Anasko, tu, matyt teisi, griuna... tik as nuo desines nukirpau kolonas kurios yra pasvire, tai nesuziurejau...
Paskutine mano nuotrauka siai dienai - "uostas 3" arba "zmones su kojom"
Papildyta:
Aciu uz komentarus! galima ir daugiau prie ko prikibti
Gal kita karta bus geriau...
QUOTE(bald.nomad @ 2008 04 24, 18:47)
Westa, zinau, kad prasiau komentaru, bet noriu truputi pasiteisint... pirmoj, kur suoliukas kiek nukirstas - bandant ji paimt reiktu su mano fotiku i gatve (gan judria) iseit arba isigyt placaikampi abjektyva...
parašysiu kaip man rašė kai aš bandžiau taip teisintis.. Jei esi geras fotografas, tai geriau visai nefotografuosi, nei fotografuosi, o po to teisinsies, kad kitaip nėjo.. čia nepiktai .. puikiai Tave suprantu, ir tokie dalykai natūralūs .. aš irgi iki pat šiol darai ta pačias klaidas
o tas kadras su tuneliu ir stulpais labai neblogas... puikiai pamatei
vat, išėjau į lauką ir specialiai padariau porą kadrų skirtingais filtrais.
be filtro:
gradientas mėlynas:
gradientas mėlynas + gradientas ND2 (atkreiplkit dėmesį į kelią):
gradientas ND2:
iki horizonto nuleista sepia:
gradientas saulėlydžiui (oranžinis):
gradientas "rūkas":
palyginimui dėl kokybės (100 proc kropas). kairėje originalas, dešinėje su dveis filtrais (gradientas mėlynas ir ND2):
be filtro:
gradientas mėlynas:
gradientas mėlynas + gradientas ND2 (atkreiplkit dėmesį į kelią):
gradientas ND2:
iki horizonto nuleista sepia:
gradientas saulėlydžiui (oranžinis):
gradientas "rūkas":
palyginimui dėl kokybės (100 proc kropas). kairėje originalas, dešinėje su dveis filtrais (gradientas mėlynas ir ND2):
Sveiki, apleidau su skaudančia širdimi šį skyrelį, nes visiškai nebeturiu laiko
Pavasaris eina, širdis plyšo, kad negaliu fotografuoti.
Taigi, šiandien šiaip ne taip ieškojau pavasario spalvų.
Štai kokios jos:
http://i74.photobuck...de/IMGP7615.jpg
http://i74.photobuck...de/IMGP7604.jpg
O čia jau nebespėjau į ritmo konkursą. Kaip manot, kurioje jis labiau jaučiasi?
http://i74.photobuck...de/IMGP7595.jpg
http://i74.photobuck...de/IMGP7596.jpg
Atsiprašau už tiek daug foto, todėl ne visas keliu tiesiogiai
Pavasaris eina, širdis plyšo, kad negaliu fotografuoti.
Taigi, šiandien šiaip ne taip ieškojau pavasario spalvų.
Štai kokios jos:
http://i74.photobuck...de/IMGP7615.jpg
http://i74.photobuck...de/IMGP7604.jpg
O čia jau nebespėjau į ritmo konkursą. Kaip manot, kurioje jis labiau jaučiasi?
http://i74.photobuck...de/IMGP7595.jpg
http://i74.photobuck...de/IMGP7596.jpg
Atsiprašau už tiek daug foto, todėl ne visas keliu tiesiogiai
BN paskutine foto man patiko, labai spalvos grazios. Bet ir ji man neryski, gal pasarpink
Cinside pirma foto man labai patinka Labai! nukirpciau tik medzio sakeli is desines, nors ir ji negadina vaizda
O as noreciau patarimu del savo drauges labai fotogeniskas ir dekingas modelis, tik as nemoku isnauduoti tai
Veidas seselyje ir yra isdegimai, ar labai tai trukdo ir gal dar kas nors
Cinside pirma foto man labai patinka Labai! nukirpciau tik medzio sakeli is desines, nors ir ji negadina vaizda
O as noreciau patarimu del savo drauges labai fotogeniskas ir dekingas modelis, tik as nemoku isnauduoti tai
Veidas seselyje ir yra isdegimai, ar labai tai trukdo ir gal dar kas nors
Anasko, dar kas nors... kam pirmoj nuotraukoj, draugei pirstus nukapojai? tai jau kirpt visai kad nebutu antra mano akim nepatinka
westa, aciu uz tema ir uz ivertinima
westa, aciu uz tema ir uz ivertinima
QUOTE(westa @ 2008 04 24, 19:26)
parašysiu kaip man rašė kai aš bandžiau taip teisintis.. Jei esi geras fotografas, tai geriau visai nefotografuosi, nei fotografuosi, o po to teisinsies, kad kitaip nėjo.. čia nepiktai .. puikiai Tave suprantu, ir tokie dalykai natūralūs .. aš irgi iki pat šiol darai ta pačias klaidas
Aciu! zinau, kad nereikia teisintis, o iskart gerai fotografuoti...
o bet taciau
esamu momentu as - atostoginis fotografas, ir nieko be pusetinu kadru nesiekiu. turesiu laisvo laiko - bandysiu tobulet, o dabar bandau fiksuot viska, kas man asmeniskai turi verte ir labai pageidautina - fokusas, techniskai tvarkinga ir pan. mano poziuris i fotografijos mena kiek radikalus
Ar kas šį savaitgalį Kaune per džiazus būsit? Žada orus gerus, o renginiai tai ir taip visada geri būna
Labukas,
sukūriau albumą atkartojimuose su kiaušiniu Prašome kelti savo darbus
Paskendau darbuose
sukūriau albumą atkartojimuose su kiaušiniu Prašome kelti savo darbus
Paskendau darbuose
Pabandysiu pakomentuot dar ką praleidau
Pasiklydusi, mėlyna bala gražu, tik to medžio gal mažiau galėtų būt, dabar toks bordakėlis
G*u*o*d*a - būtų tikrai įdomi foto, jei būtų atitinkama kokybė Įdėk daugiau savo darbų
Stebukle, žinai aš namusoe tavo mergytės išdidinta foto mačiau, tai normalus ryškumas buvo, o vat darbe pasižiūriu, jau nebelabai Matyt vis tik nuo kompiuterio priklauso, tai jei tau gerai, tai ir mums gerai
Gaziulka, Paryžius Ech... Pirma man irgi labai patinka, dar aštunta labai
Stebukle, nelabai tu čia mums gražiai tą gražią vietelę Reikėjo vis tik žiūrėt kaip parodyti pagal turimas galimybes 50- ukas dar tikrai ne blogiausias varinatas
Papildyta:
Vaitaitau, visai neblogai, takelis tai reikėtų gal truputį kitą kampą pasirinkt kad labiau išryškėtų, o namukas tai patinka, gerai išnaudotas apšvietimas, kas išryškina jo formą
Anasko, tavo serijos darbe namatau, bet vakar namuose buvau užmetusi akį, tai pirma patiko
Degute, vitražas gerai išėjo, bet pati foto tokia šiek tiek perkrauta ir tamsoka jau
Westos , gėlės labai patinka
bald.nomad, tavo foto na jei atvirai galėtų ir geresnės būti Bet žinau kaip kelionėje yra sunku susikoncentruoti į fotografavimą, kai ir taip norisi visko daug pamatyti , tai visai normaliai tada O tie spalvoti suoliukai, na man asmeniškai nelabai, bet čia jau turbūt labai subjektyvu
Andriuska, tau Patinka tavo informacijos konkretumas visada ir dar nepatingi mums viską pavyzdžiais parodyti Smagu. Gal man dar patartum kokią juostelę į Rolleicordą nusipirkt pradžiai pabandymui Kažkaip visai nieko nenutuokiu apie jas j/b gal tik
Cincide, pirma gera patinka ta geometrija O antra gal šiek tiek kitos kompozicijos norėtųsi, kad tas stiebas kairėje nesiremtų į kampą
Anasko, portretukus vakar irgi užmačiau, pirma tai šiaip sau, o antra lyg visai nieko pasirodė Modeliukas geras, gali tikrai pasistengti išnaudoti
Pasiklydusi, mėlyna bala gražu, tik to medžio gal mažiau galėtų būt, dabar toks bordakėlis
G*u*o*d*a - būtų tikrai įdomi foto, jei būtų atitinkama kokybė Įdėk daugiau savo darbų
Stebukle, žinai aš namusoe tavo mergytės išdidinta foto mačiau, tai normalus ryškumas buvo, o vat darbe pasižiūriu, jau nebelabai Matyt vis tik nuo kompiuterio priklauso, tai jei tau gerai, tai ir mums gerai
Gaziulka, Paryžius Ech... Pirma man irgi labai patinka, dar aštunta labai
Stebukle, nelabai tu čia mums gražiai tą gražią vietelę Reikėjo vis tik žiūrėt kaip parodyti pagal turimas galimybes 50- ukas dar tikrai ne blogiausias varinatas
Papildyta:
Vaitaitau, visai neblogai, takelis tai reikėtų gal truputį kitą kampą pasirinkt kad labiau išryškėtų, o namukas tai patinka, gerai išnaudotas apšvietimas, kas išryškina jo formą
Anasko, tavo serijos darbe namatau, bet vakar namuose buvau užmetusi akį, tai pirma patiko
Degute, vitražas gerai išėjo, bet pati foto tokia šiek tiek perkrauta ir tamsoka jau
Westos , gėlės labai patinka
bald.nomad, tavo foto na jei atvirai galėtų ir geresnės būti Bet žinau kaip kelionėje yra sunku susikoncentruoti į fotografavimą, kai ir taip norisi visko daug pamatyti , tai visai normaliai tada O tie spalvoti suoliukai, na man asmeniškai nelabai, bet čia jau turbūt labai subjektyvu
Andriuska, tau Patinka tavo informacijos konkretumas visada ir dar nepatingi mums viską pavyzdžiais parodyti Smagu. Gal man dar patartum kokią juostelę į Rolleicordą nusipirkt pradžiai pabandymui Kažkaip visai nieko nenutuokiu apie jas j/b gal tik
Cincide, pirma gera patinka ta geometrija O antra gal šiek tiek kitos kompozicijos norėtųsi, kad tas stiebas kairėje nesiremtų į kampą
Anasko, portretukus vakar irgi užmačiau, pirma tai šiaip sau, o antra lyg visai nieko pasirodė Modeliukas geras, gali tikrai pasistengti išnaudoti