Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Opa @ 2008 05 02, 08:58)
As uz  4u.gif O jei rimtai, potemu atsiskyrimo nusprendziau padaryti pertrauka ir nedalyvavau nei vienoje temoje. Dabar ir vel pamazu pradedu fotografuoti. Kadangi si savitgali busiu Klaipedoje, manau butu nebloga proga susipazinti ir pabendrauti. Taigi, as uz  4u.gif

o kada tau būtų patogiau g.gif Aš tai prisiderinčiau manau unsure.gif Po to dar parašysiu Degutei SMS ir gal sutarsim ax.gif

Ca-girl, ką gali pasakyt - tik gėrėtis wub.gif Kol Opa neparašė kojytės kad nėr net nepastebėjau, nes vis tiek pirmiausia dėmesys į veiduką smile.gif Nubrozdinimai tai tik prideda gyvumo nuotraukai, nors ir taip jo čia nestinga .

Žūžū, jei atvirai tai man nė viena schmoll.gif Nu kas įdomaus batuose unsure.gif Būtų nors su koja unsure.gif O antroj iš viso taip tiesiai tą džipą nuotografavai, ir nors antras planas išplaukęs , foto atrodo plokščia unsure.gif Pabandyk kampu gal ar kaip unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2008 05 02, 09:39)
Žūžū, jei atvirai tai man nė viena  schmoll.gif

aciu, bandysiu pioneer.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2008 05 02, 09:39)
o kada tau būtų patogiau  g.gif Aš tai prisiderinčiau manau  unsure.gif Po to dar parašysiu Degutei SMS ir gal sutarsim  ax.gif

As rytoj po pietu galiu palikt vaikus mamai, tai galeciau netrukdomai pasedet, -arba sivakar, bet jau veliau, kazkur nuo 7-8 val. Ir sekmadieni, bet abejoju ar kitos nores sekmadieni.
Westai as parasiau az, turiu jos telefona, jei sutarsim, pasuksiu.
Mano tel. 8-687 39221
Atsakyti
QUOTE(Opa @ 2008 05 02, 09:46)
As rytoj po pietu galiu palikt vaikus mamai, tai galeciau netrukdomai pasedet, -arba sivakar, bet jau veliau, kazkur nuo 7-8 val. Ir sekmadieni, bet abejoju ar kitos nores sekmadieni.
Westai as parasiau az, turiu jos telefona, jei sutarsim, pasuksiu.

parašiau Degutei smile.gif Parašysiu po to SMS kad neteršt eterio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2008 05 02, 09:53)
parašiau Degutei  smile.gif Parašysiu po to SMS kad neteršt eterio  smile.gif

Gerai, lauksiu 4u.gif

Zuzu, po Smilties komentaro, nelabai ka ir pridursiu...

Cia mano mazius (radau kelis kadrus ir cia):

user posted image

user posted image
Atsakyti
nezinau, ar cia pataikiau paklausti, bet naujos temos kurti kazkaip nenorejau del tokios smulkmes smile.gif
parsisiunciau programa (picasa2), kad is nuotrauku padaryti filmuka ir man idomu kokios programos reikia, kad uzdeti musika tam filmukui einant, na, kad kartu skambetu fonas, kol eina filmukas. ar reikia siustis programa, kuri iskart viska darytu: filmuka ir muzika uzdetu.
tikiuosi supratote, ko klausiu ir is karto dekoju uz pagalba smile.gif
Atsakyti
Opa, o jau akių mėlynumas wub.gif Pirma man patinka, nors norėtųsi dar šiek tiek erdvės viršuje ir rankytės kad tilptų unsure.gif O antroj tai vaikiuko daugiau norisi unsure.gif ir WB turbūt reikia reguliuot, jei dar įmanoma.
Atsakyti
kolegės.. trumpam užbėgu... su mielu noru susimatyčiau rytoj vakarop arba pirmadienį bet kada 4u.gif .. praneškit, jei ką nuspręsit... palieku kontaktus 865512012
Atsakyti
Dėl susitikimo Klaipėdoje bigsmile.gif SUSITINKAME RYTOJ (ŠEŠTADIENĮ) PRIE SENOSIOS PERKĖLOS (KUR NORS ARČIAU KASŲ ) 16 VAL. SU FOTOAPARATAIS bigsmile.gif laukiame visų kas nori ir gali prisijungti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiltis: 02 gegužės 2008 - 12:06
QUOTE(Smiltis @ 2008 05 02, 13:06)
Dėl susitikimo Klaipėdoje  bigsmile.gif SUSITINKAME RYTOJ (ŠEŠTADIENĮ) PRIE SENOSIOS PERKĖLOS (KUR NORS ARČIAU KASŲ ) 16 VAL. SU FOTOAPARATAIS  bigsmile.gif laukiame visų kas nori ir gali prisijungti  smile.gif

būsiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 05 02, 13:19)

thumbup.gif

kol kas dalyviai : Opa, Westa , Degutė ir Smiltis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiltis: 02 gegužės 2008 - 12:30
Labadiena smile.gif
buvau pradingus ir vel truputi pradingsiu, bandau pakomntuot foto.
labai gaila kad nespejau sudalyvauti temje "kunas", o taip norejau, turiu fotoaparate nuotrauku, bet mano kompas dar taisomas...

QUOTE(Mylia @ 2008 04 26, 21:41)
Pakomentuosiu veliau arba ryt is ryto, o dabar ikeliu viena nuotrauka pavasarine tema smile.gif
Grazu, bet tas istrizumas, o gelytes centre, noretusi kitokios kompozicijos.

QUOTE(Pasiklydusi @ 2008 04 26, 23:17)
Pagalvojau, kad turbūt blogai, kad vaizdas joje per patį vidurį, bet niekaip nenutariu, kurią dalį, apačią ar viršų, kirpti. 
labai idomi nestandartine nuotrauka. as vis tik pakirpciau truputi virsaus, kitaip nei visos siulo smile.gif man vanduo idomios fakturos, idomus atpindziai, dangus ne toks idomus smile.gif

QUOTE(Sea_ @ 2008 04 27, 03:40)
labutis, cia mano siandienos bandymas 4u.gif
patinka smile.gif

QUOTE(westa @ 2008 04 27, 21:33)
tai tik vakarop trumpam paėmiau.. linkėjmai iš vonios tiesiog  smile.gif
gera nuotrauka smile.gif

QUOTE(Elina @ 2008 04 28, 01:54)
Grįžau iš Vliniaus. Pora vaizdelių 4u.gif
nu pirmas tai gerai pagautas thumbup.gif
antra nelabai smile.gif

QUOTE(Elina @ 2008 04 28, 12:22)
Dar noriu parodyt vieną foto vakar darytą Trakuose blush2.gif
oj man tas filtras uzdetas labai nepatinka, normali geriau 4u.gif
gali pamegint pastumdyt spalvas, sutekti kokios mistikos, bet dabar baltos vietos tampa zaliomis, tas man nepatinka smile.gif

QUOTE(Anasko @ 2008 04 28, 12:39)
O as pataisiau kojas, taip geriau g.gif  tik kas man nepatinka, atsirado plemai kazkokie nuo sviesinimo unsure.gif
as tai plemu nematau. bet noretusi man kad sniuro butu kiek maziau, o koju daugiau ax.gif bet siaip idomu 4u.gif
Atsakyti