Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Stebukle @ 2008 04 22, 17:25)

westa, as kudroj kai pamaciau pirma karta ta nuotrauka pagalvojau: westa pavaro blink.gif  unsure.gif tik po to supratau kad ten paprika, bet is pirko zvilgsnio schmoll.gif ne paprika smile.gif

tai tokia ir mintis buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 04 22, 16:27)
tai tokia ir mintis buvo  smile.gif

ir mintis super 4u.gif žaviuos tokiu sugebėjimu perkūnyti įprastus dalykus į neįprastus, o dar pavadinimas super 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 04 22, 16:53)
mano šiandieniniai ieškojimai.. neWestiški, kaip Sansara sako  smile.gif

O man patinka thumbup.gif
Atsakyti
Dar viena bala... biggrin.gif

user posted image

(tyčia joje neieškojau viso medžio, norėjau tik "apkarpyto" fragmento ax.gif Gal ir keistokai atrodo. Bet užtai man patiko, kad įsižiūrėjus galima pamatyti ir po vandeniu esančius akmenis. )
Atsakyti
Pabandžiau fotografuot ne gyvūnus, o kazkoį vanens įrengini ir labai keistai pasvirusį namelį ax.gif 4u.gif user posted image
Atsakyti
Kooala 4u.gif Aš kolkas nekomentuosiu. Tiesiog dar nesijaučiu galinti gerai, teisingai įvertinti šitą foto, geriau iš pradžių palauksiu ir kitų komentarų, nes šiuo metu esu pasimetusi. Tik pagalvojau, kad gal kontrasto reikėtų. 4u.gif Kaip atrodo? Gal ne tokia pilka? g.gif

user posted image

[/quote]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pasiklydusi: 22 balandžio 2008 - 18:00
QUOTE(kooala @ 2008 04 22, 19:46)
Pabandžiau fotografuot ne gyvūnus, o kazkoį vanens įrengini ir labai keistai pasvirusį namelį ax.gif  4u.gif user posted image

As sitam tavo kadre nieko idomaus nematau. Per daug detaliu, nera akcento. Va ka buciau as fotografavus, tai vandens ta stova ir "slionika" kuris zolej.

Pasiklydus, idomi nuotrauka 4u.gif Tokia atvirukine, su remeliais smile.gif tik man per daug melyna unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasiklydusi @ 2008 04 22, 18:43)
Dar viena bala...  biggrin.gif

Man patiko 4u.gif . Patiko spalvos, patiko tavo pastabumas 4u.gif
QUOTE(kooala @ 2008 04 22, 18:46)
Pabandžiau fotografuot ne gyvūnus, o kazkoį vanens įrengini ir labai keistai pasvirusį namelį ax.gif  4u.gif user posted image

Koala, žinok visai nieko blink.gif . Man patinka tavo užsispyrimas ir ieškojimai thumbup.gif . Netgi labai neblogai. Matymą tikrai turi. Dabar kokybės reikia ir techninių žinių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2008 04 22, 15:43)
Pasikeiciau fotika ir isejau i lauka.... Niu?
user posted image

Daug geriau thumbup.gif ir apskritai labai mielas portretukas smile.gif

QUOTE(westa @ 2008 04 22, 15:53)
mano šiandieniniai ieškojimai.. neWestiški, kaip Sansara sako  smile.gif

O man idomi nuotrauka. Kazkas kitokio. Is figuru aiskiai galima suprasti, kas tai yra. Idomus ieskojimai smile.gif

QUOTE(Pasiklydusi @ 2008 04 22, 17:43)
Dar viena bala...  biggrin.gif

Visai gera bala, tik man per melyna, nebenaturaliai tas melynumas atrodo

QUOTE(kooala @ 2008 04 22, 17:46)
Pabandžiau fotografuot ne gyvūnus, o kazkoį vanens įrengini ir labai keistai pasvirusį namelį ax.gif  4u.gif

pirmiausia truksta kontrasto, ir nuotrauka gaunasi ne j/b, o pilkai pilka. Galbut reikejo fotografuoti arba irengini, arba nameli, o dabar objektu daug ir neaisku, kuri is ju ir kodel norejai parodyti
Atsakyti
Na pa, pasiskaičiau įvairių nuomonių ir dabar jau pati galiu pakomentuoti Kooalos foto. biggrin.gif Man ji patinka, iš pradžių žvilgnį pagauna stulpas, vėliau jis nuslysta iki pašto dėžučių, nes ten ryškesnis šešėlis. bigsmile.gif Būtent pašto dėžutės ir užkabino. Aš gal bandyčiau jas išryškinti iš visos nuotraukos arba perfotografuoti taip, kad dėžutės būtų pagrindinis objektas. g.gif Kaip sakė Elina, smagu kad vis nepasiduodi ir ieškai toliau. 4u.gif bigsmile.gif

Savo balos spalvų lyg ir nekeičiau. g.gif Nuotrauka ir taip buvo mėlyna, o kai pakontrastinau, dar labiau išryškėjo.
Atsakyti
user posted image

Sveiki 4u.gif Čia mano debiutas hihihi.gif Čia aš naujokė unsure.gif Mane sužavėjo šita tema bigsmile.gif thumbup.gif Tai ir aš įdedu vieną foto blush2.gif
Man patiko šitas kaimiškas vaizdelis todėl nufotografau wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo G*u*o*d*a: 22 balandžio 2008 - 18:24
QUOTE(Pasiklydusi @ 2008 04 22, 18:18)
Savo balos spalvų lyg ir nekeičiau.  g.gif  Nuotrauka ir taip buvo mėlyna, o kai pakontrastinau, dar labiau išryškėjo.

Geras smile.gif buvau beveik tikra, kad kazka priryskinau su kompu biggrin.gif jei tikrai spalvos naturalios ir su wb viskas tvarkoje, tai tada labai idomiai gavosi
Papildyta:
QUOTE(G*u*o*d*a @ 2008 04 22, 18:22)
Sveiki 4u.gif Čia mano debiutas  hihihi.gif Čia aš naujokė unsure.gif Mane sužavėjo šita tema  bigsmile.gif  thumbup.gif  Tai ir aš įdedu vieną foto  blush2.gif
Man patiko šitas kaimiškas vaizdelis todėl nufotografau wub.gif

Labas 4u.gif
tai kad nuotrauka labai jau mazyte... jei gali, idek didesne smile.gif
Atsakyti