QUOTE(bevardė @ 2011 07 13, 15:26)
Vat ir man įdomu, kas suglumino Dangės pasisakyme? Dangės komentarai beje, yra vieni iš objektyviausių šiame forume apie vakcinas. Jos pasisakymų gali nepriimti tik tie skiepų priešininkai, kurie tikrai net nesuvokia ir nežino, kodėl jie yra prieš, gal todėl, kad kažkas pasakė, kad skiepai blogai.
kad nepultumėt manęs kaltint jog ir aš propaguoju skiepijimą, iškart galiu pasakyt, kad savo vaiko nevakcinuoju. Tik ne todėl kad visos vakcinos yra blogis, tikrai nevisos, bet deja Lietuvoje vakcinų pasirinkimo deja nėra.
Papildyta:
Nuspręst reikia visų pirmą įvertinus vaiko sveikatos būklę, visas kontraindikacijas, įvertinus visas galimas rizikas ir naudą.
<<Jos pasisakymų gali nepriimti tik tie skiepų priešininkai, kurie tikrai net nesuvokia ir nežino, kodėl jie yra prieš, gal todėl, kad kažkas pasakė, kad skiepai blogai.>>....
Aš pati išbandžiau ant savo vaikelio, skiepų pašalinį poveikį,(atopinis dermatitas ant veiduko)
todėl ir domiuosi tuo...aišku man gimdyti daugiau neteks... taigi ir pasirinkimas skiepyti, ar ne,- mažėja
bet anūkus, kai jie bus, tikrai saugosiu
O "Dangės" pasisakyme suglumino išsireiškimas--(...Problema ir galimas pavojus ne svetima DNR, o tai, kad vakcinų gamybai naudojant ląsteines terpes, yra rizika pašaliniam terpės ir vakcinos užkrėtimui.)
AŠ MANAU, tokias pareiškimais galėtų mėtytis tik žmonės gaminantys vakcinas, arba medikai, bet jie paprastai to neviešina, jei ir yra kažkokia rizika, o jei "Dangė" yra medikė ir turi laiko parašyti šitiek komentarų, tai ji atleiskit man: arba nekokia medikė, pamiršusi apie etiką, arba gerai perpratusi žmonių psichologija, komentarų rašytoja. Jei "Dangė" sako, kad yra rizika, k
ad vakcina gali būti užkrėsta gamybos metu, turėtų tai pagrįsti faktais, stebėjimais, ar dar bala žino kuom, nes tai sakyčiau labai rimtas kaltinimas po kurio aš tikrai neskiepyčiau savo vaikelio jokia vakcina ...jei to nėra...tai lieka tik šaudymas tuščiais sviediniais, mamyčių gąsdinimas, arba populizmas, kaip dabar madinga sakyti. Aišku kiekvienas turim savo nuomonę ir galim ją čia išsakyti. Atsiprašau, jei ką įžeidė mano komentaras
Nesakau, kad visa vakcina blogai, bet kiekvienas turi įsitikinti, kad ji tikrai reikalinga