Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(G*u*o*d*a @ 2008 04 22, 20:37)
Padidinau.

Sveika prisijungus 4u.gif
Tavo nuotrauka gera pačiu momentu, bet labai neryški... Man patiko rudas atspalvis, jis čia tinka, tada foto atrodo labiau senoviška. bigsmile.gif Gaila, kad medžio šakos užstoja arklį, būtų buvę geriau fotografuoti anksčiau, vežimui dar nepasiekus tos vietos, tada šakos nemaišytų ir nedengtų jo. O šiaip šaunu, kad fotografuoji, manau kad toliau gausis dar geriau. 4u.gif

QUOTE(Sansara @ 2008 04 22, 21:15)
super  thumbup.gif mėlynumas man yra toookia vinis, kuri ir gelbsti gana įprastą siužetą. mane ši foto pavergė (o ne įdomiau būtų apsukus 180 laipsnių?) 

Ačiūū bigsmile.gif
(bandžiau apversti, bet nelabai kaip atrodo. Ryškūs akmenys viršuje tada nusveria visą nuotrauką... )

QUOTE(Mylia @ 2008 04 22, 22:14)
Ka tik buvo nerealus dangus!!!
Idedu net nebutinai kritikai, tiesiog suzavejo spalvos. Urbanistinio vakaro tesinys

Mmm... wub.gif Pastelinės spalvos... Dangaus paletė. Dangus gražus, pati nuotrauka netaip, bet kaip sakei, čia ne komentarams... mirksiukas.gif
QUOTE(Stikline @ 2008 04 22, 23:33)
Į dangaus temą...kažkada buvo pas mus fantastiškas vaizdelis...tokį kažin ar teks dar kartą išvysti...tik kol parlėkiau namo, pasiėmiau fotiką jis pradėjo nykt...o dar fotografija labai nesidomėjau, tai pyškinau belekaip, aišku realybės taip toli gražu neatspindi

Nuostabiai atrodo, net nemaniau, kad tokių ryškių spalvų būna tikrovėje. bigsmile.gif

QUOTE(Gaziulka @ 2008 04 23, 00:33)
nu va - cia kaip kzk zadejau (kas dar kitur nepamate), normalus "veidrodinis" mano Paryzius. truputi gaila, kad kai kurie kirpti nestandartiniu formatu, tai toks kratinys gaunasi.

Visos foto patiko. thumbup.gif Pirma ypač. Taip gražiai atrodo vaikutis vidury balandžių būrio, dangoraižių fone. wub.gif šešta, septinta, paskutinė irgi labai mielos, mano skonio. hihihi.gif Noriu į Paryyyžių. biggrin.gif

QUOTE(Stebukle @ 2008 04 23, 15:16)
Nuvaziavau i grazia vieta... apsigrauziau nagus iki alkuniu, kad surizikavau kazka su 50-tuku fotografuoti. sakiau kol neatgausiu savo tele... tol ten nevaziuosiu.  Nes nieko neimanoma nufotografuot padoriai.. viskas per toli .

Tikrai gaila, kad neišėjo sad.gif matosi, kad vietovės gražios. Patiko televizijos bokštas tolumoje. biggrin.gif Bandžiau karpyti šiek tiek Tavo foto, bet nežinau, ar geriau atrodo, todėl nedėsiu čia. blush2.gif

Kooala --> jei taip supratau, lietuviškam Piccaso tai vadinasi "derinimas", vidurinė skiltis atrodo. ax.gif Bet man per ten neišeina kontrastinti. biggrin.gif blush2.gif Aš su Photo Studio tai darau.
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2008 04 23, 19:46)
o tose peizažuose dangus juodas, o žolė ir lapai balti? tuomet tai ne ND o IR (infrared) filtras, kuris praleidžia tik infraraudonuosius spindulius (na arba labai arti to spektro esančius raudonus). reikia arba spec. juostų, arba skaitmena tam tinka, nors ji mato labai siaurą diapazoną. dėl to, kad gamintojai uždėjo prieš matricą savotišką IR filtrą, kuris atkerta tam tikro dažmio IR spindulius (kad sumažinti muarą vaizdelyje). kam įdomu, paguglinkite "IR photo". nerealu. galvoju apie tokį filtrą..... Na o jei ten ND 8 tai jis mažina šviesą per 8 f stopus.

ne. ten ND su dideliu užtamsinimu. apsiniaukusią dieną iki kelių min išeina išlaikymas. paprastam peizažui tikslinga tik jei įspūdingi debesys, bet vandeniui gaunasi nerealu. šis žmogus anksčiau keldavosi naktį ir važiuodavo fotografuot prie vandens, dabar laimingas, kad tai gali daryt betkuriuo paros metu. o man šiuo filtru darytos foto labai patinka būtent dėl dieninės šviesos, jos žiūrisi kaip nerealios.
konrečiai pavyzdžiai čia (naujosios foto)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 23 balandžio 2008 - 20:18
Kas cia per bezobrazie cool.gif kodel nugaletojas nepaskelbtas unsure.gif zmogus gi laukia sveikinimu bigsmile.gif tuoj begu paskaiciuosiu
Atsakyti
QUOTE(Nomika @ 2008 04 23, 20:17)
laba
matau cia yra profesionaliu fotografu, tai klausiu nuomones:
ka jus manot apie fotoaparata Pentax k10D, kaip pradedanciai, neprofesionalei ir siaip tik megejai nuosavu vaiku ir gyvenimo fotografei?
Is anksto dekoju uz nuomones  4u.gif

turi fotolama, yra labai patenkintas 4u.gif Jei norit daugiau info, rasykit jam AZ 4u.gif
Atsakyti
Sveikinimai user posted image "leksciu bliuzui" user posted image Su nekantrumu laukiu kol autorius(e) prisipazins ir paskelbs nauja galvos skausma tfu, tema biggrin.gif
Galvojau atleksiu cia bus jau pasirasyti darbai, o cia visiska betvarke cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anasko: 23 balandžio 2008 - 21:28
QUOTE(Anasko @ 2008 04 23, 22:26)
Sveikinimai    user posted image "leksciu bliuzui"  user posted image Su nekantrumu laukiu kol autorius(e) prisipazins ir paskelbs nauja galvos skausma   tfu, tema  biggrin.gif
Galvojau atleksiu cia bus jau pasirasyti darbai, o cia visiska betvarke cool.gif

Nu tikrai doh.gif Sveikinimai nugalėtojai (ui) 4u.gif Spėju , kad Westa ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiltis: 23 balandžio 2008 - 21:46
QUOTE(Sansara @ 2008 04 23, 21:17)

konrečiai pavyzdžiai  čia (naujosios foto)

Tikrai nerealios nuotraukos. Aš niekaip nesuprasdavau, kaip taip padaro. Galvojau - rankų miklumas su PS. Pasirodo, ne ax.gif Fainai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 04 23, 22:17)

konrečiai pavyzdžiai  čia (naujosios foto)

ohmy.gif nerealu. Ir as tokio noriu unsure.gif kur gaut ax.gif

Sveikinimai namu darbu nugaletojai smile.gif
Atsakyti
Ačiū, kolegės 4u.gif .. sakau jau pats laikas buvo smile.gif ... vieną kartą gi smile.gif ..ačiū už įvertinimą ir džiugu, kad mano darbai rado neabejingų . Turiu dvi ND temas

1. Vanduo (skysčiai.. nelabai man tas žodis skamba)
2. Oranžinė

laukiu nuomonių ir norų 4u.gif

Sansara gal žinai tiksliai kaip tas filtras vadinasi? man irgi paliko įspūdį
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 04 24, 00:17)
Ačiū, kolegės  4u.gif .. sakau jau pats laikas buvo  smile.gif ... vieną kartą gi  smile.gif ..ačiū už įvertinimą ir džiugu, kad mano darbai  rado neabejingų . Turiu dvi ND temas

1. Vanduo (skysčiai.. nelabai man tas žodis skamba)
2. Oranžinė

laukiu nuomonių ir norų  4u.gif

man labiau prie sirdies tavo tema NR. 2 oranžinė smile.gif Nes labai jau niurustie ND biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stebukle: 23 balandžio 2008 - 22:22
QUOTE(Stebukle @ 2008 04 23, 23:22)
man labiau prie sirdies tavo tema NR. 2 oranžinė smile.gif Nes labai jau niurustie ND biggrin.gif

tiesą sakant dėl tos pačios priežasties oranžinė idėja ir gimė smile.gif
Atsakyti
Westa first.gif ir blink.gif second.gif swoon.gif biggrin.gif Saunuole!!! Du lygaverciai darbai, bet "slangas" man vis tiek labiau ax.gif Tarp kitko, kas ten antroje foto? g.gif
Atsakyti