QUOTE(G*u*o*d*a @ 2008 04 22, 20:37)
Padidinau.
Sveika prisijungus
Tavo nuotrauka gera pačiu momentu, bet labai neryški... Man patiko rudas atspalvis, jis čia tinka, tada foto atrodo labiau senoviška. Gaila, kad medžio šakos užstoja arklį, būtų buvę geriau fotografuoti anksčiau, vežimui dar nepasiekus tos vietos, tada šakos nemaišytų ir nedengtų jo. O šiaip šaunu, kad fotografuoji, manau kad toliau gausis dar geriau.
QUOTE(Sansara @ 2008 04 22, 21:15)
super mėlynumas man yra toookia vinis, kuri ir gelbsti gana įprastą siužetą. mane ši foto pavergė (o ne įdomiau būtų apsukus 180 laipsnių?)
Ačiūū
(bandžiau apversti, bet nelabai kaip atrodo. Ryškūs akmenys viršuje tada nusveria visą nuotrauką... )
QUOTE(Mylia @ 2008 04 22, 22:14)
Ka tik buvo nerealus dangus!!!
Idedu net nebutinai kritikai, tiesiog suzavejo spalvos. Urbanistinio vakaro tesinys
Idedu net nebutinai kritikai, tiesiog suzavejo spalvos. Urbanistinio vakaro tesinys
Mmm... Pastelinės spalvos... Dangaus paletė. Dangus gražus, pati nuotrauka netaip, bet kaip sakei, čia ne komentarams...
QUOTE(Stikline @ 2008 04 22, 23:33)
Į dangaus temą...kažkada buvo pas mus fantastiškas vaizdelis...tokį kažin ar teks dar kartą išvysti...tik kol parlėkiau namo, pasiėmiau fotiką jis pradėjo nykt...o dar fotografija labai nesidomėjau, tai pyškinau belekaip, aišku realybės taip toli gražu neatspindi
Nuostabiai atrodo, net nemaniau, kad tokių ryškių spalvų būna tikrovėje.
QUOTE(Gaziulka @ 2008 04 23, 00:33)
nu va - cia kaip kzk zadejau (kas dar kitur nepamate), normalus "veidrodinis" mano Paryzius. truputi gaila, kad kai kurie kirpti nestandartiniu formatu, tai toks kratinys gaunasi.
Visos foto patiko. Pirma ypač. Taip gražiai atrodo vaikutis vidury balandžių būrio, dangoraižių fone. šešta, septinta, paskutinė irgi labai mielos, mano skonio. Noriu į Paryyyžių.
QUOTE(Stebukle @ 2008 04 23, 15:16)
Nuvaziavau i grazia vieta... apsigrauziau nagus iki alkuniu, kad surizikavau kazka su 50-tuku fotografuoti. sakiau kol neatgausiu savo tele... tol ten nevaziuosiu. Nes nieko neimanoma nufotografuot padoriai.. viskas per toli .
Tikrai gaila, kad neišėjo matosi, kad vietovės gražios. Patiko televizijos bokštas tolumoje. Bandžiau karpyti šiek tiek Tavo foto, bet nežinau, ar geriau atrodo, todėl nedėsiu čia.
Kooala --> jei taip supratau, lietuviškam Piccaso tai vadinasi "derinimas", vidurinė skiltis atrodo. Bet man per ten neišeina kontrastinti. Aš su Photo Studio tai darau.