Labas rytas

pagaliau prisedau parasyti ka galvoju...

nebegrisiu i senesnes nuotraukas, pradesiu nuo Elinos Traku...
Elina, apie Tavo nuotrauku kokybe diskutuoti neverta, nes pastaruoju metu ji visada puiki

O zali Trakai man nepatiko. Labai dirbtina ir nenaturalu. Paprastas spalvotas variantas milijona kartu geresnis, nors ir tradicinis. Bet spalvotame labai kliuva tas delfinas-vandens dviratis. Be jo butu grazus tradicinis Traku vaizdelis, pilis, baltos bures, ezeras... o ta zydra spalva labai krenta i akis ir nesiderina prie viso Traku pilies vaizdo.
Anasko, patinka tavo "persviestos" nuotraukos

nezinau kaip kitaip jas pavadinti... ir koja patiko. Man tinka ir kompozicija ir visa kita. Liuks
Getter, senokai buvai kazka idejus

del pirmso foto nezinau ka pasakyti, kad uzkabintu balgut truksta kitokio kadravimo. Antra patinka, labai paslaptinga, tamsu, tos medziu sakos... tikrai idomiai atrodo.
Einantys per kelia avinukai labai patiko, tiek spalvomis, tiek gamtos vaizdu, tiek su avinukais padarytu akcentu
Pasiklydusi, laaaaaabai patiko tavo tulpes. Kazkaip subtiliai ireminus kabinciau ant sienos kaip paveiksla. Pirmas variantas patinka labiau, antrame ima kliuti tas tamsus seselis. Bet siaip be galo patiko
Smiltis, visai miela nuotrauka. Kiek tokios foto vertos, nezinau, pati apie tai daznai pagalvoju, fotografuodama visokius pavasarinius vaizdelius. Labai gerai Westa apibudino mano pavasari - atvirute

Manau joje isliekamosios vertes ir amzinu vertybiu nedaug, bet jei man malonu kartais tokiu atviruciu paieskoti, kodel gi ne. Be to, manau darant tokias "atvirutes", galima puikiai mokytis kompozicijos ir visu kitu techniniu niuansu, o tai irgi judejimas i prieki.
Sea_, mielos nuotraukos, bet abiejose norisi truputi erdves virs galvu. Antroj padauginta kontrasto ir kliuva baltos vietos ant mergytes. Nors mergyte nereali

Apie likusias foto nezinau ka pasakyti, kokybe gera, bandymai idomus, tiktu fakturu temoms.