Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Ačiū visiems, kam patiko mano tulpės. 4u.gif
QUOTE(Sea_ @ 2008 04 28, 23:55)
Pasiklydusi,labai grazu,pradedant spalvu gama,baigiant kadravimu.
Ka manot? Ar suns galvalabai isdegus?

o si kaip?

Man patiko labiau Tavo antroji foto, tik ji svyra į šoną, reikėtų pataisyti manau. bigsmile.gif Pirmoji įdomi, šuo gražiai atkartoja mergaitę, bet man norėtųsi jam daugiau vietos, dabar jis per daug prie krašto. Išdegimai arba labai nedideli, arba aš jų nepastebiu bigsmile.gif Man netrukdo jie visai 4u.gif

QUOTE(Sea_ @ 2008 04 29, 00:57)

Atrodo kaip paveikslas, tapytas dideliu teptuku tapšnojant popierių. bigsmile.gif Gražus pastebėjimas. Bet kaip nuotrauka, ji man nuobodoka vis dėlto.

QUOTE(Getter @ 2008 04 29, 03:11)
Papildyta:
Dar va šitą norėčiau parodyt, tik pavadinimo vis jai nesugalvoju
user posted image

Kaip gražu... wub.gif Labai įsiminė šita foto, tarsi kokio filmo fragmentas arba nuotrauka iš kelionių katalogo. rolleyes.gif Viskas savo vietose ir papildo vienas kitą. Kaip atrodytų, jei nebūtų to mažyčio paskui motiną tipenančio ėriuko? wub.gif Arba milžinišką bangą primenančio dangaus? Arba baltos linijos ant asfalto? Atrodytų visai ne taip. wub.gif Giriu todėl, kad tikrai laabai patiko. 4u.gif

QUOTE(Sea_ @ 2008 04 29, 05:03)
user posted image

user posted image

Zebro sikine

user posted image

Pirmoji foto man labiau kaip fonas KAŽKAM, gėlės gražios, spalvos ryškios, bet nėra jokio kabliuko, kuris užkabintų žvilgsnį. 4u.gif Panašiai kaip su žole. Manau, kad tokias nuotraukas labiau tinka rodyti kaip akcentą kokiai kitai nuotraukai ar nuotraukų rinkiniui. Arba, kaip sakiau, foną.
Antra foto patiko, iš pradžių atrodo kaip visiška abstrakcija, įsižiūrėjus išryškėja visi žiedlapiai. 4u.gif
Zebras nesukėlė jokiu emocijų. 4u.gif

QUOTE(Sansara @ 2008 04 29, 09:51)
Pasiklydusi, super idėjos, super pamatymai. va ką reiškia jaunas ir išradingas žmogus.

Ačiū už balionus 4u.gif 4u.gif Malonu, kad patiko... Bet dabar bijosiu nuotraukas dėti, nes nesu nei tokia išradinga nei pastabi. blush2.gif Tik pavyko nufotografuoti kelis geresnius kadrus.
Papildyta:
QUOTE(Stikline @ 2008 04 29, 22:41)
Įdedu savaitgalinį vakarinį bandymą  ax.gif  kažko paskutiniu metu nefotografavimo metas...

Man spalvos kaip tik thumbup.gif: Norėčiau atsidurti toje vietoje ir matyti tokį dangų wub.gif Gražiai atrodo ir tamsus nuotraukos pakraščiai.

QUOTE(Anasko @ 2008 04 29, 23:22)

Pasiklydusi
, tavo tulpes nuostabios. Vel noriu  paburbeti bigsmile.gif  kodel nedalyvauji ND? Foto nuostabios karts nuo karto, komentarai geri. Liko prisijungti prie ND. 

Kaip Tu viską pastebi. bigsmile.gif hihihi.gif dalyvaučiau ND, tik kad vis nespėju sad.gif Turiu ir idėju šiokių tokių, bet nesugebu jų įgyvendinti… Tikiuosi šįkart prisijungti prie “Oranžinės” 4u.gif Jei sugebėsiu gražiai nufotografuoti. Ir įkelti nuotrauką į ND skyrelį. doh.gif

QUOTE(Smiltis @ 2008 04 30, 08:56)

parašykit savo fotikų duomenis, aš surinksiu į krūvą ir persiųsiu Getter  unsure.gif

O kas čia bus? :unshure: Kodėl visi rašo savo duomenis? blush2.gif

QUOTE(Degutė @ 2008 04 30, 12:26)
O čia praeitos savaitės grybavimai:

"jei reik, tai palauksiu"

"Aušta rytas gretimame pasaulyje"

Ir šiai - pavasario kąsnelis iš Kauno

Visos labai patiko bigsmile.gif Pirmojoje dailiai atrodo swpalvų pasikartojimas ant berniuko merškinių ir stende (jei ten stendas biggrin.gif) už jo. Vis dėlto kirpčiau dešinį nuotraukos krašta, mano nuomone jis nereikalingas ax.gif

Antroji tikia gaivi nuotrauka wub.gif Puikiai atsispindi tiek ryto nuotaika, tiek vaizdas vandenyje. Man ji sukelia daug gražių emocijų. bigsmile.gif

O trečioji.. tiesiog gražus vaizdelis. bigsmile.gif mielas. Nežinau, kaip jį pakomentuoti kitaip.
Atsakyti
čia dar eksperimentas ax.gif

"vat taip va"
user posted image
Atsakyti
Pasiklydusi, tiesiog įdėsime 1-ame psl kas su kuo fotkina, kartais reikalinga tokia informacija smile.gif
Atsakyti
Nu va, perbėgau paskutinius puslapius, susirinkau krūvelę nuotraukų ax.gif

QUOTE(westa @ 2008 04 27, 20:33)
o aš visą savaitgali vietoj fotoaparato kastuvu mosikavaus .. tai tik vakarop trumpam paėmiau.. linkėjmai iš vonios tiesiog  smile.gif

Gražus portretukas. Vietoj mašinėlės gal kokią kempinę neišsiskiriančią reikėjo naudot ax.gif Nes dabar nuo veidelio vis dėmesį atitraukia.

QUOTE(Stebukle @ 2008 04 27, 21:37)
nezinau kokiu budu. pirmas kompas pastrigo ant PS, tik atidarau nuotrauka per PS ir viskas pakimba, po kiek laiko nebeisijunge. Kitas kompas lygiai taip pat unsure.gif tik pradejo pakibinet ir isveziau taisyt. meistras sake, kad PS prichimicino... nesigaudau as kompuose, tai patikejau juo ir PS nebenaudoju.

Šiaip tai labai keista g.gif Jei PS graužtų ( o ir neįsivaizduoju, kokiu būdu), tai daug kam būtų panašiai. Gal pas tave RAM mažai, tai diską zulindavo tarpinei atminčiai?

QUOTE(Elina @ 2008 04 28, 00:54)
Grįžau iš Vliniaus. Pora vaizdelių 4u.gif

Kokybiški kadrai. O pirmoj tai ir momentas liuksiškas lotuliukas.gif

QUOTE(Elina @ 2008 04 28, 11:22)
Dar noriu parodyt vieną foto vakar darytą Trakuose blush2.gif

Čia norėtusi platesnio kampo. Ir įdomesnio vaizdelio - ryte/vakare/rūke/... bent jau.

QUOTE(Anasko @ 2008 04 28, 11:39)

O as pataisiau kojas, taip geriau g.gif  tik kas man nepatinka, atsirado plemai kazkokie nuo sviesinimo unsure.gif

Įdomiai. Plėmų nesimato, bet norėtusi, kad pirmam plane abu žiedeliai būtų ryškumo zonoj.

QUOTE(Getter @ 2008 04 28, 16:56)
Senokai rodžiau kažką  blush2.gif 
tai keliu komentarams ir kritikai  ax.gif 
1.
2.Naktinio Dublino fragmentas nu kalno

1. Kažkip keistai žiūrisi, kai viršus tamsus, apačia šviesi. Norėtusi atvirkščiai.
2. Nesinori nuotraukos apačios - neryški, apsitriukšmavusi. Toliau gražiai žiūrisi.

QUOTE(Pasiklydusi @ 2008 04 28, 21:29)
O čia mano šioks toks bandymas…

Ooo, ypač pirma fotkė. Labai maloniai žiūrisi, tiesiog matosi žiedlapių gyvumas, faktūra. Patiko. Tų šešėliu daugiau (antroj) nesinori.

QUOTE(Smiltis @ 2008 04 28, 22:50)
Niekaip neapsisprendžiu  unsure.gif , ar verta tokia foto ko nors, ar nelabai  unsure.gif

Gražios spalvos. Minkštas, mielas pavasariškas vaizdelis. Neradau, kur fokusas, bet čia labai švelniai žiūrisi minkštumas.

Papildyta:
QUOTE(Sea_ @ 2008 04 28, 22:55)
Pasiklydusi,labai grazu,pradedant spalvu gama,baigiant kadravimu wub.gif
1.Ka manot? Ar suns galvalabai isdegus?
2.o si kaip?

1. Kadangi ryškus yra šuo, tai išdegimas į akis krenta. Pats kadras man per daug užspaustas, norėtusi erdvės iš viršaus.
2. Miela. O kodėl nespalvota? Irgi ant ribos padegimai.

QUOTE(Sea_ @ 2008 04 28, 23:57)
Zolyte 4u.gif  Kai nusibosiu pasakykit, labai smagu kritika girdeti ir isidemeti klaidas.

Žolytėje trūksta kokio akcento. Dabar tiesiog žolytė.

QUOTE(Getter @ 2008 04 29, 02:11)
Dar va šitą norėčiau parodyt, tik pavadinimo vis jai nesugalvoju  biggrin.gif 

Geras kadras. Vietiniai hihihi.gif

QUOTE(Sea_ @ 2008 04 29, 04:03)
Getter, zavus beee beee ir pats kadras, dangus zavesio priduoda visai nuotraukai.
1.
2.
3.Zebro sikine biggrin.gif

1. Tiesiog gėlės.
2. Man vistiek pirmoji labiau patiko. O kaip šita spalvota žiūrisi?
3. Gražus ornamentas smile.gif

QUOTE(kooala @ 2008 04 29, 15:51)
Čia iš arčiau žaislai 4u.gif  Tik kažkodėl iš photobucket deda nepakeista foto g.gif

Kažkaip vistiek neišsiskiria iš aplinkos. Jei turi galimybę perfotografuoti, pabandyk dar.

QUOTE(Žūžū @ 2008 04 29, 19:53)
1. ...romantiniu ritmu...
2. ir i pavasrine tema

1. Ritmukas yra, tik kažkoks rūkelis kadre, slopina vaizdą.
2. margumynas. Nieks neišsiskiria.

QUOTE(Stikline @ 2008 04 29, 21:41)
Įdedu savaitgalinį vakarinį bandymą  ax.gif  kažko paskutiniu metu nefotografavimo metas...

Nu man irgi labai gražu. Ir spalvos geros, ir vaizdelis. Ko pačiai nepatinka?
Atsakyti
Žūžū, trūksta kokybės nuotraukytėms unsure.gif Pirma dar, dar, o antroj išdegę , išplaukę viskas smile.gif

Stikline, dabar kažko nebematau tavo foto (gal čia darbe man tik nerodo doh.gif ), bet vakar mačiau, tai patiko būtent spalvos mirksiukas.gif , o ir vaizdelis neblogas smile.gif

Degute, berniuko gal bandei į j/b verst g.gif Šiaip kadras įdomus, ir spalvos lyg neblogos, gal tik ryškumo trūksta g.gif

Antra ir trečia man patinka wub.gif O ekperimente čia sluoksnius su PS sudėjai g.gif Įdomiai žiūrisi , nors balta gal kiek per intensyvi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiltis: 30 balandžio 2008 - 13:48
O čia šiaip, pavasarinės foto. blush2.gif

user posted image

Nežinau, ar čia tokias galima dėti ar ne: biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pasiklydusi: 30 balandžio 2008 - 13:53
Mylia, dėkui smile.gif

QUOTE(Pasiklydusi @ 2008 04 30, 13:36)
Visos labai patiko bigsmile.gif Pirmojoje dailiai atrodo swpalvų pasikartojimas ant berniuko merškinių ir stende (jei ten stendas biggrin.gif) už jo.  Vis dėlto kirpčiau dešinį nuotraukos krašta, mano nuomone jis nereikalingas ax.gif

Dėkui smile.gif Nenorėjau kirpti dešinio krašto, nes tada berniukas labiau priartėja, tampa pagrindiniu objektu. O aš norėjau bendro vaizdo.

QUOTE(Smiltis @ 2008 04 30, 14:47)
Degute, berniuko gal bandei į j/b verst  g.gif Šiaip kadras įdomus, ir spalvos lyg neblogos, gal tik ryškumo trūksta  g.gif

Antra ir trečia man patinka  wub.gif O ekperimente čia sluoksnius su PS sudėjai  g.gif Įdomiai žiūrisi , nors balta gal kiek per intensyvi  g.gif

Aha, ryškumas nukrito nuo veido į kelnes hihihi.gif Čia žaidžiau su spalvom. Bandžiau ir JB, bet šitas spalvingesnis labiau realybę man priminė - savaitgalį džiazai buvo, tai vis dar tais įspūdžiais ir nuotraukos smile.gif

Eksperimente klijavau sluoksnius su PS Elements. Išmokau hihihi.gif tai ir žaidžiu dabar smile.gif Jei dar labiau slopinti baltą, nebesimato užrašo. Nebent atskirai raides iškelti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Degutė: 30 balandžio 2008 - 14:15
Dedu ir as savo pavasarynus ir bandau pati pakomentuoti savo klaidas:

user posted image

Matosi isdegimai ant lapeliu. nepatinka tas geltonumas nuejes i lapelius. Patinka paciu lapeliu tekstura ir seseliai.

user posted image

Gavosi labai tamsi, bandziau su PS pasviesinti bet nieko doro labai jau nesigavo. Patinka atspindys.

O dabar siaip klausimai:

Kaip supratau butina sharpinti pries idedant foto, kaip? ar tai butu filters->sharpen->ir kas toliau?

Ir kaip ten su tuo vertimu i j/b?Ar yra kazkokie skirtingi lygiai ir pan, ar tiesiog kaip programa pavercia taip ir lieka?
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 04 30, 11:11)

Jo biggrin.gif galvojau specialiai įkėlė lotuliukas.gif šiaip mes pažystami realiai, iš to pačio klubo, ir aišku gyvenam Dubline ir į kalnus tiek aš tiek jis važinėja, o jau kalnuose avyčių keliuose netrūksta biggrin.gif

Ačiū dar kas pakomentavot mano foto 4u.gif

Bėgu sūnaus iš m-klos pasiimti ir bandysim vėliau komentuot ką čia įkėlėt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mylia @ 2008 04 30, 13:03)
labai patiko Stiklines ir Degutes foto.

Ačiū 4u.gif

QUOTE(Pasiklydusi @ 2008 04 30, 13:36)
Man spalvos kaip tik thumbup.gif:  Norėčiau atsidurti toje vietoje ir matyti tokį dangų wub.gif Gražiai atrodo ir tamsus nuotraukos pakraščiai.

Na man per darbinį monitorių spalvos gražiau žiūrisi biggrin.gif ačiū.

QUOTE(Degutė @ 2008 04 30, 14:41)

Nu man irgi labai gražu. Ir spalvos geros, ir vaizdelis. Ko pačiai nepatinka?

Šiandien naujom akim pažiūrėjus ir per kitą monitorių geriau jau biggrin.gif bet matant vaizdą natūraliai ir po to žiūrint foto, vistiek norisi dar geresnio rezultato blush2.gif

QUOTE(Smiltis @ 2008 04 30, 14:47)
Stikline, dabar kažko nebematau tavo foto (gal čia darbe man tik nerodo  doh.gif ), bet vakar mačiau, tai patiko būtent spalvos  mirksiukas.gif , o ir vaizdelis neblogas  smile.gif

Labai ačiū, jūsų pagyros įkvepia mane fotografavimui wink.gif cool.gif
Atsakyti
Dar vienas klausimas: kaip padaryti remeli PS? Iseina uzdeti tik ant virsaus, bet tuomet nusikerpa pats kadras.
Atsakyti
QUOTE(kakarieku @ 2008 04 30, 16:13)
Dar vienas klausimas: kaip padaryti remeli PS? Iseina uzdeti tik ant virsaus, bet tuomet nusikerpa pats kadras.

Image --> canvas size
Atsakyti