Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Anasko @ 2008 04 23, 23:25)
Westa  first.gif ir  blink.gif  second.gif  swoon.gif  biggrin.gif Saunuole!!! Du lygaverciai darbai, bet "slangas" man vis tiek labiau ax.gif  Tarp kitko, kas ten antroje foto?  g.gif

pridalinai čia man taurių kaip per šuns parodą biggrin.gif biggrin.gif .. ten kriauklė išties smile.gif
Atsakyti
Man vanduo ax.gif nes neisivaizduoju kaip oranzine pavaizduoti tongue.gif
Papildyta:
Nu geras biggrin.gif as kai pamaciau, dar pagalvojau, kaip gi i slanga objektyvas buvo ikistas, nes skersmuo apie 4cm biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 04 23, 23:28)
Man vanduo ax.gif nes neisivaizduoju kaip oranzine pavaizduoti tongue.gif

aniaaaa smile.gif tada visgi leidus, pasinaudosiu teisėmis laimėtojo ..

Kita tema ,, Oranžinė" tongue.gif tongue.gif tongue.gif

Stebukle, molodec.. Tavo foto - mano favoritė drinks_cheers.gif

užmiršau apie atkartojimus... Gal kas Degutei patiks

user posted image

nežinau kiek panašiai įmanoma būtų, bet pati kompozicija man visai patiko..

dar vienas

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 23 balandžio 2008 - 22:47
Nu gi sakau, kad eilinis galvos skausmas doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikinimai, westa thumbup.gif

Reiks dabar vėliavų oranžinių ieškot tongue.gif
Atsakyti
Paskaitau, pažiūriu šitą temą ir man jau ima atrodyti, kad ji turėtų vadintis ne "mokomės fotografuoti", o "bendrauja profesionalai fotografai" smile.gif... Galva jau sukasi nuo visos info...

bet susikaupiu ir dedu dar dvi foto biggrin.gif Spėju, kad pagal kompozicijos taisykles negerai, nes namukas per vidurį, takelis irgi iš vidurio eina...

user posted image

user posted image

Dar norėjau paklausti, jūs visas foto visada apdorojat su PS?
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 04 23, 23:33)

Ooo, šita liuks bigsmile.gif Ačiū, westa.
Bandom skylių ieškot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Degutė: 23 balandžio 2008 - 23:09
dėl to "stebuklingo" filtro paklausiu kai per ilgąjį savaitgalį į šiaulius nuvažiuosiu. telefonu bandė aiškinti, bet nelabai aš tuos skaičiukus įsidėmėjau. tai ir pačiupinėsiu lotuliukas.gif

Vataitau, su PS arba picasa arba kitu redaktoriumi dažniausi visi bent minimaliai padidina kontrastingumą, levels pastumdo, sharpina ir mažina. nepašarpinus sumažinta nuotrauka praranda didelę dalį ryškumo, todėl tai daryti būtina prieš dedant į internetą. dažnai ir horizonta tenka patiesinti
pirmoje turiu tą pačią alėją wink.gif tik čia ji turėjo eiti per vidurį foto, o ne patraukta į kairę. nėra šiuo atveju prasmės jos traukti iš centro kažkur
antroj ypatingai kompozicija nekliūna ir gana įdomus kampas 4u.gif labai gerai pagauta šviesa/šešėlis. antra foto man patinka mirksiukas.gif

westa sveikinimai thumbup.gif ir super atkartojimui foto thumbup.gif ir ačiū už naują temą (kaip Anasko sakė, galvos skausmą biggrin.gif)
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Westa, sveikinu su laimejimais!!! first.gif Saunuole, man labai patiko lekstes!!!
Ir gera nauja tema, nors bus spalvu biggrin.gif
Ir siaip visi saunuoliai, kad taip gausiai sudalyvavo, taip ir toliau smile.gif
Atsakyti
Galit mane pomidorai2.gif bet nieko negaliu padaryti, patinka geles fotografuoti ax.gif
Serija gavosi dryzuota
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Anasko, kaip gražu bigsmile.gif

Sansara, ačiū už paaiškinimą.
Atsakyti
QUOTE(Vataitau @ 2008 04 24, 11:20)
Anasko, kaip gražu bigsmile.gif
blush2.gif Aciu
Sansara viska pakomentavo, as neturiu ko pridurti, bet dek didesnes foto o tai
sunku be irankiu apziureti lens.gif biggrin.gif Man irgi antra patiko ir spalviskai ir pats namas fotogeniskas
Atsakyti