Gerrer --> Pirmoji labiausiai patiko
Įdomus, romantiškas momentas. Gražus kontrastas tarp lengvos fleitos ir jos garsų ir sunkaus akmens apačioje. Tik man norėtųsi šviesesnio nuotraukos viršaus, nes dabar nuotrauka per daug prislėgta, fleita beveik neskamba
Ir fleitininko galva per daug tada susilieja.
Antra foto įdomi, bet šiaip nieko daug apie ją negalėčiau pasakyti
Patiko medžių šakos, švieselės šone. Bet man per daug juodos apačioje
Dėl trečios ir vis neturiu nuomonės. Kaip Sansara rašė, rausvo atspalvio šiek tiek per daug. O šiaip miela foto.
Mylia --> kokia pavasariška nuotrauka.
labai gražu. Nors Anasko sakė, kad nepatartina daryti foto nuo kampo iki kampo, bet kiek aš suprantu, negerai tik tada, kai objektas eina ne šiaip įstrižai, bet būtent nuo kampo iki kampo, liečiant nuotraukos kampus pilnai. Nemoku paaiškinti normaliai
Sea_ įdomus nasrai
: tik man trūktų riškumo, aiškumo. Ypač dėmesį patraukia dešinysis viršutinis kampas, nes ten aiškiai atsiskiria gėlės žiedas nuo juodo fono. Jei taip kontrastingai matytųsi visur, manau, atrodytų geriau.
Westa -> miela foto, neturiu prie ko prikibti ir tiesų.
Beja, Tavo rastos ir įdėtos gintaro nuotraukos labai patiko.
Elina -> paparaciškos foto
antroji patiko labiau, ir kompozicija graži (suktas šaligatvis dailiai atrodo, vanduo gražus kontrastas su asfaltu) Trakų foto gražesnė be žalio atspalvio, nors su juo ir atrodo įdomesnė.
Anasko --> gaila, man Tavo nuotraukyčių nerodo jau
Tik paskutiniąją, taisytą. Gera įdėja, originali foto.
O čia mano šioks toks bandymas
Iš pradžių galvojau bandyti suteikti oranžinės spalvos, kad būtų į ND temą, bet nesigavo.
Vis tiek įmesiu, nes nieko geresnio kolkas neturiu.
Ir dar, kaip manot, gal šitaip įdomiau atrodo? Šiek tiek daugiau šešėlio...