Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Degutė @ 2008 04 27, 22:07)

Antroj kažin, jei diafragma 1.8, kodėl taip mažai fonas išplautas? Iš toli fotkinai?

Kokiu būdu PS gali sugadint kompą? Papasakok.

is tolokai... niu, kad tilptu visas tas vaizdas, as su 50-tuku cia smile.gif

nezinau kokiu budu. pirmas kompas pastrigo ant PS, tik atidarau nuotrauka per PS ir viskas pakimba, po kiek laiko nebeisijunge. Kitas kompas lygiai taip pat unsure.gif tik pradejo pakibinet ir isveziau taisyt. meistras sake, kad PS prichimicino... nesigaudau as kompuose, tai patikejau juo ir PS nebenaudoju.
Atsakyti
Sveiki 4u.gif Ka darom su Kunu g.gif ir tuo albumu, balsuosim ar uzdarom, ar prabalsuosim ir uzdarom ar neuzdarom ax.gif blink.gif jau pati susipainiuojau bigsmile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anasko: 27 balandžio 2008 - 21:45
Westa, portretas verysad.gif svarus, neturiu prie ko prikibti verysad.gif ir kaip paago tavo teletabis blink.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Grįžau iš Vliniaus. Pora vaizdelių 4u.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 04 27, 21:31)
Sveiki  4u.gif  Ka darom su Kunu g.gif  ir tuo albumu, balsuosim ar uzdarom, ar prabalsuosim ir uzdarom ar neuzdarom ax.gif  blink.gif jau pati susipainiuojau bigsmile.gif

na šiuos ND manau reik pabaigt betkokiu atveju, nuotrauku nors nedaug, bet yra.
o vėliau jau kaip dauguma pasakys, aš manau vasarai dvieju ND yra per daug. visgi savaitgaliai jau gamtoje prasides, atostogos ir t.t. sunku bus ir su vienais blush2.gif vat jau ir oranžinės savaitė prabėgo, o aš dar net smegenų ta linkme nenukreipiau... blush2.gif be to ir dalyvių ten nedaug belikę su passw... sad.gif

Elina, nupaparacinai momentą pirmoje thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 28 balandžio 2008 - 07:51
Labas rytas 4u.gif ,

Stebukle, tavo foto su vaikučiais tiesiog eilinės foto ir tiek. neturiu ką pridurti prie buvusių komentarų rolleyes.gif Esu įsitikinusi, kad tu tikrai gali geriau smile.gif

Kooalos meškiukai thumbup.gif Man lyg šiek tiek per daug bordakėlio aplinkui, bet iš kitos pusės jei pritraukt tuos meškiukus iš arčiau, nesimatys kokioj jie neįprastoj vietoj yra. jei dar turi galimybę pabandyk paieškoti tokio kampo, kad mažiau aplinkui daiktų nereikalingų būtų, gal jei įmanoma pabandyk pati užsilipti kur nors g.gif Nes momentas tikrai vertas bandymų smile.gif

Mylia , gėlytė wub.gif Su įstrižaine viskas gerai, gal kirpčiau dešinį šoną, kad pats žiedas nebūtų grynai centre smile.gif

Pasiklydus, geras vaizdelis thumbup.gif Kirpčiau apčios tikrai, bet tada keistokas formatas gaunasi, ir viršaus trūksta unsure.gif

Sea, labai įdomus tavo bandymas, tik kampo kito norėtųsi, kad nebūtų taip tiesiai gėlytė smile.gif ryškumo gal ir nėra, bet šiuo atveju tai jis ir nėra būtinas. nes tada man rodos būtų eilinė foto smile.gif

Westos berniukas viskas thumbup.gif nėr prie ko prisikabinti tongue.gif

Elina, pirma man schmoll.gif O antra patinka. Kokybė kaip visada thumbup.gif

aš ir grįžau iš Vilniaus, bet juostelės negavau verysad.gif

Atsakyti
labryt 4u.gif

va radau kūdroj seriją.. puikūs pavyzdžiai temas - oranžinė http://fotokudra.lt/...&nav=new&page=1 bent jau mano akimis

o kūną, manau pabaigiam.. kad ir mažai darbukų, visi jie verti verinimo.. juolab, žmonės stengėsi.. pabaigiam juos, tada spręsim.. manau..

Atsakyti
Tai būtinai reikia pabaigt, dar juk yra pora dienų, gal kas įdės foto smile.gif O ateičiai aš tai sakyčiau kad reikia tų ND. Juk kuo daugiau temų, tuo daugiau bent kažkiek yra kryptingumas smile.gif Ir manau su laiku įsivažiuos vėl tie ND. Nes aišku iš senesnių mažai čia beliko, o kas tik pradėję tai ir teisingai daro, kad susikoncentruoja į techninius ND. galim tarkim tuos interpretacinius mėnesį daryt , kad būtų daugiau laiko (nors realiai jei nori daryti tuos ND, tai ir greičiau gali padaryt rolleyes.gif )
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2008 04 28, 09:20)
Tai būtinai reikia pabaigt, dar juk yra pora dienų, gal kas įdės foto  smile.gif O ateičiai aš tai sakyčiau kad reikia tų ND. Juk kuo daugiau temų, tuo daugiau bent kažkiek yra kryptingumas  smile.gif Ir manau su laiku įsivažiuos vėl tie ND. Nes aišku iš senesnių mažai čia beliko, o kas tik pradėję tai ir teisingai daro, kad susikoncentruoja į techninius ND. galim tarkim tuos interpretacinius mėnesį daryt , kad būtų daugiau laiko (nors realiai jei nori daryti tuos ND, tai ir greičiau gali padaryt  rolleyes.gif )

sutinku visiškai.. ir laiko galim skirt daugiau ir galų gale atsiras daugiau ten dalyvaujančių ir iš mūsų temos.. kiekvieną kartą vis kažkas prisijungia .. tik dėl termino išties galima būtų daugiau laiko duot..
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 04 28, 09:25)
sutinku visiškai.. ir laiko galim skirt daugiau ir galų gale atsiras daugiau ten dalyvaujančių ir iš mūsų temos.. kiekvieną kartą vis kažkas prisijungia .. tik dėl termino išties galima būtų daugiau laiko duot..

nu tik daugiau negu mėnuo turbūt nereikia g.gif Nes kitu atveju gali ir temą per tą laiką pamiršt hihihi.gif
Atsakyti
Elina, nu paparacius tu geras lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tuoj ateis i sita skyreli kokia SM mamyte save pamacius hihihi.gif
Atsakyti
as vakar dejau sitas foto, bet po to pastebejau nesvarumus. Siandien pakartosiu blush2.gif sita foto is serijos "Ciklas"bus paskutine. Ar turit kokiu pastabu, ir kokia geriau ziurisi? 4u.gif
Liko sugalvoti pacia pirma foto, bet neturiu reikalingu ingridientu verysad.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anasko: 28 balandžio 2008 - 10:12