Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Getter @ 2008 04 28, 17:56)
Senokai rodžiau kažką  blush2.gif 
tai keliu komentarams ir kritikai  ax.gif 
na pirmoji tai nee, nugara siuo atveju man visai netinka smile.gif
o antra tokia mistiska, tikrai kelia emocijas, tik apacia kirpciau ir zinoma tas medzio desineje galetu nebuti rolleyes.gif

QUOTE(Pasiklydusi @ 2008 04 28, 22:29)
O čia mano šioks toks bandymas…
as nuo nuomones susilaikysiu, nes man kazkaip viskas kas orandzinio nuotraukose tai nepatinka .. rolleyes.gif

QUOTE(Smiltis @ 2008 04 28, 23:50)
Niekaip neapsisprendžiu  unsure.gif , ar verta tokia foto ko nors, ar nelabai  unsure.gif
As irgi nelabai suprantu, lyg truksta ryskumo, bet man atromos tokios spalvos, vien jau del to visai nieko wink.gif

QUOTE(Sea_ @ 2008 04 28, 23:55)
na pima kokia man super thumbup.gif labai patinka momentas, bet labai nepatinka nukapotos galvos, tai tik toks minusas smile.gif
antra irgi nieko, bet ne tokia idomi smile.gif

QUOTE(Sea_ @ 2008 04 29, 00:57)
ir zolyte labai idomi, gal noretus kad butu fotografuota is zemiau

QUOTE(Getter @ 2008 04 29, 03:11)
Dar va šitą norėčiau parodyt, tik pavadinimo vis jai nesugalvoju  biggrin.gif 
nereik jai jokio pavadinimo, ji pati kalba, nerealus kadras, nerealios spalvos! taip miela dusioj pasidare rolleyes.gif
bet apacia tai kirpciau tongue.gif

QUOTE(Sea_ @ 2008 04 29, 05:03)
Zebro sikine biggrin.gif
zebro silin tai liuks thumbup.gif patinka man tokios fakturines nuotraukos
Atsakyti
Meginau komentuoti visas, bet kad taip neturiu jegu blink.gif pasakysiu tik kas patiko

QUOTE(Stikline @ 2008 04 29, 22:41)
Įdedu savaitgalinį vakarinį bandymą  ax.gif  kažko paskutiniu metu nefotografavimo metas...
na man tai spalvos tobulos, ir pati nuotrauka labai grazi, nenuvertink saves 4u.gif

QUOTE(Degutė @ 2008 04 30, 12:26)
O čia praeitos savaitės grybavimai:
grazu, nelabai turiu prie ko prikibt, gal ir butu, bet nenoriu smile.gif
pirma ne tiek patiko

QUOTE(Getter @ 2008 04 30, 21:32)
Sakiau pakomentuosiu bet turiu dilemą  g.gif  nžn ko vertas šis kadras, jis lyg ir dramatiškas, lyg ir niekuom neįpatingas  g.gif  pakomentuokit kokios emocijos kyla jums ir aplamai ko jis vertas  unsure.gif 
ir vel man mistiska.. gal del to kad svetima salis smile.gif
patinka ir spalvotas ir j/b variantas, bet pagal dangu sprendziu kad islaikymas buvo per didelis

Beje, mano fotikas:Nikon D40X + obj.Nikkor AF-S 3.5-5,6/ 18-55mm G II

Ir.. labai sveikinu Anasko, tikrai profesionali nuotrauka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Opa @ 2008 05 02, 07:58)
Oi, Californiagirl, kokios skirtingos emocijos. Antroji nereali, ir tikrai nklonuok nieko - puikus atsiminimas, o ir siaip nekliudo ta zaizdele. Tik va nezinau, man lyg kliuna, kad truksta pedutes  g.gif , nors kai isiziuri, nesakyciau kad labai matosi.
O apie pirmaja zinai mano nuomone  smile.gif  4u.gif

Pasiilgau tavo nuotrauku 4u.gif
Aciu us grazius zodzius 4u.gif Jei pedute butu tilpusi, zinoma geriau butu. Bet netilpo tai netilpo....ant vonios krastu pasilipus su 50-uku kabojau, tai jei vaikas nesusirietes, tai ir netelpa jau visas biggrin.gif

QUOTE(Žūžū @ 2008 05 02, 08:23)
cagirl, esi viena is mano favoriuciu  blush2.gif dar nemaciau tavo foto, kuri man nepatiktu  wub.gif noreciau ir as kadanors ismokt taip graziai fotografuot...  rolleyes.gif

Kaip netiketa ir kaip malonu blush2.gif 4u.gif
Apie tavo nuotraukas Smiltis jau viska pasake...man asmeniskai jos atrodo, kaip fotiko nustatymu bandymai namuose blush2.gif

QUOTE(Smiltis @ 2008 05 02, 08:39)
Ca-girl, ką gali pasakyt  - tik gėrėtis  wub.gif Kol Opa neparašė kojytės kad nėr net nepastebėjau, nes vis tiek pirmiausia dėmesys į veiduką  smile.gif Nubrozdinimai tai tik prideda gyvumo nuotraukai, nors ir taip jo čia nestinga .

Aciu 4u.gif

QUOTE(Opa @ 2008 05 02, 09:09)
Cia mano mazius (radau kelis kadrus ir cia):

Pirma- neblogas portretukas. Maziaus akys nerealios(kaip ir mamytes) wub.gif Antra- momentas mielas, bet kaip Smiltis jau sake, norisi vaikiuko daugiau nuotraukoje ir odyte kiek melsvoka 4u.gif

Grethen, daug balionu tau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 02 gegužės 2008 - 16:56
QUOTE(californiagirl @ 2008 05 02, 09:37)
Pora skirtingu emociju smile.gif
Antra man labai patinka, tas nubalnotas smakras pagrindinis cinkleilis, jokiu budu nereik jo klonuot smile.gif
Atsakyti
Pasiklydusi, man tavo vyras ant tilto nelabai, turbut buvo labai priartintas, gavosi nekokybiskai. Ir matau tiesiog vyra ant tilto. Antra irgi kazkom nelabai. Tu moki geriau mirksiukas.gif 4u.gif

Astisius, viska jau parase Californiagirl, tikrai nieko daugiau nesugalvosiu 4u.gif Nenusimink, daugiau fotografuok ir viskas gausis 4u.gif

Ca-girl, pirma foto, kokios didziules ir liudnos akytes rolleyes.gif Antroje kol Opa nepasake kad koja nukapota, as nepastebejau bigsmile.gif Pagalvojau, kad vaikas auga i objektyva netelpa bigsmile.gif Pati foto labai patinka, kaip ir visos tavo rodomos cia ax.gif

Zuzu, foto nelabai idomios, bet spalvos man visai nieko. Patiko kad ieskai ka parodyti idomesnio 4u.gif nieko tokio kad nelabai gavosi, visi cia pradieda nuo panasiu foto, tai kad sekmes ir lauksim naujus bandymus 4u.gif

Opa, labai malonu kad grizai 4u.gif Kadangi fotografuoji jauciu ant juostos, nelabai turiu teise kritikuoti ax.gif tik truputi bigsmile.gif pirmoje spalvos nerealios, blasko stalas pirmame plane. Antroje irgi blasko sofos kampas salia nuostabiu akyciu, norisi nukirpti ji, ir vel gi - nuostabios spalvos

Grethen, ten tas sniuras bigsmile.gif juodas kaspinas, maziau jo tikrai nenoriu daryti, nes tai bus paskutine foto is serijos. Pamatysi mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(californiagirl @ 2008 05 01, 17:37)
Nemusim, gera tema  Bet nelengva

QUOTE(Smiltis @ 2008 05 02, 08:04)
Anasko, nemušim   Nors tema sunkoka 
Tema sunki, tikrai, kol kas jokiu minciu cool.gif bet tikiu kad po menesio galesim pamatyti nuostabia foto nugaletoja bigsmile.gif

Ir dar noriu parodyti pirma foto is "ciklo" lauksiu kritikos 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anasko: 02 gegužės 2008 - 19:02
QUOTE(Anasko @ 2008 05 02, 20:58)
1.Grethen, ten tas sniuras bigsmile.gif juodas kaspinas, maziau jo tikrai nenoriu daryti, nes tai bus paskutine foto is serijos. Pamatysi mirksiukas.gif
2.Ir dar noriu parodyti pirma foto is "ciklo" lauksiu kritikos 4u.gif

1. Oj laukiam laukiam.. labai idomu ax.gif
2. Grazu, tik kol nera viso ciklo, sunku pagauti nuotraukos prasme smile.gif
pradzioj galvojau ar gerai kad tulpe, nes pavertus i j/b atrodo tarsi stiebas be zideo, bet ilgiau pagalvojus ir paziurejus- gerai, nestandartiskai, ji cia tinka smile.gif
Atsakyti
Ten ne tulpe bigsmile.gif , turejo buti narcizas, bet niekur jau nerandu mieste neissikleidziusi narciza, ten irisas, gaila kad nepavyko pilnai savo minties igyvendinti verysad.gif
Atsakyti
Californiagirl, labai grazu 4u.gif

Anasko, suzavejo tavo darbas wub.gif Labai svelnus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 05 02, 19:58)

Ir dar noriu parodyti pirma foto is "ciklo" lauksiu kritikos 4u.gif

user posted image

bigsmile.gif Aš sužavėta bigsmile.gif . Net pati užsimaniau tokio auto bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2008 05 02, 18:53)
Grethen, daug balionu tau 4u.gif
O uz ka man? biggrin.gif Uz komplimentus? blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(Anasko @ 2008 05 02, 23:41)
Ten ne tulpe  bigsmile.gif , turejo buti narcizas, bet niekur jau nerandu mieste neissikleidziusi narciza, ten irisas, gaila kad nepavyko pilnai savo minties igyvendinti verysad.gif
jetau..kalbejau apie ta gele, o net nesdupratau kokia doh.gif
na anyway.. nesvarbu, tikrai geras darbas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 05 02, 19:58)
Zuzu,< ... >lauksim naujus bandymus 4u.gif

bandau (cia biski senesne foto..) blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Anasko, kazkas tokio ohmy.gif wub.gif
Atsakyti