Na ką, ir vėl aš su savo nuotraukom. Tikiuosi, kad per daug neįkyrėjau?
QUOTE(Pasiklydusi @ 2008 05 01, 20:07)
Na ką, ir vėl aš su savo nuotraukom.
pirmoj fokusas i vamzdi ( ) o noretusi kad but i zmogu ir labai "grudetas" tas vyrukas, o man grudas
antroj kirpciau 2/3 vandens nes nebeaisku ka fotografuoji ar zmones, ar "myrgu margu" vandeni
Labukas. Noriu jungtis į jūsų būrelį. Su laiku man riesta, bet bandysiu dalyvaut.
Prašau padėt, šiandienos darbelis, bet nu negerai kažkas? Kas?
Papildyta:
Vieną klaidą tai pati matau, pakaušis nukapotas t.yu. į kadrą netilpo
Papildyta:
QUOTE(astisius @ 2008 05 01, 21:46)
Labukas. Noriu jungtis į jūsų būrelį. Su laiku man riesta, bet bandysiu dalyvaut.
Papildyta:
Papildyta:
Malonu, kad prisijungei
Patiko Tavo nuotraukos akimirka, vaiko emocijos . Aš joje gal šonus labiau apkarpyčiau, o pakaušis nukirptas man netrukdo. Dar gal norėtųsi, kad vaikutis nebūtų taip centruotas ir daugiau kontrasto. O šiaip šaunuolė, pradžia labai gera.
QUOTE(astisius @ 2008 05 01, 20:46)
Pakaušiuką dar labiau galėjai kirsti. Tai nėra klaida . Kaip naujokei- visai gera foto. Tik juoda balta- negraži, ir kontrasto norisi. Dešinę pusė kirpčiau gerokai
QUOTE(Pasiklydusi @ 2008 05 01, 21:15)
Malonu, kad prisijungei
Patiko Tavo nuotraukos akimirka, vaiko emocijos . Aš joje gal šonus labiau apkarpyčiau, o pakaušis nukirptas man netrukdo. Dar gal norėtųsi, kad vaikutis nebūtų taip centruotas ir daugiau kontrasto. O šiaip šaunuolė, pradžia labai gera.
Ačiū už nuomonę ir gražius žodžius. Stengiuos.
QUOTE(Elina @ 2008 05 01, 21:17)
Pakaušiuką dar labiau galėjai kirsti. Tai nėra klaida . Kaip naujokei- visai gera foto. Tik juoda balta- negraži, ir kontrasto norisi. Dešinę pusė kirpčiau gerokai
Taiva, kad juodai baltos man labiausiai ir patinka. Ypač vaikams. Gamtai ir kt. taip norisi spalvų, bet su vaikais daugiau emocijas gaudau. mokysiuos, dar oi kiek neatrastų lobynų
Va viena iš senesnių spalvotų.
Tik kaip, jūs man paaiškinkit, išvengt to centravimo, jei noriu veiduką tik?
Papildyta:
Va čia jau kitokios emocijos, čia iš senesnių....
QUOTE(astisius @ 2008 05 01, 22:44)
Tik kaip, jūs man paaiškinkit, išvengt to centravimo, jei noriu veiduką tik?
Reikia senbuvių patarimų, aš tik savo nuomonę apie centravima pasakiau. Bet norint parodyti veiduką, nebutina imti jį į patį vidurį. Vis tiek kadre jis liks pagrindinis objektas.
QUOTE(astisius @ 2008 05 01, 19:46)
Papildyta:
Papildyta:
Pakausis nukapotas nekliuna Labiausiai kliuna, kad nuotrauka pilkut pilkutele...Stenkis nenaudoti blykses tiesiai i veiduka, o ypatingai fotografuodama vaikucius.
Tikiuosi nesupyksi...siek tiek bandziau pakeisti tavo nuotrauka(patiko vaikucio nuotaika)- truputi kirpau kairio sono, kad isvengti centrines kompozicijos ir uzdejau kontrasto. Netruko man ilgiau nei minute su paprasciausia picasa
Kitos dvi....vaikutis sypsosi zaviai, bet velgi blykse kalta ir centruota. Paskutine nuotrauka gamtoje visai nebloga, bet noretusi daugiau apacios, kad sutilptu rankyte. Pasistenk nekapoti galuniu per alkunes, riesus, pirstus, kelenus...
Sveika prisijungus
Labas rytas
Pasiklydusi, gėlytės Na tu gali geriau Dėl mozaikos, tai jei nežiūrėti į kokybę bendra kompozicija, dėstymas irgi turi būti labai apgalvoti , suderinti, kad būtų įdomu žiūrėti, o dabar mirgu margu, visiškai žvilgsnis net nesustoja niekur Vis tik turėtų būti tokie dalykai daromi pagal kokią nors sistemą- ar lygiaverčiai daiktai išdėlioti kažkokiame tai spalvų ar formų ar dar kokiame nors ritme, ar tarkim vienas koks pagrindinis, o prie jo jau derinami kiti , bet ne tokie ryškūs daiktai ir t.t
Kakarieku, pirmoje lapeliai man patinka, o vat tas vidurys per sunkiai jau atrodo, gal reikėtų truputį kito kampo paieškot, o antra man nea , tokia pilka, vianoda
Getter, nu gera tavo foto su berniuku, nėr prie ko prisikabint .Spalvota man geriau patinka
Anasko, nemušim Nors tema sunkoka
Pasiklydusi, pirma O antra lyg ir nieko, bet kad labai kabintų, tai nežinau
Astisius, dėl tavo berniuko foto, neturiu ką pridėti prie Californiagirl komentaro
Klaipėdietės, ką galvojat dėl susitikimo taip tilo, nurimo viskas
Ir prašome surašyti savo fotoaparatus dar kas nerašėt
Pasiklydusi, gėlytės Na tu gali geriau Dėl mozaikos, tai jei nežiūrėti į kokybę bendra kompozicija, dėstymas irgi turi būti labai apgalvoti , suderinti, kad būtų įdomu žiūrėti, o dabar mirgu margu, visiškai žvilgsnis net nesustoja niekur Vis tik turėtų būti tokie dalykai daromi pagal kokią nors sistemą- ar lygiaverčiai daiktai išdėlioti kažkokiame tai spalvų ar formų ar dar kokiame nors ritme, ar tarkim vienas koks pagrindinis, o prie jo jau derinami kiti , bet ne tokie ryškūs daiktai ir t.t
Kakarieku, pirmoje lapeliai man patinka, o vat tas vidurys per sunkiai jau atrodo, gal reikėtų truputį kito kampo paieškot, o antra man nea , tokia pilka, vianoda
Getter, nu gera tavo foto su berniuku, nėr prie ko prisikabint .Spalvota man geriau patinka
Anasko, nemušim Nors tema sunkoka
Pasiklydusi, pirma O antra lyg ir nieko, bet kad labai kabintų, tai nežinau
Astisius, dėl tavo berniuko foto, neturiu ką pridėti prie Californiagirl komentaro
Ir prašome surašyti savo fotoaparatus dar kas nerašėt
Gana retai ka parodau paskutiniu metu...
Pora skirtingu emociju
Nubalnoto smakro neklaunavau....mum prisiminimui bus, kaip su smakru asfalta tarkuojam
Pora skirtingu emociju
Nubalnoto smakro neklaunavau....mum prisiminimui bus, kaip su smakru asfalta tarkuojam
Labas rytas
As uz O jei rimtai, potemu atsiskyrimo nusprendziau padaryti pertrauka ir nedalyvavau nei vienoje temoje. Dabar ir vel pamazu pradedu fotografuoti. Kadangi si savitgali busiu Klaipedoje, manau butu nebloga proga susipazinti ir pabendrauti. Taigi, as uz
Oi, Californiagirl, kokios skirtingos emocijos. Antroji nereali, ir tikrai nklonuok nieko - puikus atsiminimas, o ir siaip nekliudo ta zaizdele. Tik va nezinau, man lyg kliuna, kad truksta pedutes , nors kai isiziuri, nesakyciau kad labai matosi.
O apie pirmaja zinai mano nuomone
Kai busiu namie, prie savo kompo, ikelsiu ir as ka nors is savu...
QUOTE(Smiltis @ 2008 05 02, 08:04)
As uz O jei rimtai, potemu atsiskyrimo nusprendziau padaryti pertrauka ir nedalyvavau nei vienoje temoje. Dabar ir vel pamazu pradedu fotografuoti. Kadangi si savitgali busiu Klaipedoje, manau butu nebloga proga susipazinti ir pabendrauti. Taigi, as uz
QUOTE(californiagirl @ 2008 05 02, 08:37)
Gana retai ka parodau paskutiniu metu...
Pora skirtingu emociju
Pora skirtingu emociju
Oi, Californiagirl, kokios skirtingos emocijos. Antroji nereali, ir tikrai nklonuok nieko - puikus atsiminimas, o ir siaip nekliudo ta zaizdele. Tik va nezinau, man lyg kliuna, kad truksta pedutes , nors kai isiziuri, nesakyciau kad labai matosi.
O apie pirmaja zinai mano nuomone
Kai busiu namie, prie savo kompo, ikelsiu ir as ka nors is savu...
cagirl, esi viena is mano favoriuciu dar nemaciau tavo foto, kuri man nepatiktu noreciau ir as kadanors ismokt taip graziai fotografuot...
ikeliu pora savo namudiniu darbeliu...
..eime pasivaiksciot, brangioji?...
...o gal vaziuojam?...
..paskaiciuokim, broliai (seses ) kurmiai, kaip pigiau..
(cia kaip kazkas rase- fonas kamnors, bet man pasirode grazu (spalviskai), zaisminga)
*ka pati matau 'negero': batas nukirstas (nors kai visas batas nu kazkoks ne toks vaizdelis) , uz dzipo bagadelnia atitraukia demesi...
ikeliu pora savo namudiniu darbeliu...
..eime pasivaiksciot, brangioji?...
...o gal vaziuojam?...
..paskaiciuokim, broliai (seses ) kurmiai, kaip pigiau..
(cia kaip kazkas rase- fonas kamnors, bet man pasirode grazu (spalviskai), zaisminga)
*ka pati matau 'negero': batas nukirstas (nors kai visas batas nu kazkoks ne toks vaizdelis) , uz dzipo bagadelnia atitraukia demesi...