbininkai
Vaizdelis iš 21-o aukšto
Vėliau jūsiškes foto eisiu pakomentuot
gal taip?
kazkaip ne toks fotografavimo kampas... jei dar kirpsiu sakas (kurios kairej), tai miesto neliks... Vat vienas is tu kartu, kai aiskiai matau, kad kazkas gali gautis, bet tik kazkas ir gaunas, o ne geras kadras
Papildyta:
Degute, pirmoji man patinka - tokia rami uosto nuotrauka, ir jb graziai atrodo, ir rukas labai vietoj. Kitos dvi - kazkokios tamsios, na, nezinau.
kazkaip ne toks fotografavimo kampas... jei dar kirpsiu sakas (kurios kairej), tai miesto neliks... Vat vienas is tu kartu, kai aiskiai matau, kad kazkas gali gautis, bet tik kazkas ir gaunas, o ne geras kadras
Papildyta:
Degute, pirmoji man patinka - tokia rami uosto nuotrauka, ir jb graziai atrodo, ir rukas labai vietoj. Kitos dvi - kazkokios tamsios, na, nezinau.
QUOTE(bald.nomad @ 2008 05 06, 15:54)
Atrodo, kad vos nusprendus man fotografuoti Vilnius, subjura oras... Taciau stengiuos nepasiduoti Dabar ziurinejau poros savaiciu nuotraukas, ir stai ka radau :
Man patinka kontrastingas sviesos srautas, bet ar daugiau yra kas sioj nuotraukoj?ar verta ka taisyti, ar tiesiog nekabina?
Man patinka kontrastingas sviesos srautas, bet ar daugiau yra kas sioj nuotraukoj?ar verta ka taisyti, ar tiesiog nekabina?
mmm labai labai kabina va pataisytas variantas dar geresnis
Aciu, Getter, uz gera zodi - galesiu pasidalint originalu, jei ka - apsikirpsi kaip noresi. Juokauju, zinoma, malonu kai giria. Taciau man kliuna spalvos - jos kazkokios blausios, kaip piene; ir kazkaip melsva?... Man rodos, kad kai fotografavau, vaizdas kazkoks kitoks buvo, spalviskai kitoks.
QUOTE(bald.nomad @ 2008 05 06, 17:31)
Aciu, Getter, uz gera zodi - galesiu pasidalint originalu, jei ka - apsikirpsi kaip noresi. Juokauju, zinoma, malonu kai giria. Taciau man kliuna spalvos - jos kazkokios blausios, kaip piene; ir kazkaip melsva?... Man rodos, kad kai fotografavau, vaizdas kazkoks kitoks buvo, spalviskai kitoks.
dar kiek apačios apkirpčiau vis tiek tenka rinktis - šviesa, ar miestas.... dabar man šioje foto du iššokantis objektai, kurie puikiai dera: šviesa iš dangaus ir bažnyčia... todėl ir noriu akcentuoti juos... tada tampa ne šiaip miesto foto, o foto apie aukštesnius dalykus
dėl melsvumo, spalvų... ar koregavai levels kokius, kontrastą ir panašiai? man šios funkcijos dažnai ištraukia atrodo beviltiškai neryškų kadrą, ypač jei su muiline daromos foto...
pvz. taip:
aišku ji nėra tokia ryški, kaip pvz degutės klaipėda (pagarba už kokybę), bet vis tiek šiek tiek geriau
QUOTE(bald.nomad @ 2008 05 06, 15:54)
Atrodo, kad vos nusprendus man fotografuoti Vilnius, subjura oras... Taciau stengiuos nepasiduoti Dabar ziurinejau poros savaiciu nuotraukas, ir stai ka radau :
Niu netgi labai neblogai man patinka svelnios spalvos ir tas sviesos srautas cia kaip specialiai tau nusvito del kompozicijos nekomentuosiu, nes nesu tikra kaip butu geriau. Gal kiek kontrasto galima butu prideti... bet nedaug reiktu dar paeksperimentuoti
Papildyta:
QUOTE(Degutė @ 2008 05 06, 16:25)
Pirma patinka, aiskiai matosi pirmas planas, kurio ryskumas akcentuoja ruka, man atrodo ir kompozicija gera. Antra man nelabai, bet tik del to, kad man tokios technikos foto nelabai. O trecia vel patinka net labai, nes zavi kokybe
Sveikos, jau kuris laikas skaitineju jus, ziuriu darbus ir noreciau mokintis ir tobuleti kartu.
Fotografuoju su Canon S3, labai noreciau veidrodinio, bet iki jo dar reikia paaugti.
Rodau kelias nuotraukeles:
Laukiu komentaru
Fotografuoju su Canon S3, labai noreciau veidrodinio, bet iki jo dar reikia paaugti.
Rodau kelias nuotraukeles:
Laukiu komentaru
kaktuke, bent jau prie techninės kokybės prikibti neįmanoma labiausiai antroji krito į akis. tiek spalvomis, tiek kompozicija man labai patiko prasčiausia trečia. kompozicija kliūna labai. nors drugelis ir teoriškai teisingame taške, bet žiūri kažkur kitur, kur nėra erdvės, o erdvė dešinėje beprasmė pasidaro... jei būtų pasisukęs į viršų ar į dešinį viršutinė kampą ūsais, manau būtų geriau.
QUOTE(Sansara @ 2008 05 06, 20:04)
kaktuke, bent jau prie techninės kokybės prikibti neįmanoma labiausiai antroji krito į akis. tiek spalvomis, tiek kompozicija man labai patiko prasčiausia trečia. kompozicija kliūna labai. nors drugelis ir teoriškai teisingame taške, bet žiūri kažkur kitur, kur nėra erdvės, o erdvė dešinėje beprasmė pasidaro... jei būtų pasisukęs į viršų ar į dešinį viršutinė kampą ūsais, manau būtų geriau.
Aciu, batukus fotografuodama bandziau fotiko galimybes, o drugelis tikrai ne ten ziuri
QUOTE(Sansara @ 2008 05 06, 19:34)
Lyg ir balsavimas už "oranžinę" prasideda, jei galva nesusisuko
Taip, prasidejo Galvojau si karta bus viskas labai aisku, bet ilindau po 20 val. i albuma ir supratau, kad niekas man nebeaisku
QUOTE(Kaktuke @ 2008 05 06, 19:55)
Sveikos, jau kuris laikas skaitineju jus, ziuriu darbus ir noreciau mokintis ir tobuleti kartu.
Labas ir sveika prisijungusi pritariu Sansarai del nuotrauku kokybes, smagu ziureti