Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Na ką, ir vėl aš su savo nuotraukom. blush2.gif Tikiuosi, kad per daug neįkyrėjau?

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Pasiklydusi @ 2008 05 01, 20:07)
Na ką, ir vėl aš su savo nuotraukom. 

pirmoj fokusas i vamzdi ( g.gif ) o noretusi kad but i zmogu ir labai "grudetas" tas vyrukas, o man grudas schmoll.gif
antroj kirpciau 2/3 vandens nes nebeaisku ka fotografuoji ar zmones, ar "myrgu margu" vandeni ax.gif
Atsakyti
4u.gif Labukas. Noriu jungtis į jūsų būrelį. Su laiku man riesta, bet bandysiu dalyvaut.
Prašau padėt, šiandienos darbelis, bet nu negerai kažkas? Kas? blush2.gif doh.gif

user posted image

Papildyta:
Vieną klaidą tai pati matau, pakaušis nukapotas t.yu. į kadrą netilpo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(astisius @ 2008 05 01, 21:46)
4u.gif Labukas. Noriu jungtis į jūsų būrelį. Su laiku man riesta, bet bandysiu dalyvaut.
Prašau  padėt, šiandienos darbelis, bet nu negerai kažkas? Kas? blush2.gif  doh.gif

Papildyta:

Malonu, kad prisijungei bigsmile.gif 4u.gif

Patiko Tavo nuotraukos akimirka, vaiko emocijos mirksiukas.gif . Aš joje gal šonus labiau apkarpyčiau, o pakaušis nukirptas man netrukdo. bigsmile.gif Dar gal norėtųsi, kad vaikutis nebūtų taip centruotas ir daugiau kontrasto. O šiaip šaunuolė, pradžia labai gera. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(astisius @ 2008 05 01, 20:46)

Pakaušiuką dar labiau galėjai kirsti. Tai nėra klaida 4u.gif . Kaip naujokei- visai gera foto. Tik juoda balta- negraži, ir kontrasto norisi. Dešinę pusė kirpčiau gerokai
Atsakyti
QUOTE(Pasiklydusi @ 2008 05 01, 21:15)
Malonu, kad prisijungei  bigsmile.gif  4u.gif

Patiko Tavo nuotraukos akimirka, vaiko emocijos  mirksiukas.gif . Aš joje gal šonus labiau apkarpyčiau, o pakaušis nukirptas man netrukdo.  bigsmile.gif  Dar gal norėtųsi, kad vaikutis nebūtų taip centruotas ir daugiau kontrasto. O šiaip šaunuolė, pradžia labai gera.  4u.gif

4u.gif Ačiū už nuomonę ir gražius žodžius. Stengiuos.

QUOTE(Elina @ 2008 05 01, 21:17)
Pakaušiuką dar labiau galėjai kirsti. Tai nėra klaida 4u.gif . Kaip naujokei- visai gera foto. Tik juoda balta- negraži, ir kontrasto norisi. Dešinę pusė kirpčiau gerokai

4u.gif Taiva, kad juodai baltos man labiausiai ir patinka. Ypač vaikams. Gamtai ir kt. taip norisi spalvų, bet su vaikais daugiau emocijas gaudau. mokysiuos, dar oi kiek neatrastų lobynų blush2.gif bigsmile.gif cool.gif
Va viena iš senesnių spalvotų.

user posted image

Tik kaip, jūs man paaiškinkit, išvengt to centravimo, jei noriu veiduką tik?
Papildyta:
4u.gif Va čia jau kitokios emocijos, čia iš senesnių....

user posted image
Atsakyti
QUOTE(astisius @ 2008 05 01, 22:44)
Tik kaip, jūs man paaiškinkit, išvengt to centravimo, jei noriu veiduką tik?

Reikia senbuvių patarimų, aš tik savo nuomonę apie centravima pasakiau. Bet norint parodyti veiduką, nebutina imti jį į patį vidurį. mirksiukas.gif Vis tiek kadre jis liks pagrindinis objektas.
Atsakyti
QUOTE(astisius @ 2008 05 01, 19:46)
Prašau  padėt, šiandienos darbelis, bet nu negerai kažkas? Kas? blush2.gif  doh.gif

user posted image
Papildyta:

Pakausis nukapotas nekliuna mirksiukas.gif Labiausiai kliuna, kad nuotrauka pilkut pilkutele...Stenkis nenaudoti blykses tiesiai i veiduka, o ypatingai fotografuodama vaikucius.
Tikiuosi nesupyksi...siek tiek bandziau pakeisti tavo nuotrauka(patiko vaikucio nuotaika)- truputi kirpau kairio sono, kad isvengti centrines kompozicijos ir uzdejau kontrasto. Netruko man ilgiau nei minute su paprasciausia picasa smile.gif
user posted image

Kitos dvi....vaikutis sypsosi zaviai, bet velgi blykse kalta ir centruota. Paskutine nuotrauka gamtoje visai nebloga, bet noretusi daugiau apacios, kad sutilptu rankyte. Pasistenk nekapoti galuniu per alkunes, riesus, pirstus, kelenus...
Sveika prisijungus 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Pasiklydusi, gėlytės rolleyes.gif Na tu gali geriau mirksiukas.gif Dėl mozaikos, tai jei nežiūrėti į kokybę bendra kompozicija, dėstymas irgi turi būti labai apgalvoti , suderinti, kad būtų įdomu žiūrėti, o dabar mirgu margu, visiškai žvilgsnis net nesustoja niekur unsure.gif Vis tik turėtų būti tokie dalykai daromi pagal kokią nors sistemą- ar lygiaverčiai daiktai išdėlioti kažkokiame tai spalvų ar formų ar dar kokiame nors ritme, ar tarkim vienas koks pagrindinis, o prie jo jau derinami kiti , bet ne tokie ryškūs daiktai ir t.t

Kakarieku, pirmoje lapeliai man patinka, o vat tas vidurys per sunkiai jau atrodo, gal reikėtų truputį kito kampo paieškot, o antra man nea schmoll.gif , tokia pilka, vianoda unsure.gif

Getter, nu gera tavo foto su berniuku, nėr prie ko prisikabint bigsmile.gif .Spalvota man geriau patinka smile.gif

Anasko, nemušim bigsmile.gif Nors tema sunkoka unsure.gif

Pasiklydusi, pirma schmoll.gif O antra lyg ir nieko, bet kad labai kabintų, tai nežinau unsure.gif

Astisius, dėl tavo berniuko foto, neturiu ką pridėti prie Californiagirl komentaro thumbup.gif

Klaipėdietės, ką galvojat dėl susitikimo g.gif taip tilo, nurimo viskas unsure.gif

Ir prašome surašyti savo fotoaparatus dar kas nerašėt mirksiukas.gif
Atsakyti
Gana retai ka parodau paskutiniu metu...
Pora skirtingu emociju smile.gif

user posted image

user posted image
Nubalnoto smakro neklaunavau....mum prisiminimui bus, kaip su smakru asfalta tarkuojam biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
QUOTE(Smiltis @ 2008 05 02, 08:04)
Klaipėdietės, ką galvojat dėl susitikimo  g.gif taip tilo, nurimo viskas  unsure.gif

As uz 4u.gif O jei rimtai, potemu atsiskyrimo nusprendziau padaryti pertrauka ir nedalyvavau nei vienoje temoje. Dabar ir vel pamazu pradedu fotografuoti. Kadangi si savitgali busiu Klaipedoje, manau butu nebloga proga susipazinti ir pabendrauti. Taigi, as uz 4u.gif

QUOTE(californiagirl @ 2008 05 02, 08:37)
Gana retai ka parodau paskutiniu metu...
Pora skirtingu emociju smile.gif
Nubalnoto smakro neklaunavau....mum prisiminimui bus, kaip su smakru asfalta tarkuojam biggrin.gif

Oi, Californiagirl, kokios skirtingos emocijos. Antroji nereali, ir tikrai nklonuok nieko - puikus atsiminimas, o ir siaip nekliudo ta zaizdele. Tik va nezinau, man lyg kliuna, kad truksta pedutes g.gif , nors kai isiziuri, nesakyciau kad labai matosi.
O apie pirmaja zinai mano nuomone smile.gif 4u.gif

Kai busiu namie, prie savo kompo, ikelsiu ir as ka nors is savu...
Atsakyti
cagirl, esi viena is mano favoriuciu blush2.gif dar nemaciau tavo foto, kuri man nepatiktu wub.gif noreciau ir as kadanors ismokt taip graziai fotografuot... rolleyes.gif

ikeliu pora savo namudiniu darbeliu...
..eime pasivaiksciot, brangioji?...
user posted image
...o gal vaziuojam?...
user posted image
..paskaiciuokim, broliai (seses hihihi.gif ) kurmiai, kaip pigiau..

user posted image
(cia kaip kazkas rase- fonas kamnors, bet man pasirode grazu (spalviskai), zaisminga)
*ka pati matau 'negero': batas nukirstas (nors kai visas batas g.gif nu kazkoks ne toks vaizdelis) , uz dzipo bagadelnia atitraukia demesi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žūžū: 02 gegužės 2008 - 08:26