QUOTE(Eureka @ 2011 11 21, 17:34)
*O vat aš nesirgus vėjaraupiais, tai ką, gal mano mamą reiktų kaltinti, kad tuomet nesurado man vėjaraupiais sergančių vaikų kompanijos? Be to, persirgus vėjaraupiais (nesvarbu kada), vyresniame amžiuje nusilpus imunitetui išlenda juostinė pūslelinė. Taigi, vėjaraupiais geriau nesirgti jokiame amžiuje. Ypač nėštumo metu.
Nugi daug kur rasoma, kad skiepai neapsaugo nuo ligos, o tik nuo sunkiu komplikaciju. Tai prie ko cia juostine pusleline?? Jeigu taippat persirgti gali vejaraupiais ir skiepytas ir neskiepytas?? Tik lengvesne forma gal skiepytas..
QUOTE(bebenčiukė @ 2011 11 21, 20:11)
O čia dar vienas Pilypas iš kanapių išlindo, Ragana999. Blondinė dar viena, prisiklausiusi homeopatų filosofijų. Beje, žiūriu, mažai info turi apie vėjaraupius. jei tavo vaikai dabar persirgo, nieko nereiškia, kad nesusirgs antrą kart. Deja deja, kartais antrą kart taip pat susergama. O apie vėjaraupių pasekmes čia minėjo...
Homeopatu as neprisiklausius ir net nesu lankiusis pas juos. Kad serga vaikai antra karta vejaraupiais puikiausiai zinau, ir tikiu kad gali dukra sirgt antra karta, nes persirgo super lengvai. Darzelio grupej vienodai sirgo ir skiepyti ir neskiepyti tai ka dabar skiepyti ir persirge netures juostines puslelines
O del kitu skiepu.. buvom mums reakcija po 6 men skiepo, aisku gydytojai vienodai susitare aiskina kad cia ne priciom skiepas, o kai ART pamate kaip vaiko rankos dreba (jau drebejo nebedaug, ne taip kaip is kart po skiepo) nusiunte pas neurologa echoskopo galvos darytis. Nu bet aisku kaltas bet kas tik ne skiepas ai dar pagerinta skiepu sesele paskiepijo menesiu anksciau viena skiepa, sake galima ai o apie AD jau nesneku..
Tai dar visa laime kad dukros imunitetas tikrai stiprus, i darzeli einam antrus metus, nuo lopselio, ir beveik nesergam, nei pernai, nei siemet. Tai klausimas kaip organizmas butu reagaves i skiepa jei imunitetas butu buves silpnas vaiko, kaip kitu daznai serganciu
Neskiepyjam nuo 6 men, AD pradejo mazet, isaugom jau
Kas del gydytoju, tai tikrai nesiulyciau visai aklai tiketi visais, pirma mastyti savo galva reikia nu jau su tiek teko susidurt, kad baisu jau darosi kas per zmones net baisu beiti, kad kokiu nesamoniu neprirasytu pvz anot ju dabar sunus kuriam nei 1,5 metuu nera turetu vartoti istisai visus metus hormoninius vaistus nuo astmos nedaviau nei karto ir duoti nezadu kol matau kad nereikia, o visi gyd kaip susitare aiskina kad reikia Nesvarbu kad kraujas alergijos nerode, kad jokiu tyrimu nedaro astmai nustatyti.. netgi nedusta jis man. Kai buvo maziukas, keliu menesiu ir sloga nusileisdavo i bronchus, nes nekosydavo vaikas, tai pripaisydavo mums astma. O dabar vos paaugo ir ismoko kosyti, nebebaisi jokia sloga, nes nebenueina i bronchus, kadangi vaikas kosyti moka, jokiu astmu nebera, bet vistiek aiskina kad negalima nutraukti hormonu ir vartoti metus laiko reikia ai daug pavydziu "geru" turiu is savo patirties su gyd., pastoviai is siauliu vaziuojam i Vilniu privaciai konsultuotis, ir su AD ir su astma ir t.t..