QUOTE(bebenčiukė @ 2011 11 15, 14:55)
O kam jums, gerbiamoji, iš vis skiepytis, jei taip atsitiktų?Ar Ne Likimas viską išspręstų? Ar ne geriau žinoti, nuo ko tikrai miršti, nei paskui ateityje spėlioti, tas ar anas sukėlė kitą mirtiną ligą, skiepas pvz.? Gal šio skiepo šalutinis poveikis neištirtas? Gi, vakcinų gamintojai gal nutylėjo, paleido čia į rinką, kad pinigėlių susižert. Miražas čia, apgaulė. netikėkite, gerbiamoji tos vakcinos veiksmingumu. Homeopatija geriau gydo, pasidomėkite.
Ir šalutinio poveikio nebūtų.
O, beje, nuo ko Jums skirta numirti? Likimas nepasakė dar?
Į Vangos titulą nepretenduoju ir Likimų niekam nepranašauju. Kalbu aplamai apie Likimą. O jeigu Jūs tą mano paskutinį posto sakinį priėmėte asmeniškai sau, tai čia jau ne mano, o Jūsų problema
. O nuo ko skirta numirti man, tai nuo to ir numirsiu, nespėlioju ir negalvoju apie tai
. Ir dar, Gerbiamoji
. Jeigu Jūs galvojate, jog mano vaikai neskiepyti, tai labai klystate. Vyresnysis sūnus suskiepytas visais planiniais skiepais. Mažėlis suskiepytas visais planiniais iki 6mėn. Vėliau skiepus nutraukėm dėl AD, bet nesakau, kad daugiau absoliučiai jokio skiepo vaikas negaus. Kol kas neskiepijam, o toliau matysim. Skiepytis ar nesiskiepyti yra kiekvieno asmeniškas reikalas. Todėl visiškai nesuprantu Jūsų pykčio proveržių. Na norite, tai skiepykitės gi į sveikatą kokiomis tik norite vakcinomis. Norite - nesiskiepykite visai. Tai Jūsų valia, Jūsų sprendimas. Kodėl taip puolate tuos, kurie kažką prieš skiepus turi? Nemokate diskutuoti ramiai, diplomatiškai? Beje, nesam nei karto buvę pas jokį homeopatą. Kažkaip jų gydymo metodai manęs labai nežavi. Yra ir kitų būdų. Žiūrint ką gydai.
Sėkmės Jums. O savo pykčius patarčiau pasilikti sau
Papildyta:
QUOTE(bebenčiukė @ 2011 11 15, 17:05)
Matau, kamuoja nuolatinis blondinių sindromas: kaip sakant, nei žinių, nei minčių, tik visiška lyguma, jokių vingių.
Patylėkit, gerbiamoji, teisingai, vis tiek nieko protingo nesugalvosit. Sėkmės.
Jums tikrai trūksta diplomatijos ir pagarbos kitam diskutuojant forume. Išsišokimai su pykčio proveržiais, kito dergimas irgi šį bei tą pasako apie tai darantį žmogų
Papildyta:
QUOTE(dange @ 2011 11 14, 14:26)
Amica, ar nebuvo naujagimiams būdingo ašarų latakėlio praeinamumo problemų
Pūliuojančios naujagimio ir kūdikio akytės dažnai susijusios būtent su šia problema.
Dange, bijau sumeluoti, todėl ir rašiau, kad nesu tikra ar prie to prisidėjo skiepas ar tai tik sutapimas. Pamenu tik, kad medikai minėjo konjunktyvitą. Beje, jis po to dar antrą kartą kartojosi nepraėjus mėnesiui po gimimo.