Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Smiltis @ 2008 04 28, 13:33)
ar jau tarėtės Klaipėdoje ką konkrečiau, nes pagalvojau, kad kelioms valandoms gal vis tik pavyktų ištrūkt  ax.gif tai jei ką, rėkit garsiai  mirksiukas.gif

Dar nesitarėm smile.gif

QUOTE(Stebukle @ 2008 04 28, 13:41)
Taip taip Vilniaus priemiesti ta stebuklu salis smile.gif Tai galim sakyt Vilnius cool.gif

O i Klaipeda... gal ir as palekciau g.gif bet su vaikais sad.gif

Ahaa, išaiškėjo bigsmile.gif

Nu ir aš su vaikais, nieko tokio. Ir be vyro, užtai su drauge smile.gif Gegužės 2-3 dienomis Klp busim 2 suaugę, 4 vaikai. 1-o tai planuojam ilgą važiavimą Panemune. Paskui dar pabusiu viena kelias dienas, tai vaikus ir tėvukui galėčiau palikt iš bėdos.
Gal kam telefą įmesti, jei ką organizuotumėtės, mes mielai prisijungtume.
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2008 04 28, 14:47)

Nu ir aš su vaikais, nieko tokio. Ir be vyro, užtai su drauge smile.gif Gegužės 2-3 dienomis Klp busim 2 suaugę, 4 vaikai. 1-o tai planuojam ilgą važiavimą Panemune. Paskui dar pabusiu viena kelias dienas, tai vaikus ir tėvukui galėčiau palikt iš bėdos.
Gal kam telefą įmesti, jei ką organizuotumėtės, mes mielai prisijungtume.

Pasirodo per ilgaji savaitgali mes busim Kaune wub.gif , po to Tauragej doh.gif , jei vaziuosim su mano masina, tai pabegciau... bet jei su vyro... tai nezinau... g.gif
Atsakyti
įmetu nuorodas iš kur galima atsisiųsti apie foto e-žurnaliukus anglų k. 4u.gif
čia
ir čia
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2008 04 28, 14:08)
Pasirodo per ilgaji savaitgali mes busim Kaune  wub.gif , po to Tauragej doh.gif , jei vaziuosim su mano masina, tai pabegciau... bet jei su vyro...  tai nezinau... g.gif

Reiškia, reik važiuot su dviem mašinom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2008 04 28, 13:41)
Smiltis, imk balionu 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif uz tavo komentarus i mano darza thumbup.gif

nu ačiū ačiū ax.gif O kuriam priemiesty konkrečiau. Aš tai dažnai būnu irgi Vilniaus priemiesty, jei konkrečiau tai Bendorėliuose smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2008 04 28, 15:37)
nu ačiū ačiū  ax.gif O kuriam priemiesty konkrečiau. Aš tai dažnai būnu irgi Vilniaus priemiesty, jei konkrečiau tai Bendorėliuose  smile.gif

Zujunai 4u.gif
Atsakyti
Senokai rodžiau kažką blush2.gif
tai keliu komentarams ir kritikai ax.gif

user posted image

Naktinio Dublino fragmentas nu kalno
user posted image

Trečia išimta 4u.gif

Labai skirtingos fotografijos, tačiau man visos artimos ir mielos, bet pakomentuosiu pati kai sulauksiu jūsų komentarų, labai įdomu ką pasakysit 4u.gif
Atsakyti
Elina, patinka Traku foto be tos zalios spalvos.

Getter, vidure foto man super, tokia paslaptinga, pasakiska wub.gif Pirmoje, noretusi kito kampo, o trecioje fokuso daugiau veide.

Aciu labai uz kritika ir pastabas mano gelei. Ten irisas 4u.gif
Atsakyti
Getter, pirmoje "ant" fleitisto trūksta ryškumo. medžiai už jo yra ryškesni nei rankos ir tai, kad jis stovi nugara mane kiek atstumia nuo tos foto, nes nenumanau, kaip jis jaučiasi grodamas, kaip įsijautęs ir t.t. bent profilis būtų. ir medžiai iš galvos augantys irgi grožio nuotraukai nepriduoda blush2.gif
antroji labai įdomi, tik kadravimas man kliūna g.gif man apačios kiek per daug.
trečioji, ryškumo trūkumas, bet tai manau šiuo atveju nelabai didelė bėda. nes galima žiūrėt kaip į soft focusą ar ką, bet mane atstumia tas rooožinis atspalvis. kuris čia labai kliūna man. na ir nosis padeginta. labai mielas kadravimas 4u.gif
sorry, už tokį griežtą mielų vaizdelių iškritikavimą, bet tikiuos nuo to, ką čia primaliau, jie tau tikrai netaps mažiau brangūs 4u.gif
Atsakyti
Gerrer --> Pirmoji labiausiai patiko smile.gif Įdomus, romantiškas momentas. Gražus kontrastas tarp lengvos fleitos ir jos garsų ir sunkaus akmens apačioje. Tik man norėtųsi šviesesnio nuotraukos viršaus, nes dabar nuotrauka per daug prislėgta, fleita beveik neskamba… ax.gif Ir fleitininko galva per daug tada susilieja.

Antra foto įdomi, bet šiaip nieko daug apie ją negalėčiau pasakyti… Patiko medžių šakos, švieselės šone. Bet man per daug juodos apačioje blush2.gif

Dėl trečios ir vis neturiu nuomonės. Kaip Sansara rašė, rausvo atspalvio šiek tiek per daug. O šiaip miela foto. 4u.gif

Mylia --> kokia pavasariška nuotrauka. wub.gif labai gražu. Nors Anasko sakė, kad nepatartina daryti foto nuo kampo iki kampo, bet kiek aš suprantu, negerai tik tada, kai objektas eina ne šiaip įstrižai, bet būtent nuo kampo iki kampo, liečiant nuotraukos kampus pilnai. Nemoku paaiškinti normaliai… blush2.gif

Sea_ įdomus nasrai thumbup.gif: tik man trūktų riškumo, aiškumo. Ypač dėmesį patraukia dešinysis viršutinis kampas, nes ten aiškiai atsiskiria gėlės žiedas nuo juodo fono. Jei taip kontrastingai matytųsi visur, manau, atrodytų geriau.

Westa -> miela foto, neturiu prie ko prikibti ir tiesų. wub.gif Beja, Tavo rastos ir įdėtos gintaro nuotraukos labai patiko. wub.gif

Elina -> paparaciškos foto cool.gif antroji patiko labiau, ir kompozicija graži (suktas šaligatvis dailiai atrodo, vanduo gražus kontrastas su asfaltu) Trakų foto gražesnė be žalio atspalvio, nors su juo ir atrodo įdomesnė.
Anasko --> gaila, man Tavo nuotraukyčių nerodo jau… sad.gif Tik paskutiniąją, taisytą. Gera įdėja, originali foto. 4u.gif

O čia mano šioks toks bandymas…

Iš pradžių galvojau bandyti suteikti oranžinės spalvos, kad būtų į ND temą, bet nesigavo. doh.gif Vis tiek įmesiu, nes nieko geresnio kolkas neturiu. biggrin.gif

user posted image

Ir dar, kaip manot, gal šitaip įdomiau atrodo? Šiek tiek daugiau šešėlio... blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pasiklydusi: 28 balandžio 2008 - 20:32
Pasiklydusi, tu kokia šaunuolė bigsmile.gif . Labai patiko tavo tulpės bigsmile.gif . Pretenduoja į paveikslą 4u.gif
Atsakyti
Niekaip neapsisprendžiu unsure.gif , ar verta tokia foto ko nors, ar nelabai unsure.gif

user posted image
Atsakyti