Anasko, as noreciau visos galvos, ir gal "uzblurintos" rankos - kad tik ziedas but ryskus. Taciau objektyviai - labai svelni ir grazi nuotrauka, tikrai is tu kur deretu kabinti ant sienos
Tiesa, idomu, kas cia per serija
Ačiū visiems, kad pakomentavo mano nuotraukas. Nesifotografuoja man dabar nors tu ką. Kaip turbūt daugelis pastebėjo iš bandymų. Bet dėkui, kad sakote, jog galiu geriau, stengsiuos toliau...
Pastebėjau, kad ir mano skonis labai skiriasi nuo kitų - pavyzdžiui man paskutinė mano foto (su trimis merginomis ant kranto) daug labiau patiko lyginant su raudomais tulpių žiedlapiais, kuriuos anksčiau buvau nufotografavusi ir daugumai patiko. Man tos tulpės šiaip sau, vos apsisprendžiau, ar čia dėti. O kitos šiuo metu mano dėtos nuotraukos baisios, tik dabar praregėjau.
Buvau Vilniuje, daug fotografavau, bet vėl bijau nesamonių prikelti.
Pakomentuosiu Jūsų nuotraukas kai tik galėsiu, jau ir dabar matau labai gražių kadrų.
Pastebėjau, kad ir mano skonis labai skiriasi nuo kitų - pavyzdžiui man paskutinė mano foto (su trimis merginomis ant kranto) daug labiau patiko lyginant su raudomais tulpių žiedlapiais, kuriuos anksčiau buvau nufotografavusi ir daugumai patiko. Man tos tulpės šiaip sau, vos apsisprendžiau, ar čia dėti. O kitos šiuo metu mano dėtos nuotraukos baisios, tik dabar praregėjau.
Buvau Vilniuje, daug fotografavau, bet vėl bijau nesamonių prikelti.
Pakomentuosiu Jūsų nuotraukas kai tik galėsiu, jau ir dabar matau labai gražių kadrų.
Žvilgsnis į ateitį
Įkėliau didesnę
Įkėliau didesnę
QUOTE(Stikline @ 2008 05 03, 22:00)
Labai maža foto . Bet atrodo ji- puiki
Mano vaikino portretas
Grethen, Sea, Elina, Stebukle, Bald.nomad aciu
Zuzu, patinka zalios akys ir zalias rubas bet techniskai labai daug prie ko prikibti galiu Nerysku, isdegimai ant veido, gal kiek trukdo desin.apatinis kampas
Stikline, man patinka kirpciau apacia, iki ju koju, kad butu ispudis kad sedi jie ant pasaulio krasto laimingai apsikabine.
Elina, zavus kapitonas pas tave
Kaip praejo meetas niekas nieko neraso nerodo, kur irodimai
QUOTE(bald.nomad @ 2008 05 03, 15:01)
Anasko, as noreciau visos galvos, ir gal "uzblurintos" rankos - kad tik ziedas but ryskus.
Vat ir man pakausis kliuna, bet nusprendziau kad geriau pakausis nei kojos Fotografavau su 50mm objektyvu, tiesiog netelpu savo kambariuke visa. O ranka tegul jau buna ryski,man siek tiek tai patinka Zuzu, patinka zalios akys ir zalias rubas bet techniskai labai daug prie ko prikibti galiu Nerysku, isdegimai ant veido, gal kiek trukdo desin.apatinis kampas
Stikline, man patinka kirpciau apacia, iki ju koju, kad butu ispudis kad sedi jie ant pasaulio krasto laimingai apsikabine.
Elina, zavus kapitonas pas tave
QUOTE(Elina @ 2008 05 03, 22:03)
Ačiū, Elina. Momentas tai labai superinis pasitaikė
O tavo foto spalvos kaip visada Gražu. Tik man gal nroėtųsi vos vos daugiau apačios, kad nebūtų rankovė nukirpta
Papildyta:
QUOTE(Anasko @ 2008 05 03, 22:26)
Ačiū Tu, kaip visada, pilna gerų idėjų ir patarimų einu pakirpt, žiūrėsiu kaip atrodys
Keliu dar pakoreguotą. Su PS pridirbau beleko
labukas
na tikrai labai smagiai Niekaip negalėjom išsiskirti Nuotraukų dar net nepersikėliau Nu bet didžiausi komplimentai OPA, Degutei ir Degutės draugei Jurgitai
QUOTE(Anasko @ 2008 05 03, 22:26)
na tikrai labai smagiai Niekaip negalėjom išsiskirti Nuotraukų dar net nepersikėliau Nu bet didžiausi komplimentai OPA, Degutei ir Degutės draugei Jurgitai
QUOTE(Stikline @ 2008 05 03, 23:00)
Žvilgsnis į ateitį
tokia nuotrauka su emocija, apkirpt geriau, bet nzn.. gal kiek tamsoka? bet tas peizazelis fone tai super QUOTE(Elina @ 2008 05 03, 23:03)
Mano vaikino portretas
Mm.. va sita man nelabai net sunku pasakyt kodel, tarsi rodos viskas tarpusavy nedera, net berniuko israiska
Labas
Pirmiausiai noriu atsiprašyti, kad taip pradingau, bet pastaruoju metu turiu labai ribotas galimybes prisėsti prie kompo. Kai tik bus galimybė prižadu sugrįžti ir vėl su jumis dalyvauti
Sveikinu visas Super Mamas su mamyčių diena, linkiu sėkmės asmeniniame gyvenime. Ir toliau būkite tokios kūrybingos, šaunios, gražios, linksmos.
Pagarbiai,
toro
Pirmiausiai noriu atsiprašyti, kad taip pradingau, bet pastaruoju metu turiu labai ribotas galimybes prisėsti prie kompo. Kai tik bus galimybė prižadu sugrįžti ir vėl su jumis dalyvauti
Sveikinu visas Super Mamas su mamyčių diena, linkiu sėkmės asmeniniame gyvenime. Ir toliau būkite tokios kūrybingos, šaunios, gražios, linksmos.
Pagarbiai,
toro