Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Anasko, pirmoji man- nereali blink.gif wub.gif

Dar noriu parodyt vieną foto vakar darytą Trakuose blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Anasko, man pirmoji labiau.. bet visgi nelabai patinka kojos.. jos kažkokios per sunkios šiai foto,, gal pabandyt curves patampyt, kad jos išlengvėtų kažkiek g.gif

Elina filtrą pirkai smile.gif visai neblogai žiūrisi.. kiek lyg griūva kairėn g.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 04 28, 11:26)

Elina filtrą pirkai  smile.gif visai neblogai žiūrisi.. kiek lyg griūva kairėn  g.gif

Atrodo tiesinau doh.gif . Ne, čia ne filtras, o PS smile.gif
Atsakyti
Elina, man visu tavo foto kokybe superine, Trakai irgi patinka, bet efektas nelabai rolleyes.gif zalias dangus nepatinka.

O as pataisiau kojas, taip geriau g.gif tik kas man nepatinka, atsirado plemai kazkokie nuo sviesinimo unsure.gif
user posted image
Atsakyti
Ar be efekto geriau?

user posted image
Atsakyti
Elina, be efekto tikrai geriau smile.gif .. gal dar kokį filtrą pabandyčiau vos vos uždėt, gal geltono šiek tiek ..
Atsakyti
Ir man be efekto geriau ziurisi rolleyes.gif
Atsakyti
Anasko, idomiai ziurisi. Ptaisytas variantas geriau. o plemu jokiu neiziuriu lens.gif

Gal darom meet'a kur gamtoj, kai toks geras oras? Gal yra norinciu?
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2008 04 28, 12:43)
Gal darom meet'a kur gamtoj, kai toks geras oras? Gal yra norinciu?

Norinčių yra bigsmile.gif
Artimiausiu metu Klaipėdoj. O tu kur? Kur ta Stebuklų šalis g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2008 04 28, 12:13)
Norinčių yra  bigsmile.gif

Kiek žinau, ta Stebuklų šalis Vilniaus priemiestyje mirksiukas.gif
šiaip aš irgi visom kanopom už. tik per ilgąjį savaitgalį vargu ar gausis, visi išsivažinės kas kur. vat net Klaipėdoje bus daugiau žmonių nei tuo metu Vilniuje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2008 04 28, 13:13)
Norinčių yra  bigsmile.gif
Artimiausiu metu Klaipėdoj.

ar jau tarėtės Klaipėdoje ką konkrečiau, nes pagalvojau, kad kelioms valandoms gal vis tik pavyktų ištrūkt ax.gif tai jei ką, rėkit garsiai mirksiukas.gif
Atsakyti
Taip taip Vilniaus priemiesti ta stebuklu salis smile.gif Tai galim sakyt Vilnius cool.gif

O i Klaipeda... gal ir as palekciau g.gif bet su vaikais sad.gif

Smiltis, imk balionu 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif uz tavo komentarus i mano darza thumbup.gif
Atsakyti