Man kliūva kokybė ir foto spalva nepatinka Ir nukirstas butelio galiukas, ir taurės.
QUOTE(MamyteSkorpione @ 2008 05 06, 09:11)
O dabar viskas pilka Ką Elina sakė nesikartosiu, tik dabar tas butelaitis vėlgi nugrūstas į dešinę per daug...ir jis čia visą vaizdą nusveria dešinėn...be to jis neryškus, ko šioje foto nesinorėtų..
Labas rytas.
Elina, aciu uz toki ivertinima Nezinau, ar ji tobula, bet man ta senamiescio foto patinka. Zodziu, aciu uz toki ivertinima
Pasiklydusi, bald.nomad aciu uz nuomones
MamyteSkorpione, siulau tuos daiktus susistatyti dar karta ir pabandyti perfotografuoti, paieskant daugiau ryskumo ir neprispaudziant daiktu prie nuotraukos krastu.
Elina, aciu uz toki ivertinima Nezinau, ar ji tobula, bet man ta senamiescio foto patinka. Zodziu, aciu uz toki ivertinima
Pasiklydusi, bald.nomad aciu uz nuomones
MamyteSkorpione, siulau tuos daiktus susistatyti dar karta ir pabandyti perfotografuoti, paieskant daugiau ryskumo ir neprispaudziant daiktu prie nuotraukos krastu.
dabar j/b daug geresnis
bet tas dirbtinis kompiuterinis atspalvis antroje foto tai man nepatinka.
Be to, seniokai daznai naujokam duodavo pastabas nekarpyti nuotrauku bet kaip, bet pasirinkti kirpimui viena kuri nors formata
bet tas dirbtinis kompiuterinis atspalvis antroje foto tai man nepatinka.
Be to, seniokai daznai naujokam duodavo pastabas nekarpyti nuotrauku bet kaip, bet pasirinkti kirpimui viena kuri nors formata
Labas rytas ,
Anasko, negaliu nepagirti tavo ciklo Nu labai labai super ir idėja ir atlikimas Man labiausiai vis tik patiko koja, antra jau kaip ir gavo savo įvertinimą , o pirma irgi labai patinka
Žinau kad man bus labai sunku, bet esu priversta daryti pertraukėlę savo kuo toliau tuo labiau mėgiamai veiklai , bet tikrai sugrįšiu , aišku jei neišmesit
Kas dar neparašėt savo fotoaparatų duomenų, prašome dar rašyti, duomenis kaip ir žadėjau surinksiu ir perduosiu Getter
Anasko, negaliu nepagirti tavo ciklo Nu labai labai super ir idėja ir atlikimas Man labiausiai vis tik patiko koja, antra jau kaip ir gavo savo įvertinimą , o pirma irgi labai patinka
Žinau kad man bus labai sunku, bet esu priversta daryti pertraukėlę savo kuo toliau tuo labiau mėgiamai veiklai , bet tikrai sugrįšiu , aišku jei neišmesit
Kas dar neparašėt savo fotoaparatų duomenų, prašome dar rašyti, duomenis kaip ir žadėjau surinksiu ir perduosiu Getter
Mamyte skorpione nesupyk, bet pirma reikia kokybės, po to spec efektų........ iš nekokybiškos foto nelabai ką išgausi, o ant kokybiškos užmesti efektą bet kada galėsi. pirmiausia išmok su ryškumu susitvarkyti, fokusavimu ir t.t. efektai palauks
pasimetimas dėl blykstės. gal kas galit patart. ką rinktis Nikonui: SB-600, SB-800, ar SIGMA EF-530 DG Super ar ka girdėjot apie tą Sigma, rašo, kad panašiai veikia kaip SB-800, o kaina kaip SB-600
pasimetimas dėl blykstės. gal kas galit patart. ką rinktis Nikonui: SB-600, SB-800, ar SIGMA EF-530 DG Super ar ka girdėjot apie tą Sigma, rašo, kad panašiai veikia kaip SB-800, o kaina kaip SB-600
QUOTE(MamyteSkorpione @ 2008 05 06, 09:49)
Keliu dar viena.Tikuosi,neuzpyksit
[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=214&i=picture015dk1.jpg][IMG]http://img214.i
[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=214&i=picture015dk1.jpg][IMG]http://img214.i
Gal ir įdomiai, bet pamenu kaip aš gaudavau barti už menkesnius išsidirbinėjimus su PS. Tokių kaip tu darai aš nė nemoku, nebandžiau. Manęs, asmeniškai nežavi prikvarklinimai . Geriau jau bandyk kokybišką originalą padaryti ir labai nedaug pažaisti su PS. Aš pradžioj irgi pradėjau nuo negyvų kompozicijų, vėliau supratau, kad man tai visai neįdomu fotkinti. Radau, kad mane labiau veža žmonės, gyvūnai. Kitus pastatai, dar kitus peizažai. Paieškok savęs O žinai, pabandyk autoportretą, vaiką, gyvūną . Jie gyvi ir jie pakoreguoja foto, ne taip kaip butelis, kuris gulės tik taip kaip tu paguldysi
QUOTE(MamyteSkorpione @ 2008 05 06, 08:58)
del nuotrauku kiekio tai neuzpyksim bet tokie "spec. efektai" man tai nea. labai "sintetine" nuotrauka gaunasi, o meno tie efektai jokio neprideda... kompozicija irgi kliuna, atrodo tiesiog padrikai isdelioti daiktai.
Bandyk toliau ir siulyciau pabandyt kuo maziau kompiuterio naudoti