Anasko, fainos fotkės, bet jos daug geriau atrodo žiūrint per tamsų monitorių norisi kelti kontrastą, tamsinti, spalvas narcizams gražinti tokias, kokias matau per tamsuolį kadangi už ND balsavau žiūrėdama per tamsuolį, per šviesų žiūrėdama nebūčiau turbūt tai foto su narcizais davus balsų
antra iš šių per tamsų žiūrėjosi super, o čia dingo visas žaismas ir fakūra atsirado mėlinumas, kurio nebuvo anam
Hm idomu kaip del melinumo kitiems. Mano kompas ijungtas ant night foto(ar text), todel ir atrodo visai neblogai, o dabar paziurejau kaip ant day foto, nu tikrai visai kitaip ziurisi idomu ar iseis pataisyti O tavo monitorius sviesus ant kokios programos stovi? Gal ant normal? Nezinau kaip geriau fotografijoms butu
QUOTE(Anasko @ 2008 04 24, 12:09)
O tavo monitorius sviesus ant kokios programos stovi?
kur tokie nustatymai reguliuojasi? pirma karta girdziu apie juos.
QUOTE(Anasko @ 2008 04 24, 12:09)
Hm idomu kaip del melinumo kitiems. Mano kompas ijungtas ant night foto(ar text), todel ir atrodo visai neblogai, o dabar paziurejau kaip ant day foto, nu tikrai visai kitaip ziurisi idomu ar iseis pataisyti O tavo monitorius sviesus ant kokios programos stovi? Gal ant normal? Nezinau kaip geriau fotografijoms butu
vienas pas mane mirštantis, 7 metų senumo, be programų kažkokių... jis yra žiauriai tamsus, su juo tikrai įspūdingai visos šios foto žiūrisi. o per šviesų (na jis gal tik vos vos per šviesus) tai žiūrisi blankokai tos foto, atsiranda visokių šalutinių atspalvių, narcizai kai kur vos gelsvi.
per tamsų šiom foto priekaištų neturiu (bet jis tiiiiikrai žiauriai žiauriai tamsus)
pas mane nėra tokių programų, nei šviesiam, nei tamsiam. čia jau tavo monitoriaus gamintojo išmislas. pas mane tik šviesumas reguliuojas kaip aš noriu
QUOTE(Mindoozas @ 2008 04 24, 13:29)
kur tokie nustatymai reguliuojasi? pirma karta girdziu apie juos.
Ant monitoriaus des.apat.kampo yra piesinukai:menu, -lightView+, set/auto. Tai po lightview is apacios yra knopkute su ja ir reguliuojasitos programos As tada veliau patamsinsiu kiek, jei iseis, ir dar karta idesiu
Kaip nufotkinti vitražą, kad ir aplinka matytusi?
Aš tai fotkinau su skirtingais išlaikymais ir paskui suklijavau:
Aš tai fotkinau su skirtingais išlaikymais ir paskui suklijavau:
Anasko, netamsink tu nieko. viskas ok. aš turbūt tikrai matau per šviesų monitorių tą variantą, kurį norėjai parodyt ir tavo monitoriui viskas ok. tiesiog, kadangi turiu proga palyginti per tamsesnį vaizdą. man per tamsesnį jis atrodo patrauklesnis (retai taip būna, jis dažniau meluoja ir viska gadina). bet kadangi tik aš viena turiu progą tokį vaizdą matyt, kažką tau bandyt padaryt panašaus yra sunkoka. nebent aš pati šalia kompus susidėjus galiu bandyt atitaikyt
QUOTE(Nomika @ 2008 04 23, 19:17)
laba
matau cia yra profesionaliu fotografu, tai klausiu nuomones:
ka jus manot apie fotoaparata Pentax k10D, kaip pradedanciai, neprofesionalei ir siaip tik megejai nuosavu vaiku ir gyvenimo fotografei?
Is anksto dekoju uz nuomones
matau cia yra profesionaliu fotografu, tai klausiu nuomones:
ka jus manot apie fotoaparata Pentax k10D, kaip pradedanciai, neprofesionalei ir siaip tik megejai nuosavu vaiku ir gyvenimo fotografei?
Is anksto dekoju uz nuomones
aš turiu K10 ir krūva objektyvų. Jei kas konkrečiai domina, klausk.
QUOTE(westa @ 2008 04 24, 15:54)
Dejavu, lyg Tu turi tą stebuklingą filtrą , pusiau užtamsintą? jei turi gal gali papsakot ?
o kuo jis stebuklingas? Patamsintas stikliukas, kurį sukinėjant ryškėja (gilėja) arba blanksta dangus, nuima atspindžius nuo stiklo, vandens ir pan. Gaila šiuo metu negaliu pavyzdžių įmesti, be savo kompo jau kelinta savaitė sėdžiu. Jei nelabai skubu kitą savaitę (tikiuosi), galėčiau parodyti kas kaip.
Jei gyventum netoli, galėtum pasibandyti...
Iš patirties sakau, nesigundykit pigiais ebay variantais. Turėjau kažkada prisipirkus iš ten, oi muilina vaizdą.
QUOTE(dejavu @ 2008 04 24, 16:20)
o kuo jis stebuklingas? Patamsintas stikliukas, kurį sukinėjant ryškėja (gilėja) arba blanksta dangus, nuima atspindžius nuo stiklo, vandens ir pan. Gaila šiuo metu negaliu pavyzdžių įmesti, be savo kompo jau kelinta savaitė sėdžiu. Jei nelabai skubu kitą savaitę (tikiuosi), galėčiau parodyti kas kaip.
Iš patirties sakau, nesigundykit pigiais ebay variantais. Turėjau kažkada prisipirkus iš ten, oi muilina vaizdą.
neskubu, žinoma .. palauksiu.. labai įdomu pamatyt ir , žinoma, sužinot pavadinimą, tikslų..