QUOTE(Sea_ @ 2008 04 28, 23:55)
Pasiklydusi,labai grazu,pradedant spalvu gama,baigiant kadravimu.
Ka manot? Ar suns galvalabai isdegus?
o si kaip?
Ka manot? Ar suns galvalabai isdegus?
o si kaip?
Man patiko labiau Tavo antroji foto, tik ji svyra į šoną, reikėtų pataisyti manau. Pirmoji įdomi, šuo gražiai atkartoja mergaitę, bet man norėtųsi jam daugiau vietos, dabar jis per daug prie krašto. Išdegimai arba labai nedideli, arba aš jų nepastebiu Man netrukdo jie visai
QUOTE(Sea_ @ 2008 04 29, 00:57)
Zolyte
Atrodo kaip paveikslas, tapytas dideliu teptuku tapšnojant popierių. Gražus pastebėjimas. Bet kaip nuotrauka, ji man nuobodoka vis dėlto.
QUOTE(Getter @ 2008 04 29, 03:11)
Kaip gražu... Labai įsiminė šita foto, tarsi kokio filmo fragmentas arba nuotrauka iš kelionių katalogo. Viskas savo vietose ir papildo vienas kitą. Kaip atrodytų, jei nebūtų to mažyčio paskui motiną tipenančio ėriuko? Arba milžinišką bangą primenančio dangaus? Arba baltos linijos ant asfalto? Atrodytų visai ne taip. Giriu todėl, kad tikrai laabai patiko.
QUOTE(Sea_ @ 2008 04 29, 05:03)
Pirmoji foto man labiau kaip fonas KAŽKAM, gėlės gražios, spalvos ryškios, bet nėra jokio kabliuko, kuris užkabintų žvilgsnį. Panašiai kaip su žole. Manau, kad tokias nuotraukas labiau tinka rodyti kaip akcentą kokiai kitai nuotraukai ar nuotraukų rinkiniui. Arba, kaip sakiau, foną.
Antra foto patiko, iš pradžių atrodo kaip visiška abstrakcija, įsižiūrėjus išryškėja visi žiedlapiai.
Zebras nesukėlė jokiu emocijų.
QUOTE(Sansara @ 2008 04 29, 09:51)
Pasiklydusi, super idėjos, super pamatymai. va ką reiškia jaunas ir išradingas žmogus.
Ačiū už balionus Malonu, kad patiko... Bet dabar bijosiu nuotraukas dėti, nes nesu nei tokia išradinga nei pastabi. Tik pavyko nufotografuoti kelis geresnius kadrus.
Papildyta:
QUOTE(Stikline @ 2008 04 29, 22:41)
Įdedu savaitgalinį vakarinį bandymą kažko paskutiniu metu nefotografavimo metas...
Man spalvos kaip tik : Norėčiau atsidurti toje vietoje ir matyti tokį dangų Gražiai atrodo ir tamsus nuotraukos pakraščiai.
QUOTE(Anasko @ 2008 04 29, 23:22)
Pasiklydusi, tavo tulpes nuostabios. Vel noriu paburbeti kodel nedalyvauji ND? Foto nuostabios karts nuo karto, komentarai geri. Liko prisijungti prie ND.
Kaip Tu viską pastebi. dalyvaučiau ND, tik kad vis nespėju Turiu ir idėju šiokių tokių, bet nesugebu jų įgyvendinti Tikiuosi šįkart prisijungti prie Oranžinės Jei sugebėsiu gražiai nufotografuoti. Ir įkelti nuotrauką į ND skyrelį.
QUOTE(Smiltis @ 2008 04 30, 08:56)
O kas čia bus? :unshure: Kodėl visi rašo savo duomenis?
QUOTE(Degutė @ 2008 04 30, 12:26)
O čia praeitos savaitės grybavimai:
"jei reik, tai palauksiu"
"Aušta rytas gretimame pasaulyje"
Ir šiai - pavasario kąsnelis iš Kauno
"jei reik, tai palauksiu"
"Aušta rytas gretimame pasaulyje"
Ir šiai - pavasario kąsnelis iš Kauno
Visos labai patiko Pirmojoje dailiai atrodo swpalvų pasikartojimas ant berniuko merškinių ir stende (jei ten stendas ) už jo. Vis dėlto kirpčiau dešinį nuotraukos krašta, mano nuomone jis nereikalingas
Antroji tikia gaivi nuotrauka Puikiai atsispindi tiek ryto nuotaika, tiek vaizdas vandenyje. Man ji sukelia daug gražių emocijų.
O trečioji.. tiesiog gražus vaizdelis. mielas. Nežinau, kaip jį pakomentuoti kitaip.