Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Anasko, tu, matyt teisi, griuna... tik as nuo desines nukirpau kolonas kurios yra pasvire, tai nesuziurejau...

Paskutine mano nuotrauka siai dienai - "uostas 3" arba "zmones su kojom"
user posted image
Papildyta:
Aciu uz komentarus! galima ir daugiau prie ko prikibti wink.gif
Gal kita karta bus geriau...
Atsakyti
QUOTE(bald.nomad @ 2008 04 24, 18:47)
Westa, zinau, kad prasiau komentaru, bet noriu truputi pasiteisint... pirmoj, kur suoliukas kiek nukirstas - bandant ji paimt reiktu su mano fotiku i gatve (gan judria) iseit arba isigyt placaikampi abjektyva...

parašysiu kaip man rašė kai aš bandžiau taip teisintis.. Jei esi geras fotografas, tai geriau visai nefotografuosi, nei fotografuosi, o po to teisinsies, kad kitaip nėjo.. čia nepiktai mirksiukas.gif .. puikiai Tave suprantu, ir tokie dalykai natūralūs .. aš irgi iki pat šiol darai ta pačias klaidas unsure.gif

o tas kadras su tuneliu ir stulpais labai neblogas... puikiai pamatei mirksiukas.gif
Atsakyti
vat, išėjau į lauką ir specialiai padariau porą kadrų skirtingais filtrais.
be filtro:

user posted image

gradientas mėlynas:
user posted image

gradientas mėlynas + gradientas ND2 (atkreiplkit dėmesį į kelią):

user posted image

gradientas ND2:

user posted image

iki horizonto nuleista sepia:

user posted image

gradientas saulėlydžiui (oranžinis):

user posted image

gradientas "rūkas":

user posted image

palyginimui dėl kokybės (100 proc kropas). kairėje originalas, dešinėje su dveis filtrais (gradientas mėlynas ir ND2):

user posted image
Atsakyti
Sveiki, apleidau su skaudančia širdimi šį skyrelį, nes visiškai nebeturiu laiko verysad.gif
Pavasaris eina, širdis plyšo, kad negaliu fotografuoti.
Taigi, šiandien šiaip ne taip ieškojau pavasario spalvų.
Štai kokios jos:
user posted image
user posted image
http://i74.photobuck...de/IMGP7615.jpg
http://i74.photobuck...de/IMGP7604.jpg

O čia jau nebespėjau į ritmo konkursą. Kaip manot, kurioje jis labiau jaučiasi?
http://i74.photobuck...de/IMGP7595.jpg
http://i74.photobuck...de/IMGP7596.jpg

Atsiprašau už tiek daug foto, todėl ne visas keliu tiesiogiai 4u.gif
Atsakyti
BN paskutine foto man patiko, labai spalvos grazios. Bet ir ji man neryski, gal pasarpink g.gif

Cinside bigsmile.gif pirma foto man thumbup.gif labai patinka Labai! nukirpciau tik medzio sakeli is desines, nors ir ji negadina vaizda

O as noreciau patarimu del savo drauges ax.gif labai fotogeniskas ir dekingas modelis, tik as nemoku isnauduoti tai doh.gif
Veidas seselyje ir yra isdegimai, ar labai tai trukdo ir gal dar kas nors ax.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
Anasko, dar kas nors... kam pirmoj nuotraukoj, draugei pirstus nukapojai? tai jau kirpt visai kad nebutu mirksiukas.gif antra mano akim nepatinka smile.gif

westa, aciu uz tema wub.gif ir uz ivertinima rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 04 24, 19:26)
parašysiu kaip man rašė kai aš bandžiau taip teisintis.. Jei esi geras fotografas, tai geriau visai nefotografuosi, nei fotografuosi, o po to teisinsies, kad kitaip nėjo.. čia nepiktai  mirksiukas.gif .. puikiai Tave suprantu, ir tokie dalykai natūralūs .. aš irgi iki pat šiol darai ta pačias klaidas  unsure.gif

o tas kadras su tuneliu ir stulpais labai neblogas... puikiai pamatei  mirksiukas.gif

Aciu! zinau, kad nereikia teisintis, o iskart gerai fotografuoti...
o bet taciau
esamu momentu as - atostoginis fotografas, ir nieko be pusetinu kadru nesiekiu. turesiu laisvo laiko - bandysiu tobulet, o dabar bandau fiksuot viska, kas man asmeniskai turi verte smile.gif ir labai pageidautina - fokusas, techniskai tvarkinga ir pan. mano poziuris i fotografijos mena kiek radikalus blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bald.nomad: 24 balandžio 2008 - 22:37
Ar kas šį savaitgalį Kaune per džiazus būsit? Žada orus gerus, o renginiai tai ir taip visada geri būna bigsmile.gif
Atsakyti
andriušką thumbup.gif su puikiais pavyzdžiais. 4u.gif didelis dėkui 4u.gif
Atsakyti
Labukas,

sukūriau albumą atkartojimuose su kiaušiniu ax.gif Prašome kelti savo darbus smile.gif

Paskendau darbuose doh.gif
Atsakyti
netyčia radau dar vieno fotografo darbus, kuris dirba su ilgais išlaikymais, tai matyt panašius stipriai užtamsintus filtrus naudoja. čia. nes efektas panašus gaunas.
Atsakyti
Pabandysiu pakomentuot dar ką praleidau unsure.gif

Pasiklydusi, mėlyna bala gražu, tik to medžio gal mažiau galėtų būt, dabar toks bordakėlis smile.gif

G*u*o*d*a - būtų tikrai įdomi foto, jei būtų atitinkama kokybė unsure.gif Įdėk daugiau savo darbų mirksiukas.gif

Stebukle, žinai aš namusoe tavo mergytės išdidinta foto mačiau, tai normalus ryškumas buvo, o vat darbe pasižiūriu, jau nebelabai unsure.gif Matyt vis tik nuo kompiuterio priklauso, tai jei tau gerai, tai ir mums gerai mirksiukas.gif

Gaziulka, Paryžius wub.gif Ech... Pirma man irgi labai patinka, dar aštunta labai thumbup.gif

Stebukle, nelabai tu čia mums gražiai tą gražią vietelę rolleyes.gif Reikėjo vis tik žiūrėt kaip parodyti pagal turimas galimybes smile.gif 50- ukas dar tikrai ne blogiausias varinatas mirksiukas.gif
Papildyta:
Vaitaitau, visai neblogai, takelis tai reikėtų gal truputį kitą kampą pasirinkt kad labiau išryškėtų, o namukas tai patinka, gerai išnaudotas apšvietimas, kas išryškina jo formą thumbup.gif

Anasko, tavo serijos darbe namatau, bet vakar namuose buvau užmetusi akį, tai pirma patiko thumbup.gif

Degute, vitražas gerai išėjo, bet pati foto tokia šiek tiek perkrauta ir tamsoka jau smile.gif

Westos , gėlės labai patinka wub.gif

bald.nomad, tavo foto na jei atvirai galėtų ir geresnės būti ax.gif Bet žinau kaip kelionėje yra sunku susikoncentruoti į fotografavimą, kai ir taip norisi visko daug pamatyti , tai visai normaliai tada mirksiukas.gif O tie spalvoti suoliukai, na man asmeniškai nelabai, bet čia jau turbūt labai subjektyvu unsure.gif

Andriuska, tau 4u.gif Patinka tavo informacijos konkretumas visada ir dar nepatingi mums viską pavyzdžiais parodyti thumbup.gif Smagu. Gal man dar patartum kokią juostelę į Rolleicordą nusipirkt pradžiai pabandymui blush2.gif Kažkaip visai nieko nenutuokiu apie jas unsure.gif j/b gal tik smile.gif

Cincide, pirma gera thumbup.gif patinka ta geometrija smile.gif O antra gal šiek tiek kitos kompozicijos norėtųsi, kad tas stiebas kairėje nesiremtų į kampą smile.gif

Anasko, portretukus vakar irgi užmačiau, pirma tai šiaip sau, o antra lyg visai nieko pasirodė g.gif Modeliukas geras, gali tikrai pasistengti išnaudoti mirksiukas.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiltis: 25 balandžio 2008 - 09:15