Labas mergaites,
Jungiuosi prie jusu pasidalinti savo patirtimi. Mes su vyru kartu jau 10 metu. Negalime susilaukti vaiku, maneme , kad per mane, is tiesu tai ir taip, nes men nereguliarus, anovuliacija+PKS nelemtas
. Taciau netrukus suzinojome, kad serga,e chlamidijomis, o dar veliau, kad vyro spermoje beveik nera judriu spermatoizodu.
Tad mums pasake is karto be IVF+ICSI nieko niekada nebus. Na mes sutaupeme 15 000 ir tam ryzomes. daremes pas Bogdanskiene Vilniuje. Viskas atrode super po pirmosios k-jos, maneme, kad stimuliacija klojosi puikiai, taciau jau po OP(po kiausial paenimo) is skausmo net atsitsoti negalejau. GERB BOGDANSKIENE burbtelejo, kad taip skaudeti neturetu ir dingo sau ramiai, sesute buvusi nusijuoke ir mestelejo, kad kitos i darba eina po sios OP. Bet man buvo taip blogai, kad maniau suplysiu.
Nakti atsiduriau ligonineje, paaiskejo, kad pilvas pilnas skysciu, dusau vemiau iki isprotejimo, taciau kitos dienos ryta gyd paprase mane atvezti, kad galetu isodinti embrionus. Po ju isodiniomo rodos kovojau su mirtimi, nes net kepenys paslijo gerokai.
Taip praleidau visa menesi ligonineje pakabinta po lasalinem, antibijotikais ir kruva kitu vaistu leidziamu i pilva.
Gerb gydytoja net nesiteike ne karto paskambinti.
Praejo laiko. Pabandeme antra karta isodonti atsilusius embrionus, darydama procedura gydytoja kalbejo ytelefonu apie lietuvos ryto prenumerata
)))
procedura atliko labai skausmoingai, 2 naktis nesudejau akiu.
zinoma nepavyko, nes juos dedant net nepaziurejo echo.
stai taip buvo mums.
Papildyta:
QUOTE(Lietuva @ 2009 09 26, 19:07)
Ūsonienė man per grubi, niekada pas tokią neičiau.
O Bogdanskienė.... pas ją dariausi 5 IUI, po 3 užkibo, bet nesivystė, bet požiūris į klientus man ten švelniai tariant
- kovejeris.
Po to pabėgau į VK (Laisvės pr.) Vilnius. Pas gerb. Meškauskienę. Kuri padarė stebuklą ir po 6 IUI aš esu
P.S. Gandrų laukėm ilgus 9 metus.
Neatsidžiaugiu, kad pagal rekomendacijas atradau šią gydytoją.
Jei paskaitytumėte IUI skyrelį, tai ten jau vien per paskutinius 2 mėn. nemažai mergaičių tapo
būtent pas šitą gydytoją.
Papildyta:
Jinai man kažkada gimdos nuotrauką darė.
Tai tokia maloni moteris. Daugiau nieko negaliu pasakyti.
BUTENT, POZIURIS ABSURDISKAS, TIK PINIGAI. IR ZIURIU NIEKO NIEKAM NEISEINA