Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Dabar man viskas gerai ir spalvos ir ryskumas rolleyes.gif o fotografuociau kitaip tongue.gif maziau apacios daugiau virsaus
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 04 26, 00:31)
Dabar man viskas gerai ir spalvos ir ryskumas rolleyes.gif o fotografuociau kitaip tongue.gif maziau apacios daugiau virsaus

Taip ir zinojau kad del kadruotes kazkas prikibs. Cia nuotrauka is visos serijos, kaip katinelis tuos "cipsus" valge. Visi is tos pacios vietos kadrai daryti... Bet nieko, mes sita kaimynu katina jau beveik prisijaukinom, tai manau, dar papozuos smile.gif
Atsakyti
Sveiki smile.gif trupam prisedau prie kompiuterio.

visu pirma, sveikinu westa 4u.gif jos lekstutes 5 balai smile.gif tikrai super
nors oranzine tema nlb, geirau butu vanduo ax.gif bet.. smagu buvo sudalyvauti, stengsiuosi nepasisiukslinti ir dabar smile.gif

QUOTE(andriuska @ 2008 04 23, 21:46)
nelabai supratau, kas yra "perejiklis"? adapteris? t.y. kad į šiuolaikinio aparato bajonetą (skylę) įsukti zenito (ar kitus vadinamus M42 srėgio) objektyvus? taip, jų pilnas internetas. kaina nuo 20-30 lt ir daugiau už tuos, kurie su čipu ir  aparatas gali patvirtinti fokusą. jei neturi tokių objektyvų, tai tau to adapterio ir nereikia. mazochizmas. nebent verta dėl zenitaro žuvies akies, kuria galima nusipirkti už 500 lt naują.
Tiesa sakant neturiu supratimo kas ta "zuvies akis", o butu labai idomu suzinoti smile.gif
turiu zenita, noriu mazesnio "f", todel ir adapterio noriu. galiu fotkint ir su zenitu, bet noriu foto skaitmenoj, be to zenitas kartais uzsimano nepersukt juostos, tai pleskinu be jokio tolko kol jis galu gale ja uzkabina.. (tai suzinau tik veliau)

QUOTE(westa @ 2008 04 24, 00:33)
užmiršau apie atkartojimus... Gal kas Degutei patiks
kokie superiniai bigsmile.gif susidomejau

QUOTE(Vataitau @ 2008 04 24, 00:44)
bet susikaupiu ir dedu dar dvi foto biggrin.gif Spėju, kad pagal kompozicijos taisykles negerai, nes namukas per vidurį, takelis irgi iš vidurio eina...
idomios smile.gif pirmoj man patinka seseliu zaismas, bet vis tik noretusi centrines kompozicijos, o antrojoj noretus daugiau dangaus, bet siaip viskas super, kompozicija, spalvos, namukas fainas smile.gif

QUOTE(Anasko @ 2008 04 24, 12:08)
Serija gavosi dryzuota
[
fainai bigsmile.gif
patiko pirma, o antra nepatiko, nes akivaizdziai matosi jog fone zaliuzes tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2008 04 24, 16:10)
Aš tai fotkinau su skirtingais išlaikymais ir paskui suklijavau:
netriu ka pasakyt, visiskai nepatinka, gal del to kadn epatinka baznycios biggrin.gif

QUOTE(westa @ 2008 04 24, 16:54)
kažkaip netikėtai šiandien gavau gėlių...
na siaip lyg ir nera priekaistu, bet man kazkodel sios foto visai nemielos, per daug orandzines, nesubtilios :)bet cia matyt tik man asmeniskai 4u.gif

QUOTE(Anasko @ 2008 04 24, 18:52)
Va idedu dar tamsesni varianta. Bet itariu vis del to kad Sansara tavo monitorius sviesesnis, nors foto tavo nepasakyciau kad tamsios gaunasi g.gif mistika
o man sviesesnes labiau rolleyes.gif

QUOTE(bald.nomad @ 2008 04 24, 19:42)
Pavasaris Barselonoje (nuotraukos kritikai) smile.gif
pirma apkapota, antroj tarsi 2 akcentai vienas ant kito, trecia paprasta, ketvirta man labiausai patinka smile.gif penkta, per tamsu ir apkapota

o spalvotas ritmo eksperimentas, kaip jau kzkur minejau, ne fotografija, o fotografika smile.gif

QUOTE(bald.nomad @ 2008 04 24, 20:09)
O va "si" man visai patinka (anasko patiesinta 4u.gif )
ir tas uosto variantas man kazkodel daug geresnis, is kart atkreipiamas demesys i dangu ir i istabia architektura smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Cinside @ 2008 04 24, 22:01)
Pavasaris eina, širdis plyšo, kad negaliu fotografuoti.
pirmoji man labai patiko bigsmile.gif todel kad: juodas fonas, isryskejusi geliu faktura kuri su niekuo nesipjauna, nera papildomu detaliu ir tas raizginys, lyg tycia butu sudeliotas, labai grazu 4u.gif
kitos palyginus seip sau
o ritmas, tiktai antras, man patinka smile.gif

QUOTE(Sansara @ 2008 04 25, 10:24)
netyčia radau dar vieno fotografo darbus, kuris dirba su ilgais išlaikymais, tai
nu jibitute taip grazu bigsmile.gif

tiesa, andriuska, dar del ko as noriu zenito objektyva uzsideti, nes turiu daug filtru, tai kam man ju prisipirkt uz 500 pinigu, jei galiu ant zenito uzsideti smile.gif

Papildyta:
QUOTE(kooala @ 2008 04 25, 16:02)
Kaip ir sakiau nufotografavau pšto dėžutes 4u.gif  Dabar dariau, kad butu daugiau kontrasto unsure.gif
Na zinok man patinka, ir nesinori jokiu is apacios ir is sono, nes dezutes ir taip "daug kalba", idomu, ir kokybe, ir svarbiausia spalvos yra! 4u.gif

QUOTE(Elina @ 2008 04 25, 20:12)
O čia mano šiandienos šokėjas blush2.gif
labai patinka kad sunytis koja pakeles, nu taip fainiai atrodo biggrin.gif bet nepatinka kad jis kairej ir nepatinka kad jo nosiuko nesimato blink.gif

QUOTE(Stebukle @ 2008 04 25, 21:11)
Niu... kritikuojam mano nuotraukas smile.gif
pirma idomi, jei ne vaikas seselyje smile.gif
o antra, savo nuotaika, savo kompozicija o svarbiausia vaiko ir ratu kontrastu tikrai sauni! bet.. kaip jau minejo, fokuso nera smile.gif

QUOTE(kooala @ 2008 04 25, 21:37)
''Įkalinta vaikystė''  ax.gif
tikrai kad akivaizdi ir greita pazanga 4u.gif
idomu, o pamegint stanbesniu planu tai nufotovrafuoti, be namo krasto, be dangaus smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Stebukle @ 2008 04 26, 00:07)
Niu, dabar padariau pagal jusu instrukcijas mazinimo nuotrauku... kaip?
user posted image
na dabar yra tas fokusas smile.gif

jej, net suprakaitavau kol viska pakomentavau karsta.gif

va ka reiskia ilgai forum nesilankyt
Atsakyti
Sveiki visi 4u.gif
Pakomentuosiu veliau arba ryt is ryto, o dabar ikeliu viena nuotrauka pavasarine tema smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mylia: 26 balandžio 2008 - 19:45
Sveiki, bigsmile.gif Nuotraukas pakomentuosiu rytoj, nes šiandien nieko nespėju verysad.gif Tik įmetu vieną savo foto, nes reikia patarimo... Pagalvojau, kad turbūt blogai, kad vaizdas joje per patį vidurį, bet niekaip nenutariu, kurią dalį, apačią ar viršų, kirpti. doh.gif Nesinori nei vienos. biggrin.gif O gal neverta ką nors daryti su šita nuotrauka?

user posted image
Atsakyti
pasiklydusi, gera foto thumbup.gif aš vos vos pakirpčiau apačia, kad ta bliką kairėje apačioj pamažinti. o per vidurį man nekliūna. įdomus pamatymas 4u.gif sveikinu
Atsakyti
Mylia patinka tavo pavasaris, tik kiek atsimenu, nepatartina daryti diagonale is kampo i kampa, nezinau kodel, bet man vis tiek grazu rolleyes.gif

Pasiklydusi blink.gif jau ne tau reikia prasyti patarimo, o mums tavo bigsmile.gif super foto, spalvos, ir labai patinka centrine kompozicija, ji siuo atvieju semetriska tik vos vos apacia nukirpti iki pilno centravimo. Super 4u.gif
Atsakyti
labutis, cia mano siandienos bandymas 4u.gif
user posted image

Pasiklydusi,patinka tavo paskutinis darbas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sea_: 27 balandžio 2008 - 01:42
Sea_, bandymas puikus simbolika, asociacijomis kylančiomis. bet kliūna ryškumo trūkumas (gal tik webvariante? g.gif ) ir gal kiek išdegimų per daug g.gif jei originale neišdegę, tai su PS reik highlights pastumbdyti, kartais išdega keliant kontrastą, o ne dėl originalo klaidų.

tikiuos man visur ryškumo trūksta ne dėl to, kad akinių jau reik lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 27 balandžio 2008 - 16:33
Labadienis 4u.gif

Mylia puikus atvirukas .. tik užrašyt belieka kur su pavasariu ! ir išsiųst kam nors smile.gif

Pasiklydusi patinka man tokios foto .. puikumėlis.. spalvos wub.gif

Sea
geri ieškojimai.. gal kiek nepatinka kadruotė... apkarpyta , vidury lyg skylė.. nelabai suprantu kas per gėlė .. išties kiek ryškumo trūksta.. bet kuriuo atveju foto tikrai sudomina mirksiukas.gif

o aš visą savaitgali vietoj fotoaparato kastuvu mosikavaus .. tai tik vakarop trumpam paėmiau.. linkėjmai iš vonios tiesiog smile.gif

user posted image
Atsakyti
Sveiki iš po savaitgalio bigsmile.gif

QUOTE(kooala @ 2008 04 25, 15:02)
Kaip ir sakiau nufotografavau pšto dėžutes 4u.gif  Dabar dariau, kad butu daugiau kontrasto unsure.gif

Gal būčiau fotografavus kiek kampu, kad matytusi erdvė. Iš priekio gaunasi plokščios dėžutės.

QUOTE(Elina @ 2008 04 25, 19:12)
O čia mano šiandienos šokėjas blush2.gif ( negalėjau patraukti nei suoliuko, nei pastumt šuns į šešėlį blush2.gif , nes šoko ponaitis tik toje vietoje biggrin.gif )

Gražiai smile.gif Bet drabužėlis kiek padegęs. Ir gal labiau iš šono reikėjo, kad snukutis matytusi.

QUOTE(Stebukle @ 2008 04 25, 20:11)
Niu... kritikuojam mano nuotraukas smile.gif

Nu pakuoreguota pirmoji jau geriau. Bet gaila, kad veidukas šešėlyje.
Antroj kažin, jei diafragma 1.8, kodėl taip mažai fonas išplautas? Iš toli fotkinai?

QUOTE(Stebukle @ 2008 04 25, 22:36)
man PS suvalge 2 kompus. ohmy.gif tai nevartoju as PS unsure.gif  verysad.gif

Kokiu būdu PS gali sugadint kompą? Papasakok.

QUOTE(Mylia @ 2008 04 26, 20:41)
Pakomentuosiu veliau arba ryt is ryto, o dabar ikeliu viena nuotrauka pavasarine tema smile.gif

Centriniai žiedeliai kažkaip pasislepia bendram žiedų fone.

QUOTE(Pasiklydusi @ 2008 04 26, 22:17)
Sveiki,  bigsmile.gif  Nuotraukas pakomentuosiu rytoj, nes šiandien nieko nespėju  verysad.gif  Tik įmetu vieną savo foto, nes reikia patarimo... Pagalvojau, kad turbūt blogai, kad vaizdas joje per patį vidurį, bet niekaip nenutariu, kurią dalį, apačią ar viršų, kirpti.  doh.gif Nesinori nei vienos.  biggrin.gif  O gal neverta ką nors daryti su šita nuotrauka?

Gal kiek kirpti apačios, kad to išdegusio atspindžio būtų kiek mažiau? O šiaip vaizdas labai liuks bigsmile.gif

QUOTE(Sea_ @ 2008 04 27, 02:40)
labutis, cia mano siandienos bandymas 4u.gif

Įdomiai žiūrisi bigsmile.gif Kaip nasrai kokie. Kokia čia gėlė?
Atsakyti