Įkraunama...
Įkraunama...

tiems, kurie nori daugiau zinoti apie skiepus

SVARBU !!! Deje, straipsnis anglų kalba http://www.naturalne...es_science.html
Dokumentas PDF formatu antras iš apačios rusų kalba http://naturalnews.c...Full_Story.html
Labai rekomenduoju pasiskaityti 4u.gif
Atsakyti
Dar šis tas http://www.youtube.c...player_embedded
Atsakyti
QUOTE(DaSi @ 2011 02 01, 18:01)
SVARBU !!! Deje, straipsnis anglų kalba http://www.naturalne...es_science.html
Dokumentas PDF formatu antras iš apačios rusų kalba http://naturalnews.c...Full_Story.html
Labai rekomenduoju pasiskaityti  4u.gif

Gaila bet nesuprantu angliškai gal galit maždaug pasakyti apie ką čia? g.gif
Atsakyti
Straipsnis verstas Google vertėju http://translate.goo...t...t&prmd=ivns
Atsakyti
QUOTE(pupa999 @ 2008 06 12, 04:20)
Naitas, amerikieciai soda vadina coca cola, fanta, sprite  mirksiukas.gif  Ne tik autistukams , bet ir visiems vaikams burbuliuku su cukrum nereikia.

Mano nuomone homeopatija midrkratai stengiasi uzgozti todel, kad tai pigus ir efektyvus gydymo metodas. Daug daugiau pinigeliu gali susikrauti kurdami naujas vakcinas, masiskai visus skiepindami, o paskui israsinedami vaistus nuo vakcinu sukeltu reakciju.

va cia tai teisingai pasakyti. kur pinigai valdo ten ir garsiausiai rekiama ir skelbiama. baigia uzgozti hemeopatija, pigu bei labai efektyvu gydymo metoda.
nors pastebejau kad siandein dienai po truputi plinta hemeopatinis gydymas Lietuvoje. vis daugiau juo pabando gydytis ir mato rezultatus. thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(laurarrr @ 2011 02 01, 13:28)
o siubas, gal ir gerai kad praleidom viena skiepa. Daugiau nesiskiepysim.....

PRITARIU thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gebene @ 2011 01 29, 14:03)

Beje, UK visi vaistai yra nemokami vaikam iki 16 metu, socialiai sunkiai gyvenantiem ir pensininkam, nesciosiom ir dar kazkam. VISI, suprantat? Net vitaminai, kurie siaip sau pagert nerekomenduojami. Net paracetamoli ir ta gali gaut uz dyka, jei neprireikia jo skubiau, tada begi i vaistine ir perki vaikui. Ir primoket nereikia nei cento (kaip Lt uz antibijotikus kompensuojamus kartais ir 50lt dadet reikia). Buvau nescia - gelezi uz dyka geriau, o Lt kiek pinigu isleidau ant jos  doh.gif

wou, nezinojau tokio dalyko, cia tai valstybe UK thumbup.gif thumbup.gif ,kuri rupinasi savo sergamais pilieciais, o ne pinigus totaliai kaip leituvoje plaunami. man svarbiausia kad vaikams tai yra nemokama, o pas mus viskas mokama, tragedija

viena tik karta instansija apie vakcinas parekojo per telika ir nutilo, o juk galetu sociai tokiu laidu apie farmacija ir vakcijas paloti, nebutu tikrai blogiau. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(neiruke @ 2011 02 03, 17:57)
wou, nezinojau tokio dalyko, cia tai valstybe UK thumbup.gif  thumbup.gif ,kuri rupinasi savo sergamais pilieciais, o ne pinigus totaliai kaip leituvoje plaunami. man svarbiausia kad vaikams tai yra nemokama, o pas mus viskas mokama, tragedija

viena tik karta instansija apie vakcinas parekojo per telika ir nutilo, o juk galetu sociai tokiu laidu apie farmacija ir vakcijas paloti, nebutu tikrai blogiau.  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

jei būtumėt skaičiusi vieno iš angeliukų čia smistoriją, taip nesižavėtumėt UK sistema...juolab, kad liūdna to viakiuko istorija ne vienintelė... nemokami vaistai negelbsti, kai nėra tinkamo gydymo sistemos.
Atsakyti
QUOTE(Fedes @ 2011 02 03, 19:13)
jei būtumėt skaičiusi vieno iš angeliukų čia smistoriją, taip nesižavėtumėt UK sistema...juolab, kad liūdna to viakiuko istorija ne vienintelė... nemokami vaistai negelbsti, kai nėra tinkamo gydymo sistemos.

Kiek rasau is savo patirties, tai esu nei kiek nenusivylus sistema. Cia matyt nuo patirties priklauso. Siaip, jei papuoli i ligonine - tyrymai ir gydymas yra itin auksto lygio. Nepamirskim kiek medicinos naujoviu, tyrymu, vaistu, vitaminu ir t.t. ateina butent is UK.
Ir nereikia skleisti dezinformacijos apie bloga sistema, rodos, kad Lietuvoj tai tiesiog viskas tobula ir pasientai nemirsta, ir apsirikimu, ir nugydymu nera? g.gif Jau kuo kuo, bet Lietuvos sistema ne tik kad nesizavet reikia, bet bjauretis ir stengtis pakeist - baisu kas darosi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Fedes @ 2011 02 03, 19:13)

lietuvoje mokamas gydymas,ir dar sociai kur nesamoningai ir aplaidziai zmones gydytojai nugydo, ypac ligoninejes baisu. yra daug labai istoriju ...kad atejo daktaras pasake nebera tavo kudikelio- juk ne jis kaltas, jis neatsakingas uz tai kad vaiko neber. pas mus net nieko nelaimesi kad ir daktara apkaltinsi kad ir kaip jis bus kaltas. o jei vaikutis numirsta, paraso kazkokia panasia diagnoze ir nieks tevams nepaaiskino kodel vaiko nera?kas kaltas?
brrr...
Papildyta:
QUOTE(gebene @ 2011 02 03, 20:21)
  g.gif Jau kuo kuo, bet Lietuvos sistema ne tik kad nesizavet reikia, bet bjauretis ir stengtis pakeist - baisu kas darosi  doh.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif labai teisingi zodeliai
Atsakyti
Kiek rasau is savo patirties, tai esu nei kiek nenusivylus sistema. Cia matyt nuo patirties priklauso. Siaip, jei papuoli i ligonine - tyrymai ir gydymas yra itin auksto lygio. Nepamirskim kiek medicinos naujoviu, tyrymu, vaistu, vitaminu ir t.t. ateina butent is UK.
Ir nereikia skleisti dezinformacijos apie bloga sistema, rodos, kad Lietuvoj tai tiesiog viskas tobula ir pasientai nemirsta, ir apsirikimu, ir nugydymu nera?  g.gif Jau kuo kuo, bet Lietuvos sistema ne tik kad nesizavet reikia, bet bjauretis ir stengtis pakeist - baisu kas darosi  doh.gif

nelyginu lietuvos sistemos ir uk. ir nerašau vien prisiskaičius SM. tiesiog turiu tikrai ne vieną draugą, ir ne iš išeivių kurie nusivylę viskuo ir keikia viską, o tikrų britų,arba jau ne vieną dešimtį metų ten gyvenančių imigrantų, pati dirbu tokioj srity, kur susiduriu su tokiais dalykais. ir būtent UK yra šalis kur man daug teko sužinot apie jų gydytojus. taigi, nėra ką idealizuoti, tik tiek norėjau pasakyti. ir tikrai, tos ilgos eilės, kurias minėjot, ir sunkumas patekti pas gydytoją ir yra pagrindinė problema.o dar sorry, bet tikrai jūs nežinot, ką gyd veikia savo darbo metu. ir kodėl pas juos už durų tokios eilės.
Atsakyti
Jau kuo kuo, bet Lietuvos sistema ne tik kad nesizavet reikia, bet bjauretis ir stengtis pakeist - baisu kas darosi  doh.gif

Kiek teko ir tenka susidurti su gydytojais LT, tai tik teigiami atsiliepimai iš mano pusės jų atžvilgiu. Nežinau, gal tiesiog man ir mano šeimai taip sekasi, bet tikrai esu labai patenkinta tais gydytojais, su kuriais teko/tenka bendrauti LT. Ir, beje, be kažkokių kyšių pas mus tas bendravimas vyksta. O šiaip jau, tai idealu nėra niekur schmoll.gif

QUOTE(Fedes @ 2011 02 04, 08:44)
nelyginu lietuvos sistemos ir uk. ir nerašau vien prisiskaičius SM. tiesiog turiu tikrai ne vieną draugą, ir ne iš išeivių kurie nusivylę viskuo ir keikia viską, o tikrų britų,arba jau ne vieną dešimtį metų ten gyvenančių imigrantų, pati dirbu tokioj srity, kur susiduriu su tokiais dalykais. ir būtent UK yra šalis kur man daug teko sužinot apie jų gydytojus. taigi, nėra ką idealizuoti, tik tiek norėjau pasakyti. ir tikrai, tos ilgos eilės, kurias minėjot, ir sunkumas patekti pas gydytoją ir yra pagrindinė problema.o dar sorry, bet tikrai jūs nežinot, ką gyd veikia savo darbo metu. ir kodėl pas juos už durų tokios eilės.

Vat ir aš iš savo pažįstamų/draugų, gyvenančių UK, girdžiu blogus atsiliepimus apie UK mediciną. Baisisi jie, ypač kai reikia sergantį vaiką gydyti.
Atsakyti
QUOTE(Amica @ 2011 02 04, 12:06)
Vat ir aš iš savo pažįstamų/draugų, gyvenančių UK, girdžiu blogus atsiliepimus apie UK mediciną. Baisisi jie, ypač kai reikia sergantį vaiką gydyti.

Aš taip pat girdėjau iš pažįstamų nelabai gerų atsiliepimų apie UK gydymo įstaigas, priklausančias valstybiniam sektoriui. Apie privačiai praktikuojančius gydytojus kalbama kitaip. Bet jų paslaugos, matyt, ne pigios. Tai ir eilės nesirikiuoja.

Bet vėlgi, subjektyvu. Gal vienam nepatinka, kitam vienodai rodo, trečiam visai viskas gerai ir valstybinėse med. įstaigose.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AlfaBeta: 04 vasario 2011 - 10:39