Neseniai pakliuvo man filmas apie skiepus, kuris mane sukrėtė. Ne be reikalo taip nenorėjau skiepyti savo vaikų. Mano vyresnysis neskiepytas, o mažąją skiepyti buvau įkalbėta. Ji dar gavo ne visus skiepus, bet likusių tikrai nebegaus. Daugiau savo vaiko nežalosiu. Ir jums, mamos, nepatariu. Beje, savo sūnaus neskiepijau patarta gydytojos. Taigi, dedu nuorodą, iš kur galima parsisiųsti ir pažiūrėti tą filmą. http://kinozal.tv/de...s.php?id=184035
as rusu kalbos nemoku todel gal galite patarti kuo skiepai kenkia mums 9 men skiepyti 4 kartus.buciau uz pap.info lb dekinga savo ir savo mazylio vardu
QUOTE(norkuniene @ 2009 01 30, 08:58)
as rusu kalbos nemoku todel gal galite patarti kuo skiepai kenkia mums 9 men skiepyti 4 kartus.buciau uz pap.info lb dekinga savo ir savo mazylio vardu
pereikit per temas rasit daug nuorodų kur galesit paskaityti apie vakcinas lietuviu kalboj.paskaicius pati suprasit jog vakcinos ne tik naudingos bet ir zalingos
Įdedu ir aš keletą nuorodų. Filmukai anglų kalba:
Vaccination: The hidden truth 1 dalis (iš viso 5)
The Plaque of Vaccines in America 1 dalis (iš viso 9)
Vaccination: The hidden truth 1 dalis (iš viso 5)
The Plaque of Vaccines in America 1 dalis (iš viso 9)
Pertempiu filmuką iš senos temos, lyg nemačiau čia jo įdėjo. Įdomus. Rusijos profesoriai pasakoja apie siaubingą skiepų žalą mūsų vaikų imuninei sistemai.
http://www.intv.ru/v...12139&playNow=1
Jėtau kaip sunku apsispręsti skiepyti ar ne. Mano vyresnioji paskiepyta, nes kažkaip niekas tada nediskutavo, o dabar nesenai pagimdžiau antrą vaikuti ir va kie daug kalbama apie skiepų žalą. ir dabar nebežinau, skiepyti ar ne...
QUOTE(ligiukss @ 2011 01 07, 14:14)
Jėtau kaip sunku apsispręsti skiepyti ar ne. Mano vyresnioji paskiepyta, nes kažkaip niekas tada nediskutavo, o dabar nesenai pagimdžiau antrą vaikuti ir va kie daug kalbama apie skiepų žalą. ir dabar nebežinau, skiepyti ar ne...
As jau praejau ta kelia. Nusprendziau neskiepyti. Man padejo visu ligu detali analize. Kas isgydoma, kas ne, kokios rizikos, kokios tikimybes. Tuberkulioze atkrito, nes skiepas neefektyvus, vakaruose neskiepija, tipo sergamuma smazas, o ir pati tuberkulioze pa smus kazin ar gerai istirta. Hepatito B skiepo atsisakiau, nes nescia budama tikrinaus, as pati nesergu, tai ir vaiko neapkresiu. Juo svarstysiu skiepyti tik kai su vaiku vaziuosiu i Turkija ar Egipta ar dar kur toli, kur nelaimes atveju perpilant krauja galetu uzkrest. Bet vaikas jau bus didesnis ir as tikiuos skiepo zala mazesne. Toliau. Kokliusas isgydomas (iki 6 men vaiko neapsaugo), difterija isgydoma, meningitine bakterija isgydoma (o ju sukelianciu meningita yra labai daug, skiepas tik nuo vienos), baisiausia- stablige ir poliomielitas. Pastarasis baisiausias, neisgydomas- bet, neregistruojamas Lietuvoje ir net Europoje jau keliasdesimt metu, rizika uzsikrest nuo ryty gyventoju irgi nedidele. Bent jau kudikiui ta rizika maza. Stablige irgi baisi, bet yra priestabliginis serumas, be to, dauguma suaugusiu nerevakcinuoti, o stablige labai labai reta liga Lietuvoje, vienetiniai atvejau per metus. Nuo kiaulytes, raudonukes, tymu neskiepysiu, nes tai isgydomos ligos. Apie raudonukes skiepa svarstysiu kai mergaite bus paaugle, ir jei nebus persirgus raudonuke.
Tai va , tokios mano isvados. Nesakau, kad visai neskipeysiu. Bet man atrodo labai labai baisiai toks kiekis skiepu mazam kudikeliui. Per daug yra forumuose blogu atsiliepimu, kad jie butu isgalvoti.
Sekmes apsisprendziant
QUOTE(Pellagija @ 2011 01 07, 14:33)
As jau praejau ta kelia. Nusprendziau neskiepyti. Man padejo visu ligu detali analize. Kas isgydoma, kas ne, kokios rizikos, kokios tikimybes. Kokliusas isgydomas
aha isgydomas, bet asmeniskai musu atveju liko labai maloni dovanele ( tikiuosi, kad isaugs, bet visko gali buti) - bronchine astma.
QUOTE(Pellagija @ 2011 01 07, 13:33)
As jau praejau ta kelia. Nusprendziau neskiepyti. Sekmes apsisprendziant
Ačiukas už tokią išsamę informaciją, nes kuo daugiau skaitau tuo labiau nusprendžiu neskiepyti, mat du skiepus jau gavom ligoninėje nuo tuberkuliozes ir hepatito B. Bet manau, kad kitu atsisakysiu tikrai. Aišku gaila, kad mano vyresnioji paskiepyti, ir dabar nežinau graužiu save. Vyras sako nusiraminki , nes reiki pieno mažajam, o ir dabar jau nieko nepakeisi. tai noriu tikėti, kad jokių blogų pasekmių dukriukui nebus...
QUOTE(ligiukss @ 2011 01 07, 16:13)
Ačiukas už tokią išsamę informaciją, nes kuo daugiau skaitau tuo labiau nusprendžiu neskiepyti, mat du skiepus jau gavom ligoninėje nuo tuberkuliozes ir hepatito B. Bet manau, kad kitu atsisakysiu tikrai. Aišku gaila, kad mano vyresnioji paskiepyti, ir dabar nežinau graužiu save. Vyras sako nusiraminki , nes reiki pieno mažajam, o ir dabar jau nieko nepakeisi. tai noriu tikėti, kad jokių blogų pasekmių dukriukui nebus...
atsiprasau, bet juokas ims man is tokiu minciu, jei nebutu tokios info apie skiepus, tokiu laidu, ar jus suktumete sau galva? zinoma, kad ne, kam kelti panika ten, kur jos nera milijonai skiepijami ir ka....
Papildyta:
QUOTE(*Liepa18* @ 2010 09 14, 13:57)
Pertempiu filmuką iš senos temos, lyg nemačiau čia jo įdėjo. Įdomus. Rusijos profesoriai pasakoja apie siaubingą skiepų žalą mūsų vaikų imuninei sistemai.
kiti mokslininkai, taip pat gali papasakoti apie kai kuriu skiepu nauda
ir kuom tiketi? zinau kuo, kas garsiausia reks tuo ir tikesime
QUOTE(Dziugidziu @ 2011 01 07, 15:20)
atsiprasau, bet juokas ims man is tokiu minciu, jei nebutu tokios info apie skiepus, tokiu laidu, ar jus suktumete sau galva? zinoma, kad ne, kam kelti panika ten, kur jos nera milijonai skiepijami ir ka....
Papildyta:
Papildyta:
O man visai nejuokinga, kai kalba eina apie galimus šalutinius poveikius MANO vaikui