Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Pasikeiciau fotika ir isejau i lauka.... Niu?
user posted image

(sansara ne ta buvau idejus smile.gif ) sita norejau rodyt.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stebukle: 22 balandžio 2008 - 16:01
QUOTE(Stebukle @ 2008 04 22, 15:43)

super thumbup.gif palyginus tiek kokybę, tiek siužetus - šios be konkurencijos su anom. vien smėliuko dulkelių pagavimas ką reiškia, o ir prie mergaitės portretuko jau tik labai norint galima kabinėtis. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 22 balandžio 2008 - 15:49
QUOTE(Sansara @ 2008 04 22, 17:49)
super  thumbup.gif palyginus tiek kokybę, tiek siužetus - šios be konkurencijos su anom. vien smėliuko dulkelių pagavimas ką reiškia, o ir prie mergaitės portretuko jau tik labai norint galima kabinėtis.  thumbup.gif

smile.gif aciukas, vadinasi nesu dar beviltiska blush2.gif
va, dukrytes portreta jau su level zaidziau.... (prisizaidziau hihihi.gif )
Jauciu darysiu eksperimenta, fotografuosiu su abiem fotikais ta pati kadra ir ziuresiu kokybe unsure.gif Nors stiklas ne veidrodinio daug geresnis uz canon unsure.gif bet unsure.gif pati matau unsure.gif
Atsakyti
Stebukle, lyg kažkiek fokusas į kepurytę nubėgęs g.gif .. šiaip kažkada diskutavom dėl fokuso, kad paversto aparato fokusas gali fokusuot kiek kitaip nei horizontalaus.. kažkada net bandymus darėm temoj su parašytom raidėm.. kažkur turiu nuorodą kaip patikrint fokusą.. jei rasiu, įdėsiu unsure.gif

ND techniniai tikrai įspūdingi.. o kiek pakomentuot reikės doh.gif ..

mano šiandieniniai ieškojimai.. neWestiški, kaip Sansara sako smile.gif

dviejų auto

user posted image

Atsakyti
o ND "Kūnas" irgi siandien baigiasi? g.gif ar dar uz savaites? Siaip l.norejau sudalyvauti, bet tokiai temai man daugiau laiko reikia.
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2008 04 22, 17:00)
o ND "Kūnas" irgi siandien baigiasi? g.gif ar dar uz savaites? Siaip l.norejau sudalyvauti, bet tokiai temai man daugiau laiko reikia.

už savaitės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2008 04 22, 16:43)
user posted image

Stebukle, dabar visai neblogai. Bet kapišonas išdegęs biggrin.gif tongue.gif

QUOTE(westa @ 2008 04 22, 16:53)
mano šiandieniniai ieškojimai.. neWestiški, kaip Sansara sako  smile.gif

dviejų auto

user posted image

Liuks thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 22 balandžio 2008 - 16:03
QUOTE(westa @ 2008 04 22, 17:53)
Stebukle, lyg kažkiek fokusas į kepurytę nubėgęs  g.gif .. šiaip kažkada diskutavom dėl fokuso, kad paversto aparato fokusas gali fokusuot kiek kitaip nei horizontalaus.. kažkada net bandymus darėm temoj su parašytom raidėm.. kažkur turiu nuorodą kaip patikrint fokusą.. jei rasiu, įdėsiu  unsure.gif

ND techniniai tikrai įspūdingi.. o kiek pakomentuot reikės  doh.gif ..

mano šiandieniniai ieškojimai.. neWestiški, kaip Sansara sako  smile.gif

dviejų auto

user posted image

Bus didelis aciu. Siaip, man programa rodo kad fokusas i striuke unsure.gif nors ten jo nei su ziburiu nerasi unsure.gif

auto unsure.gif as tokiu nesuprantu... jei tokia daryciau, tai noretusi tolygaus pavirsiaus unsure.gif nors... ne man suprast turbut smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Elina @ 2008 04 22, 18:02)
Stebukle, dabar visai neblogai. Bet kapišonas išdegęs biggrin.gif  tongue.gif

Niu galvojau, negali but, kad Elina man sito nepasakytu hihihi.gif 4u.gif ai, svarbu ne koks veidas irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2008 04 22, 17:06)

auto  unsure.gif as tokiu nesuprantu... jei tokia daryciau, tai noretusi tolygaus pavirsiaus  unsure.gif nors... ne man suprast turbut smile.gif

na kodėl ne Tau suprast smile.gif ... išties tokios foto ne šeimos albumui.. aišku ir į meną nelabai pretenduoja.. tiesiog kitokia ji ir tiek .. mėgstu paieškot .. pabodo vaikus ir šunius fotkint.. tiesa ir šitoj be šuns neapsiėjau smile.gif

dėl tų išdegimų.. gal visgi reikėtų pamažint išlaikymą tokioj saulėj fotografuojant g.gif .. nors ne visur man tie išdegimai ir maišo smile.gif
Atsakyti
Stebukle, o kam sūnelį pakeitei mirksiukas.gif ta su smėliuku buvo daug geresnė už šią mirgu margu tarp šešėlių. 4u.gif

dėl išdegimų šioje stebuklės foto, man jie nemaišo. jie puikiai įrėmina kūnelį, (ant rūbų ir ant plaukų kitoje pusėje) jei bandyt to išvengt, veidui esančiam šešėlyje turbūt būtų "ragai" g.gif

westa, be dviejų šešėlių nieko įdomaus nematau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 22 balandžio 2008 - 16:12
dabar tik pamačiau, kad efoto mano paprikų nude 18+ ženklu ,,apvilko" smile.gif smile.gif .. nu labai praliksmino

Sansara
ačiū už nuomonę.. smile.gif
Atsakyti
westa, ne man suprast, nes unsure.gif ne mano skonio.

Sansara, sita pakeiciau, nes noriu ismokt ir rast graziu bardakiniu kadru, nes tie islaizyti ir taisyklingi atsibodo...

(siaip labai liudna kad ex fotografijos destytoja cia nebesilanko sad.gif )

westa, as kudroj kai pamaciau pirma karta ta nuotrauka pagalvojau: westa pavaro blink.gif unsure.gif tik po to supratau kad ten paprika, bet is pirko zvilgsnio schmoll.gif ne paprika smile.gif
Atsakyti