QUOTE(jautre @ 2010 03 13, 11:01)
Sveika, man su Usoniene panasiai buvo. Atrodo lyg atrenka zmones pagal ju kisenes stori.
As siuo metu irgi ieskau sau gydytojo daryti IVF. Kaip tik reikia informacijos del Vosockienes. o cia pasirodo negeresne uz Usoniene?!
padekit, kas zino tikrai gerus gydytojus kurie daro iVF
Aš stoju gydytojos A. Usonienės gynybos pusėn, nes:
1. Ne galvos paglostymui ėjau;
2. Nesitikėjome momentinio rezultato;
3. Patinka konkretus - profesionalus bendravimas, be jokių pažadų, kad tikrai 100 proc. pavyks iš pirmo karto;
4. Jokio požiūrio į kišenės turinį nebuvo, netgi tam tikrais atvejais konsultacijos buvo nemokamos;
5. Pagalbos keipimuisi (ekstra atvejams, nes buvo ir negimdiniai, buvo ir persileidimai) turėjau gydytojos asmeninį mobilų telefoną, skambinti galėjau bet kuriuo paros metu;
6. Užduodant konkrečius klausimus dėl tolesnės veiksmų eigos visada gaudavau tiesius ir konkrečius atsakymus.
7. 5 metai kaip buvome jos pastovūs pacientai ir klientai, niekada nenusivyliau, nors IVF'o procedūros baigdavosi ir nesekme;
8. Vaikštant jau su Pipiru buvo grynai juokais pasakyta, kad jei yra tikslas ir priemonės tam tikslui pasiekti - tikslas dažniausiai yra pasiekiamas, žinoma yra ir išimčių.
9. "Sysiu - mysiu" ir visi galvos paglostymai prasidėjo tik 16 savaitę, kada nėštumas įsitvirtino.
10. Aš ėjau su konkrečiu tikslu, konkrečiais reikalavimasi, ieškojau profesionalo, o ne žmogaus.
11. Į durnus vyro klausimus atsakydavo su pašaipa, bet tik todėl, kad vyras nesuvokė elementarių dauginimo organų funkcijų ir procedūrų. Užtat po paaiškinimų su visais paveikslėliais dabar gali drąsiai bet kuriam vyrui išaiškinti nuo apsivaisinimo iki implantacijos.