Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Smiltis @ 2008 04 29, 08:01)
o galima detaliau, kodėl tavo nuomone   g.gif

pirmiausia, nepatinka, kad koncentruota labai į kadro vidurį viskas. per daug kairės, kuri nelabai čia ką atsveria, jei tas turėta galvoje. patys žiedai išsidėstę ok. apatinis liečiasi į kadro kraštą. vo, išsitraukiau šviesų ir pamačiau, kad puikus fonas tapybiškas. thumbup.gif švelni foto. bet tada reikia rėžt kairę bent iki kvadrato, ir pridėt apačios 4u.gif
na per šviesų pažiūrėjus, tai viskas labai tapybiška ir tas patinka labai labai 4u.gif tik kadravimas ne. vadinasi kadras visgi vertas dėmesio, o mano tamsuolis monitorius vertas šiukšlyno (na aš tai senai žinau, bet lauku netūralios jo mirties lotuliukas.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 29 balandžio 2008 - 08:13
QUOTE(Sansara @ 2008 04 29, 09:09)
pirmiausia, nepatinka, kad koncentruota labai į kadro vidurį viskas. per daug kairės, kuri nelabai čia ką atsveria, jei tas turėta galvoje. patys žiedai išsidėstę ok. apatinis liečiasi į kadro kraštą. vo, išsitraukiau šviesų ir pamačiau, kad puikus fonas tapybiškas.  thumbup.gif švelni foto. bet tada reikia rėžt kairę bent iki kvadrato, ir pridėt apačios  4u.gif
na per šviesų pažiūrėjus, tai viskas labai tapybiška ir tas patinka labai labai  4u.gif tik kadravimas ne. vadinasi kadras visgi vertas dėmesio, o mano tamsuolis monitorius vertas šiukšlyno (na aš tai senai žinau, bet lauku netūralios jo mirties  lotuliukas.gif )

ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2008 04 29, 03:03)
Getter, zavus beee beee ir pats kadras, dangus zavesio priduoda visai nuotraukai.

Ačiū 4u.gif man jis irgi žavingas biggrin.gif

QUOTE(Smiltis @ 2008 04 29, 06:56)
Getter, pirma, net nežinau, nelabai man  schmoll.gif , nesukelia jokių emocijų  unsure.gif Antra labai graži, spalvos  wub.gif Gal truputuką apačios kirpčiau  g.gif , o trečia- nepatinka man taip įsprausti ir apkarpyti veidai  unsure.gif

Getter, avytės  thumbup.gif Gal truputuką pakirpčiau apačios ir dešinės  g.gif bet labai labai nedaug  unsure.gif

Ačiū už komentarą 4u.gif Avyčių apačia ir dešinė jau pakirpta, daugiau kažkaip nebesinorėjo o ir nesižiūrėjo blush2.gif

QUOTE(Mylia @ 2008 04 29, 07:37)
Getter, senokai buvai kazka idejus  bigsmile.gif del pirmso foto nezinau ka pasakyti, kad uzkabintu balgut truksta kitokio kadravimo. Antra patinka, labai paslaptinga, tamsu, tos medziu sakos... tikrai idomiai atrodo.
Einantys per kelia avinukai labai patiko, tiek spalvomis, tiek gamtos vaizdu, tiek su avinukais padarytu akcentu smile.gif

Ačiū 4u.gif

Aš irgi pritariu dėl sąrašo, visai naudinga žinoti kas kokią techniką naudoja ir reikalui esant paklausti patarimo ar pasitarti tam tikrais klausimais smile.gif
Gal apsiimkit kas nors sudaryti, o aš įkelsiu į pirmą psl 4u.gif
Atsakyti
Čia iš arčiau žaislai 4u.gif Tik kažkodėl iš photobucket deda nepakeista foto g.gif
user posted image
Papildyta:
Getter Avytės nerealios thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sveiki, jei priimat bandysiu dar kart jungtis... blush2.gif
Dulkiu sluoksniu pasidenge mano fotikas blush2.gif doh.gif
Bet reik griebt jauti uz ragu ir vel bandyti smile.gif
Bandziau kazka i 'ritma' pataikyt.. tik hm.. kazin ar gavosi.. g.gif
...romantiniu ritmu...
user posted image
ir i pavasrine tema
..pievos zydryne... ( hihihi.gif )
user posted image
(cia labai man truksta vaikiuko pupsancio pieveleje, bet kazkokiu stebuklingu budu perkelinejant i kompa ji man dingo blink.gif )
Atsakyti
Jau kelias dienas į jūsų temelę įlendu ir vis neprisiruošiu parašyt biggrin.gif Visokių grožybių prisižiūrėjau wub.gif

Vakar prisiruošiau išeit į lauką pafotografuot ir tik tada pastebėjau, kad fotikas nulūžęs doh.gif Kažkas su objektyvu. Jokio fokuso. Visos foto paplaukusios verysad.gif o taip gražiai narzizai žydi wub.gif
Atsakyti
Įdedu savaitgalinį vakarinį bandymą ax.gif kažko paskutiniu metu nefotografavimo metas...

user posted image

Beryšio man spalvos g.gif Bet kaži ar įmanoma iš canon S5IS daugiau išpešt?
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2008 04 29, 21:41)
Įdedu savaitgalinį vakarinį bandymą  ax.gif  kažko paskutiniu metu nefotografavimo metas...

user posted image

Beryšio man spalvos  g.gif  Bet kaži ar įmanoma iš canon S5IS daugiau išpešt?

o kam dar ką spausti, labai graži foto, relaksacinė. Dar galima į juodai baltą paversti - būtų panašu į M.Kennos stilių.
Atsakyti
lyg ir balsuot jau galima už Kūną g.gif

Stikline, man patiko tos tavo spalvos. ir vinjete gražiai žiūrisi.

pliukšt, net nenumanau koks tavo fotikas, bet jei iš veidrodinių kas, patikrinkt ar nepersislinko autofokuso rankenėlė ant manual fokuso 4u.gif
Atsakyti
Getter, pirmoje truksta vos vos daugiau veido. Taip norisi pamatyti kaip zmogus groja, isgirsti muzika, o taip matau kad zmogus tik treniruojasi groti bigsmile.gif
Labai antra patiko, bet irgi norisi apacia nukirpti ax.gif
Mama su dukryte-avyte labai patiko bigsmile.gif

Pasiklydusi
, tavo tulpes nuostabios 4u.gif Vel noriu paburbeti bigsmile.gif kodel nedalyvauji ND? Foto nuostabios karts nuo karto, komentarai geri. Liko prisijungti prie ND biggrin.gif

Smiltis, labai patiko ziedu spalva. Bet pats kadras schmoll.gif Trukdo man gele is desines g.gif Pabandik isspausti daugiau is jos, jauciu gausi nuostabias foto 4u.gif

Sea, suo zaislinis bigsmile.gif Mergyte man neryski g.gif o pats kadras patiko, ir antra foto su mergyte patiko, bet isdeginimai ant veido viska gadina unsure.gif
Zole tavo patiko, idomus fakturinis darbas.
Ziedai pirmi patiko spalvomis. Irisas patiko, negaliu prikibti prie kokybes, ir zebra idomi biggrin.gif

Zuzu, pirma neryski, gali buti nuo mazinimo. Kirpciau is kaires plota pusiau. Antra foto irgi visai neblogai ziurisi, patinka spalvos.

Stikline, labai labai tavo darbas 4u.gif spalvos, super minimalizmas. Gal apacia dar labiau nuimciau, o gal ir ne g.gif

Man dabar irgi nefotografavimo metas prasidejo cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 04 29, 21:22)
Man dabar irgi nefotografavimo metas prasidejo cool.gif

man tai nuotraukų nekėlimo į kompą metas lotuliukas.gif prifotkinu daug, bet žinau kiek vargo sutvarkyt, pratrint, paruošt ir t.t. o tam jėgų nėra lotuliukas.gif
Atsakyti
O as fotografavau vakar svente darzelyje, techniskai cool.gif bet emociskai rolleyes.gif labai patiko ax.gif galvojau kad bus blogiau
Atsakyti