QUOTE(Amica @ 2011 11 08, 15:45)
4. Ar aš taip sakiau? . Ėmiau tik kaip pavyzdį antibiotikų kiekio skyrimą pagal vaiko svorį. Vakcinos, mano manymu, taip pat turėtų būti skiriamos arba neskiriamos atsižvelgiant į vaiko sveikatos būklę. Vienas dalykas skiepyti normalaus svorio ir sveiką gimusį kūdikį, kitas dalykas - per mažo svorio ir pvz gimdymo metu pridususį vaiką. Viena, kai skiepiji sveiką vaiką, kita - kai vaikas pvz serga atopiniu dermatitu, turi alergiją ir pan.
pilnai sutinku su jumis, nes dozės neapskaičiuojamos, neatsižvelgiama į vaiko sveikatos būklė(varo net po persirgtos ligos kai vaikas gėrė antibiotikus), NEI VIENAS gyd. nesigilina(o gal ir nežino pilnos skiepo sudėties)
p+2011 11 09, 17:18-->
QUOTE(Burbuliuke p @ 2011 11 09, 17:18)
1. Maniškei dabar 18 mėn. truėjom visus privalomus skiepus ir tik vieną vienintelį kartą po rodos 6 mėn. MMR skiepo jai šiek tiek pakilo temperatūra.. Daugiau nieko nebuvo. Kad ir kas ką besakytų aš manau, kad skiepų nauda didesnė už galimą žalą.. Juk ir TBC labai dažnai daabr sergama.. Jau aš geriau paskiepinsiu, bet būsiu rami, kad mano vaikas susirges paprasta liga gali mirt nepaskiepintas..
2. Va kitas dalykas mokami skiepai, tai Roto, gripo, jais niekada neskiepinčiau.. O dėl raudonukės ir vėjaraupių gal ir pagalvočiau, nes pati pirmakąrt susirgau vėjaraupiais būdama 20 -ies.. buvo tikrai labai sunku
3. O mamos, kurios tvirtina jog po skiepo vaikas nustojo kalbėt, ar susirgo utizmu.. nu sorry.. tada kas antras vaikas toks būtų.. man atrodo, kad žmonės susiranda priežastį ir kaltina skiepus dėl visų savo bėdų..
2. Va kitas dalykas mokami skiepai, tai Roto, gripo, jais niekada neskiepinčiau.. O dėl raudonukės ir vėjaraupių gal ir pagalvočiau, nes pati pirmakąrt susirgau vėjaraupiais būdama 20 -ies.. buvo tikrai labai sunku
3. O mamos, kurios tvirtina jog po skiepo vaikas nustojo kalbėt, ar susirgo utizmu.. nu sorry.. tada kas antras vaikas toks būtų.. man atrodo, kad žmonės susiranda priežastį ir kaltina skiepus dėl visų savo bėdų..
1. labai džiaugiuosi dėl jūs ir jūsų vaiko, kad jums neteko pereit per tą košmarą, kuri perėjom mes ir kiti tėvai
2. žinot, geriau persirgt vėjaraupiais, raudoniuke vaikystei, nei moteriai neštumo metu
3. žinot, pažiūrėčiau aš į jus, kai JŪSŲ vaikas po skiepijimosi pradėtu regresuot ir per gan trumpa laika iš linksmo, čiauškiančio mažylio liktu savyje užsidaręs vaikas, kuris gali arba klykt arba sėdėt vienoj vietoj ir žiūrėt į tašką tuščiu žvilgsniu
QUOTE(avesta @ 2011 11 10, 11:13)
va, butent, mano nuomone ir yra, kad skiepai gali buti tik vienas is itakojanciu veiksniu isprovokavusiu AS. Maniskiui MMR atliko ne 15 men, o 19, nes tuo metu sirgo infekcine mononukleoze gana lengva forma ( irgi vienas is tu itartinu veiksniu..), bet ligos simptomus ir regresa pradejau pastebeti tik po skiepo... Kas cia zino, kas kaltininkas. turbut kazkas jau buna genetikoje, plius visa puokste papildomu veiksniu, matyt.. Cia, kaip sakoma, kaip ir del ko vaikuciai veziu suserga, jei kas atrastu konkrecia priezasti, tai gautu Nobelio premija
gali būt, kad skiepas buvo tas lašas išjudinęs visą ramumą, niekas jau neatsakys, o gal ir yra atsakymai, bet gerai saugomi