Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Sansara @ 2008 04 25, 20:46)
kooala, pažanga akivaizdi  4u.gif kokybės nebetrūksta. šaunuolė  bigsmile.gif antras kadras unikalus. ir apšvietimas geras. tik norisi kažkaip tų žaisliukų didesnių, labiau akcentuotų. nes man to medžio dešinėje visai nesinori.

Ačiū, Sansara bigsmile.gif Tą medį palikau, kad matytųsi jog tie žaislai ant namo g.gif Pabandysiu apkirpt rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kooala: 25 balandžio 2008 - 20:11
QUOTE(Sansara @ 2008 04 25, 21:46)
stebukle, mergaitės ryškumo nėr nei lašo. fokusas kažkur už jos, ant vežimo tų lentų kyšančių. poza, aplinka, nuotaika, jb  thumbup.gif

berniukas šešėlyje, todėl nematau ar yra fokusas, ar nėra. daugmaž ok betkokiu atveju su fokusu. medis kadrą dalina į dvi dalis, todėl kompoziciją muša

unsure.gif unsure.gif lens.gif http://i22.photobuck.../IMG_3145-1.jpg

ninirvuokit manes su tuo fokusu unsure.gif man fotikas ir canon programa rodo fokusa i mergyte.
berniuka pataisiau... biski patrumpinau viena kampa smile.gif http://i22.photobuck.../IMG_3179-1.jpg
Papildyta:
QUOTE(kooala @ 2008 04 25, 21:37)

O šiandien radau įdomioj vietoj žaislus padėtus biggrin.gif  Šia nuotrauką pavadinčiau
''Įkalinta vaikystė''  ax.gif
user posted image

wub.gif bigsmile.gif grozis bigsmile.gif
koala, saunu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stebukle: 25 balandžio 2008 - 20:29
Koala, šaunuolė thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū, Ačiū! wub.gif 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Aciu visiems uz komentarus 4u.gif visa kritika priimu ir sutinku smile.gif Nezinau ar jums taip yra, as kai fotografuoju draugus pradedu panikuoti kad blogai iseis doh.gif ir aisku iseina nuo mano panikavimo blogai doh.gif

Koala, dezes man atrodo jau perkontrastintos biggrin.gif o zaislai - fainas kadras tik as kiek pasarpinciau dar 4u.gif

Elina, nu liuks foto. Labai patinka kokybe ir spalvos tavo paskutiniu foto. Saunuole 4u.gif

Stebukle, del seselio ant veido mano akys keliauja prie medzio ir fiksuojasi ten biggrin.gif Pataisytas variantas geresnis, o su mergyte man atrodo kad viskas normaliai, tik kai mazinai sumazejo ryskumas. Tu paziurek pas save kompe salia originala ir sumazinta foto, ar skyriasi ryskumas g.gif nes as kai viena karta palyginau, tai tikrai labai matesi.
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 04 25, 23:05)
Stebukle, del seselio ant veido mano akys keliauja prie medzio ir fiksuojasi ten biggrin.gif 
Pataisytas variantas geresnis, o su mergyte man atrodo kad viskas normaliai, tik kai mazinai sumazejo ryskumas. Tu paziurek pas save kompe salia originala ir sumazinta foto, ar skyriasi ryskumas g.gif  nes as kai viena karta palyginau, tai tikrai labai matesi.

lotuliukas.gif vos nepaspringau obuoliu dabar lotuliukas.gif Ten s berniuku fokusas 2 taskuose 4u.gif

Skiriasi. unsure.gif Nes as ju specialiai nemazinu, photobucket'as sumazina automatiskai. Va todel as ir parinuosi, nes as matau orginala, o jus tai, ka as idedu... g.gif Ka daryt mastau.gif

Anasko, del draugu fotografavimo panikos, tu nepanikuok, o juos kankink, kol leidziasi kankinami smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stebukle: 25 balandžio 2008 - 21:30
As mazinu su PS ir tai buna kad ryskumas dingsta, bet ne taip piktybiskai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 04 25, 23:34)
As mazinu su PS ir tai buna kad ryskumas dingsta, bet ne taip piktybiskai  mirksiukas.gif

man PS suvalge 2 kompus. ohmy.gif tai nevartoju as PS unsure.gif verysad.gif

p.s. o kaip tu keli nuotrauka i SM? Ja sumazinta sutvarkai ir keli? Ar pirma sutvarkai, o po to sumazini?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stebukle: 25 balandžio 2008 - 21:37
stebukle, sharpink ir mažink pati kompe ir kelk į photobucket variantą jau su ilgiausia kraštine apie 640. neleisk, kažkokiam photobucket atimti kokybės 4u.gif
o Anasko neturėjo galvoje fokuso nuklydimo, ji turėjo galvoje, kad akys neužkliūna už berniuko veido, o keliauja prie ryškiausiai apšviesto objekto kadre. čia ne fokuso klaida, o apšvietimo/kompozicijos 4u.gif
beje su mergaite gal fokusas ir ant jos, bet ji gal sujudėjo fotogafavimo metu ir todėl ryškumo veiduke nėra g.gif nes ir didelėje rankytė labai ryški, o veidukas palyginus tikrai neryškus

P.S. dėl mažinimo/tvarkymo eilės. visada mažinimas turi būt paskutinis veiksmas nuotraukos tvarkyme 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 25 balandžio 2008 - 21:41
Sutvarkau, o po to mazinu. Jei mazeja ryskumas, tada vos vos dar pasarpinu, bet labai retai 4u.gif
Atsakyti
Aciukas uz komentarus wub.gif

Niu, dabar padariau pagal jusu instrukcijas mazinimo nuotrauku... kaip?
user posted image
Atsakyti
Elina,
labai graziai suniuka iamzinai thumbup.gif
Atsakyti