Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Pasiklydusi,labai grazu,pradedant spalvu gama,baigiant kadravimu wub.gif

Ka manot? Ar suns galvalabai isdegus?
user posted image

o si kaip?
user posted image
Atsakyti
Šiandien gerą pusdienį galvojau apie Elinos Trakų foto. Nes pažiūrėjau, atrodo graži foto, bet kažkoks daugtaškis galvoj liko ir vertė apie ją galvoti. Nu ir sugalvojau, kad labai jau įprasta ji. Graži, nes pats vaizdas yra gražus. Bet pavyzdžiui Grethen Trakų pilis su betonu pirmam plane daug įdomesnė, tarsi tarp pikselių būtų paslėptas koks jos pasakojimas, istorija. O Elinos foto - tarsi graži reprezentacinė atvirutė.

Pasiklydusi, labai įdomios tavo tulpės. Tarsi tapytos...
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2008 04 28, 21:55)
Ka manot? Ar suns galvalabai isdegus?

Pirmoje man nelabai kliuna suns galva, ne taip ir stipriai isdegusi. Gal tik suns pakausis galejo i kadra sutilpti. Fainas momentas dvieju biggrin.gif

Va antroje labai kliuna isdege plotai ant mergytes veidelio ir petuko ax.gif Ir dar griuna visas kadras i desine mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 28 balandžio 2008 - 22:50
Aciu, Californiagirl 4u.gif

Zolyte 4u.gif Kai nusibosiu pasakykit, labai smagu kritika girdeti ir isidemeti klaidas.

user posted image
Atsakyti
Ačiū už komentarus 4u.gif

Pasiklydusi gražios tulpės ir spalvos nerealios 4u.gif

Smiltis na žiedai kaip žiedai, gražu, bet cinkelio nėra 4u.gif

Sea CaGirl labi gerai pasakė, pati geriau nebūčiau pastebėjusi, o žolytė visai nieko, bet kažko trūksta, gal norėtųsi kad ten kas nors būtų g.gif
Papildyta:
Dar va šitą norėčiau parodyt, tik pavadinimo vis jai nesugalvoju biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Getter, zavus beee beee ir pats kadras, dangus zavesio priduoda visai nuotraukai.

user posted image

user posted image

Zebro sikine biggrin.gif

user posted image

Labos nakties 4u.gif

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif ,

Elina, Trakai patinka, net ir tie žalieji savotiško šarmo turi, gal tik šiek tiek per intensyvi spalva. O be filtro tai eiliniai sakyčiau , dar tas ryškus mėlynas daiktas man nelabai schmoll.gif

Anasko, vakar kojytę jau tik užmačiau, labai patiko thumbup.gif Ko nedėjai į ND g.gif

Getter, pirma, net nežinau, nelabai man schmoll.gif , nesukelia jokių emocijų unsure.gif Antra labai graži, spalvos wub.gif Gal truputuką apačios kirpčiau g.gif , o trečia- nepatinka man taip įsprausti ir apkarpyti veidai unsure.gif

Pasiklydusi, pirmas variantas , labai patinka thumbup.gif Gal truputėlį norisi kokio atsvėrimo žaliai spalvai dešinėje pusėje, nes lyg ir visas svoris nuotraukos kairėje. O antra jau per tamsi man smile.gif
Papildyta:
Sea, pirmoje momentas pagautas thumbup.gif Išdegimas netrukdo, tik šiek tiek erdvės viršuje norėtųsi, bet aplamai labai patinka wub.gif O antroj mergytės išraiška irgi labai faina, bet veidukas čia jau išdegęs nelabai unsure.gif Žolė įdomiai, bet tikrai al kaip Getter sako kažkokio cinkelio trūksta g.gif O vat irisas šitas man labai wub.gif Patinka labai linijų ir tonų žaismas thumbup.gif Ir zebras labai patinka . Ritmo temai tiktų smile.gif

Getter, avytės thumbup.gif Gal truputuką pakirpčiau apačios ir dešinės g.gif bet labai labai nedaug unsure.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiltis: 29 balandžio 2008 - 06:56
Degute, parašyk savo Nr. būtinai, nors turbūt galim ir šiaip ką nors konkrečiau apsitart g.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif pagaliau prisedau parasyti ka galvoju...smile.gif nebegrisiu i senesnes nuotraukas, pradesiu nuo Elinos Traku...

Elina, apie Tavo nuotrauku kokybe diskutuoti neverta, nes pastaruoju metu ji visada puiki thumbup.gif O zali Trakai man nepatiko. Labai dirbtina ir nenaturalu. Paprastas spalvotas variantas milijona kartu geresnis, nors ir tradicinis. Bet spalvotame labai kliuva tas delfinas-vandens dviratis. Be jo butu grazus tradicinis Traku vaizdelis, pilis, baltos bures, ezeras... o ta zydra spalva labai krenta i akis ir nesiderina prie viso Traku pilies vaizdo.

Anasko, patinka tavo "persviestos" nuotraukos biggrin.gif nezinau kaip kitaip jas pavadinti... ir koja patiko. Man tinka ir kompozicija ir visa kita. Liuks smile.gif

Getter, senokai buvai kazka idejus bigsmile.gif del pirmso foto nezinau ka pasakyti, kad uzkabintu balgut truksta kitokio kadravimo. Antra patinka, labai paslaptinga, tamsu, tos medziu sakos... tikrai idomiai atrodo.
Einantys per kelia avinukai labai patiko, tiek spalvomis, tiek gamtos vaizdu, tiek su avinukais padarytu akcentu smile.gif

Pasiklydusi, laaaaaabai patiko tavo tulpes. Kazkaip subtiliai ireminus kabinciau ant sienos kaip paveiksla. Pirmas variantas patinka labiau, antrame ima kliuti tas tamsus seselis. Bet siaip be galo patiko smile.gif

Smiltis, visai miela nuotrauka. Kiek tokios foto vertos, nezinau, pati apie tai daznai pagalvoju, fotografuodama visokius pavasarinius vaizdelius. Labai gerai Westa apibudino mano pavasari - atvirute smile.gif Manau joje isliekamosios vertes ir amzinu vertybiu nedaug, bet jei man malonu kartais tokiu atviruciu paieskoti, kodel gi ne. Be to, manau darant tokias "atvirutes", galima puikiai mokytis kompozicijos ir visu kitu techniniu niuansu, o tai irgi judejimas i prieki.

Sea_, mielos nuotraukos, bet abiejose norisi truputi erdves virs galvu. Antroj padauginta kontrasto ir kliuva baltos vietos ant mergytes. Nors mergyte nereali smile.gif
Apie likusias foto nezinau ka pasakyti, kokybe gera, bandymai idomus, tiktu fakturu temoms.
Atsakyti
Mylia, ačiū už komentarą smile.gif

Pagalvojau, kad skyrelis kaip ir nusistovėjo jau, galim gal ir sąrašą temos pradžioje pasidaryti, nes vis tik kartais trūksta informacijos kas ir su kuo fotografuoja smile.gif Kaip manot g.gif
Atsakyti
Smiltis, manau nelabai ko verta foto blush2.gif

Sea_, pirmoje šuniukas, kaip koks atlantas laikantis ant pečių balkoną, laiko kadro kraštą blush2.gif antra kokybiškai nelabai. žolė man super... tiesiog kaip tekstūra.
zebro šikinė irgi graži lotuliukas.gif anas irsas labai patiko man, bet šio kokybė daug geresnė 4u.gif

Pasiklydusi, super idėjos, super pamatymai. va ką reiškia jaunas ir išradingas žmogus 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Anasko, kadangi per šviesų nežiūrėjau tavo foto, bijau ką ir sakyt. labaiu patiko antroji iš variantų (kur vos koja matos), bet suprantu, kad ten kojos, man pasako tik pirmasis variantas. todėl pirmasis labiau pasakojantis tavo istoriją... dėl pašviesinimo/tamsinimo neaptarinėsiu, nes mačiau tik per vieną monitorių 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 04 29, 08:51)
Smiltis, manau nelabai ko verta foto  blush2.gif

o galima detaliau, kodėl tavo nuomone g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiltis: 29 balandžio 2008 - 08:01