Pasikeiciau fotika ir isejau i lauka.... Niu?
(sansara ne ta buvau idejus ) sita norejau rodyt.
QUOTE(Stebukle @ 2008 04 22, 15:43)
Pasikeiciau fotika ir isejau i lauka.... Niu?
super palyginus tiek kokybę, tiek siužetus - šios be konkurencijos su anom. vien smėliuko dulkelių pagavimas ką reiškia, o ir prie mergaitės portretuko jau tik labai norint galima kabinėtis.
QUOTE(Sansara @ 2008 04 22, 17:49)
super palyginus tiek kokybę, tiek siužetus - šios be konkurencijos su anom. vien smėliuko dulkelių pagavimas ką reiškia, o ir prie mergaitės portretuko jau tik labai norint galima kabinėtis.
aciukas, vadinasi nesu dar beviltiska
va, dukrytes portreta jau su level zaidziau.... (prisizaidziau )
Jauciu darysiu eksperimenta, fotografuosiu su abiem fotikais ta pati kadra ir ziuresiu kokybe Nors stiklas ne veidrodinio daug geresnis uz canon bet pati matau
Stebukle, lyg kažkiek fokusas į kepurytę nubėgęs .. šiaip kažkada diskutavom dėl fokuso, kad paversto aparato fokusas gali fokusuot kiek kitaip nei horizontalaus.. kažkada net bandymus darėm temoj su parašytom raidėm.. kažkur turiu nuorodą kaip patikrint fokusą.. jei rasiu, įdėsiu
ND techniniai tikrai įspūdingi.. o kiek pakomentuot reikės ..
mano šiandieniniai ieškojimai.. neWestiški, kaip Sansara sako
dviejų auto
dviejų auto
QUOTE(Gaziulka @ 2008 04 22, 17:00)
o ND "Kūnas" irgi siandien baigiasi? ar dar uz savaites? Siaip l.norejau sudalyvauti, bet tokiai temai man daugiau laiko reikia.
už savaitės
QUOTE(Stebukle @ 2008 04 22, 16:43)
Stebukle, dabar visai neblogai. Bet kapišonas išdegęs
QUOTE(westa @ 2008 04 22, 16:53)
Liuks
QUOTE(westa @ 2008 04 22, 17:53)
Stebukle, lyg kažkiek fokusas į kepurytę nubėgęs .. šiaip kažkada diskutavom dėl fokuso, kad paversto aparato fokusas gali fokusuot kiek kitaip nei horizontalaus.. kažkada net bandymus darėm temoj su parašytom raidėm.. kažkur turiu nuorodą kaip patikrint fokusą.. jei rasiu, įdėsiu
dviejų auto
dviejų auto
Bus didelis aciu. Siaip, man programa rodo kad fokusas i striuke nors ten jo nei su ziburiu nerasi
auto as tokiu nesuprantu... jei tokia daryciau, tai noretusi tolygaus pavirsiaus nors... ne man suprast turbut
Papildyta:
QUOTE(Elina @ 2008 04 22, 18:02)
Stebukle, dabar visai neblogai. Bet kapišonas išdegęs
Niu galvojau, negali but, kad Elina man sito nepasakytu ai, svarbu ne koks veidas
QUOTE(Stebukle @ 2008 04 22, 17:06)
auto as tokiu nesuprantu... jei tokia daryciau, tai noretusi tolygaus pavirsiaus nors... ne man suprast turbut
na kodėl ne Tau suprast ... išties tokios foto ne šeimos albumui.. aišku ir į meną nelabai pretenduoja.. tiesiog kitokia ji ir tiek .. mėgstu paieškot .. pabodo vaikus ir šunius fotkint.. tiesa ir šitoj be šuns neapsiėjau
dėl tų išdegimų.. gal visgi reikėtų pamažint išlaikymą tokioj saulėj fotografuojant .. nors ne visur man tie išdegimai ir maišo
Stebukle, o kam sūnelį pakeitei ta su smėliuku buvo daug geresnė už šią mirgu margu tarp šešėlių.
dėl išdegimų šioje stebuklės foto, man jie nemaišo. jie puikiai įrėmina kūnelį, (ant rūbų ir ant plaukų kitoje pusėje) jei bandyt to išvengt, veidui esančiam šešėlyje turbūt būtų "ragai"
westa, be dviejų šešėlių nieko įdomaus nematau
dėl išdegimų šioje stebuklės foto, man jie nemaišo. jie puikiai įrėmina kūnelį, (ant rūbų ir ant plaukų kitoje pusėje) jei bandyt to išvengt, veidui esančiam šešėlyje turbūt būtų "ragai"
westa, be dviejų šešėlių nieko įdomaus nematau
westa, ne man suprast, nes ne mano skonio.
Sansara, sita pakeiciau, nes noriu ismokt ir rast graziu bardakiniu kadru, nes tie islaizyti ir taisyklingi atsibodo...
(siaip labai liudna kad ex fotografijos destytoja cia nebesilanko )
westa, as kudroj kai pamaciau pirma karta ta nuotrauka pagalvojau: westa pavaro tik po to supratau kad ten paprika, bet is pirko zvilgsnio ne paprika
Sansara, sita pakeiciau, nes noriu ismokt ir rast graziu bardakiniu kadru, nes tie islaizyti ir taisyklingi atsibodo...
(siaip labai liudna kad ex fotografijos destytoja cia nebesilanko )
westa, as kudroj kai pamaciau pirma karta ta nuotrauka pagalvojau: westa pavaro tik po to supratau kad ten paprika, bet is pirko zvilgsnio ne paprika