Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Anasko, as noreciau visos galvos, ir gal "uzblurintos" rankos - kad tik ziedas but ryskus. Taciau objektyviai - labai svelni ir grazi nuotrauka, tikrai is tu kur deretu kabinti ant sienos 4u.gif
Tiesa, idomu, kas cia per serija g.gif
Atsakyti
4u.gif Ačiū visiems, kad pakomentavo mano nuotraukas. Nesifotografuoja man dabar nors tu ką. verysad.gif Kaip turbūt daugelis pastebėjo iš bandymų. Bet dėkui, kad sakote, jog galiu geriau, stengsiuos toliau...
Pastebėjau, kad ir mano skonis labai skiriasi nuo kitų - pavyzdžiui man paskutinė mano foto (su trimis merginomis ant kranto) daug labiau patiko lyginant su raudomais tulpių žiedlapiais, kuriuos anksčiau buvau nufotografavusi ir daugumai patiko. biggrin.gif doh.gif Man tos tulpės šiaip sau, vos apsisprendžiau, ar čia dėti. blush2.gif O kitos šiuo metu mano dėtos nuotraukos baisios, tik dabar praregėjau. doh.gif blush2.gif
Buvau Vilniuje, daug fotografavau, bet vėl bijau nesamonių prikelti.
Pakomentuosiu Jūsų nuotraukas kai tik galėsiu, jau ir dabar matau labai gražių kadrų. 4u.gif
Atsakyti
Žvilgsnis į ateitį

user posted image

Įkėliau didesnę blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stikline: 03 gegužės 2008 - 21:20
QUOTE(Stikline @ 2008 05 03, 22:00)
Žvilgsnis į ateitį

user posted image

Labai maža foto mad.gif . Bet atrodo ji- puiki g.gif

Mano vaikino portretas

user posted image
Atsakyti
Grethen, Sea, Elina, Stebukle, Bald.nomad aciu blush2.gif 4u.gif

QUOTE(bald.nomad @ 2008 05 03, 15:01)
Anasko, as noreciau visos galvos, ir gal "uzblurintos" rankos - kad tik ziedas but ryskus.
Vat ir man pakausis kliuna, bet nusprendziau kad geriau pakausis nei kojos smile.gif Fotografavau su 50mm objektyvu, tiesiog netelpu savo kambariuke visa. O ranka tegul jau buna ryski,man siek tiek tai patinka ax.gif

Zuzu, patinka zalios akys ir zalias rubas bet techniskai labai daug prie ko prikibti galiu ax.gif Nerysku, isdegimai ant veido, gal kiek trukdo desin.apatinis kampas g.gif

Stikline, man patinka bigsmile.gif kirpciau apacia, iki ju koju, kad butu ispudis kad sedi jie ant pasaulio krasto laimingai apsikabine.

Elina, zavus kapitonas pas tave bigsmile.gif

Kaip praejo meetas listen.gif niekas nieko neraso nerodo, kur irodimai lens.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anasko: 03 gegužės 2008 - 21:28
QUOTE(Elina @ 2008 05 03, 22:03)
Labai maža foto mad.gif . Bet atrodo ji- puiki g.gif

Mano vaikino portretas

Ačiū, Elina. Momentas tai labai superinis pasitaikė thumbup.gif
O tavo foto spalvos kaip visada wub.gif Gražu. Tik man gal nroėtųsi vos vos daugiau apačios, kad nebūtų rankovė nukirpta g.gif
Papildyta:
QUOTE(Anasko @ 2008 05 03, 22:26)
Stikline, man patinka bigsmile.gif  kirpciau apacia, iki ju koju, kad butu ispudis kad sedi jie ant pasaulio krasto laimingai apsikabine.

Ačiū 4u.gif Tu, kaip visada, pilna gerų idėjų ir patarimų 4u.gif einu pakirpt, žiūrėsiu kaip atrodys bigsmile.gif
Atsakyti
user posted image

Keliu dar pakoreguotą. Su PS pridirbau beleko doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stikline: 03 gegužės 2008 - 22:30
Man dabar geriau, bet norisi nukirpti kaire iki normalaus formato
Atsakyti
labukas 4u.gif
QUOTE(Anasko @ 2008 05 03, 22:26)
Kaip praejo meetas listen.gif niekas nieko neraso nerodo, kur irodimai  lens.gif

na tikrai labai smagiai thumbup.gif Niekaip negalėjom išsiskirti wub.gif lotuliukas.gif Nuotraukų dar net nepersikėliau rolleyes.gif Nu bet didžiausi komplimentai OPA, Degutei ir Degutės draugei Jurgitai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2008 05 03, 23:00)
Žvilgsnis į ateitį
tokia nuotrauka su emocija, apkirpt geriau, bet nzn.. gal kiek tamsoka? g.gif bet tas peizazelis fone tai super smile.gif

QUOTE(Elina @ 2008 05 03, 23:03)
Mano vaikino portretas
Mm.. va sita man nelabai smile.gif net sunku pasakyt kodel, tarsi rodos viskas tarpusavy nedera, net berniuko israiska
Atsakyti
Labas

Pirmiausiai noriu atsiprašyti, kad taip pradingau, bet pastaruoju metu turiu labai ribotas galimybes prisėsti prie kompo. Kai tik bus galimybė prižadu sugrįžti ir vėl su jumis dalyvauti smile.gif

Sveikinu visas Super Mamas su mamyčių diena, linkiu sėkmės asmeniniame gyvenime. Ir toliau būkite tokios kūrybingos, šaunios, gražios, linksmos.

Pagarbiai,
toro
Atsakyti
Anasko, ar galiu tavo Kūną įdėt į blog'ą? blush2.gif visgi labai asmeniška foto, nors veido ir nėra lotuliukas.gif dėkui už temą. ir nespėjau tavo iš ciklo pamatyt... ech smile.gif palauksim ciklo užbaigimo.

toro, ačiū už sveikinimus 4u.gif 4u.gif
Atsakyti