zuzla o tu pas ka lankaisi
QUOTE(Lotari @ 2012 03 02, 09:15)
mano tyrimai puikūs,bet važiuojam pas Pleskačiauską
Pas Pleskaciauska i GARAZA? Buvom buvom,pasijautem kaip pirmykstej santvarkoj jis tam garaze turbut ir IUI atlikineja..Parode pro mikroskopa mano vyro buozgalvius kaip jie,trumpu nuotoliu begikai, iskart i kruveles sulimpa ir paskyre gydyma....nesioti neaptemptas trumpikes Kazkaip nusprendem grizt i si amziu ir vaziuojam konsultuotis pas Zilaitiene..gal ta be nauju trusiku dar ka pasiulys..
QUOTE(zuzla @ 2012 03 02, 21:18)
pas Odetą, o ką?
Tiesiog idomu renku info apie Vilniaus gydytojus
Labai noreciau kad mano pirmas IUI butu ir paskutiniu, bet kai buvau labai skaudejo (.)(.) o dabar visai nieko
Jeigu atvirai labai pavargau nuo vazinejimu i LV tai svarstau apie grizima i LT todel skaitineju, kas, kur, kaip.... labai labai noreciau, kad nereiketu daugiau, bet deja nepanasu, nors labai bandau save itikinti
QUOTE(ErikaErika480 @ 2012 03 05, 18:50)
Gal galite merginos pasakyti savo nuomone apie Usoniene? nes ji man sunkiai paaiskina, arba as jos nesuprantu...
O ką nori zinot, kiekvienam daktarsa tas geras, kuris padarė Taip ji sausa daug neaiškina, nueik pas Odetą į baką - a bus saldi, na ir kas
QUOTE(Šarūniukė @ 2012 03 06, 09:06)
O ką nori zinot, kiekvienam daktarsa tas geras, kuris padarė Taip ji sausa daug neaiškina, nueik pas Odetą į baką - a bus saldi, na ir kas
na kaip "na ir kas"?
yra žmonių, kuriems neįdomu kas ir kaip, svarbu gydytojas darbą savo atlieka, o yra tokių, kurie nori suprasti savo organizmą, o tam reikia, kad gydytojas mokėtų paaiškinti.
ir "saldi" čia visiškai ne prie ko, man atrodo
QUOTE(ErikaErika480 @ 2012 03 05, 18:50)
Gal galite merginos pasakyti savo nuomone apie Usoniene? nes ji man sunkiai paaiskina, arba as jos nesuprantu...
Ji labai savotiska daug nesneka bet savo pirmo sulaukiai jos deka tik tai buvo daugiau negu pries 10 m
sveikos merginos, kokiu geru nevaisingumo spec. vln yra? lankiausi pas Klima, Griciu... rezultato ner, tik IFV siulo daugiau nieko...
Papildyta:
buvau as ir pas usoniene,po 2 apsilankymo pabegau....
Papildyta:
QUOTE(mamyte.lt @ 2012 03 06, 15:37)
Ji labai savotiska daug nesneka bet savo pirmo sulaukiai jos deka tik tai buvo daugiau negu pries 10 m
QUOTE(milka111 @ 2012 03 06, 16:03)
sveikos merginos, kokiu geru nevaisingumo spec. vln yra? lankiausi pas Klima, Griciu... rezultato ner, tik IFV siulo daugiau nieko...
Papildyta:
Papildyta:
O kodel ji tau nepatiko? butu idomu suzinoti
QUOTE(irmiukas @ 2012 03 06, 16:47)
O kodel ji tau nepatiko? butu idomu suzinoti
pirma karta apziurejo,tyliai kazka rase,surase kokius reikes tyrimus daryti,padariau atejau 2 k.,ji ziuri man i akis ir sako,"as klausau",siaip as atejau jos paklausti ir paklausyti,kaip mano tyrimai,paziurejo i lapelius su atsakymais ir sako,na ka tyrimai geri,dabar reiks laparaskopija darytis,jei po jos nepavyksta IUI,paskui IFV...gavau soka,tyrimai geri,jokio gydymo ir iskarti IUI,IFV....kosmaras,ir dar jos tas piktas zvilgsnis,nemalonu ....
va tokia istorija....
QUOTE(milka111 @ 2012 03 06, 20:22)
As atsiprasau, cia tik mano nuomone
Kazkada mane 2-3 metus gyde Clostu ir dar kazkokiais vaistais, kurie man ne velnio nepadejo tik kiekviena menesi sulaikius MM buvo dar ir isterika ir prireike tik 2 IUI, kad 5 metu svajone issipildytu
Todel si karta pati pasakiau, kad noriu is karto IUI Tyrimai pas mane geri, tik PKS o jis pas kas 5 moteri
Gal ji tiesiog nori padidinti tavo sansus