Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė kosmetika

QUOTE(emmute @ 2008 04 29, 16:30)
minkštesnis pasidarė, ir rodos dengiasi pudra dabar kitaip g.gif  šereliai minkšti ir pudruojantis sukamaisiais judesiais tai jie tokie minkšti, prie veido prisiploja g.gif  na nežinau kaip paaiškint doh.gif
o kaip jį reikia džiovint? g.gif
išploviau ir džiuvo natūraliai

as tai pirma nusausinu i ranksluosti,tada su fenu biski papuciu ir tada jau naturaliai palieku dziuti
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2008 04 29, 15:35)
ten kai renkiesi spalvas tai duoda prie kiekvienos spalvos ir matishkuma pasirinkti, blizgi tai kaip suprantu yra original glo  mirksiukas.gif

Velnias, tai ne tą pasiėmiau sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktuteee @ 2008 04 29, 19:53)
Ką, tikiesi, kad darys primeris? Ar planuoji atsisakyt kreminės pudros, jei dieninė mineralkė taip pat patiks kaip ir naktinė? Ką gero daro odai ta naktinė?  bigsmile.gif

Beje, gal kas gali palygint BE ir "Everyday minerals" mineralines pudras?  4u.gif

primeris tikiuosi kad bus geras kaip make up'o pagrindas. t.y. islygins odyte ir ilgiau islaikys pudryte. Jei dienine taip pat patiks kaip naktine, tai be klausimu atsisakysiu kremines. Nes pastaruoju metu man kazkaip nepatinka kremines. Beje as rasiau, kad ryte naktine buvo siek tiek isplaukusiu, tai dabar galiu pasakyt, kad cia toks jausmas buvo, nes 'naktis' truko ~ 13 val biggrin.gif tai kai normaliai valandu miegu, man ryte irgi graziai atrodo. O del to, ka gero tai as dar kolkas bijau sakyt, kad paskui po poros sav. netektu nusivilt. Bet galiu pasakyt, kad po pirmos nakties man ryte atsirado du skaudantys giluminiai spuogeliai doh.gif o sito 'dziaugsmo' pas mane seniai nebuvo lotuliukas.gif mm irgi nesviecia. tai vienintelis kaltininkas- mineralke. Tai galvoju gal cia zenklas, kad kazkoki poveiki odai daro. Tai vat, jei dienine kartu su primeriu issilaikys visa diena, ir neleis odytei blizget, tai bus puikumelis.

Kiek prirasiau doh.gif
Atsakyti
Mano everyday mineralkės tas nemokamas rinkinukas irgi jau pas mama guli, tik gaila kad pati pabandysiu birželio viduryje doh.gif
Atsakyti
QUOTE(convict @ 2008 04 29, 22:14)
Mano everyday mineralkės tas nemokamas rinkinukas irgi jau pas mama guli,  tik gaila kad pati pabandysiu birželio viduryje doh.gif

per kiek laiko gavo juos mama?
Atsakyti
uzsisakiau ir as ta nemokama rinkinuka smile.gif idomu per kiek laiko i airius man atsius g.gif
Atsakyti
QUOTE(isdykusS @ 2008 04 29, 23:10)
per kiek laiko gavo juos mama?

Balandžio 25 užsakiau, o vakar jau atėjas buvo tai per keturias dienas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Morepink @ 2008 04 29, 20:19)
Laukiu atsiliepimu ir palyginimu bigsmile.gif
Mano irgi jau greit trys savaites bus, tai gal gausiu clap.gif

Niu va, šiandien pirma diena su everyday mineralke. Dengiasi panašiai kaip BE, maskuoja irgi panašiai. Tik man toks jausmas, kad ji kiek labiau matosi, nei BE. Porų nepaslepia lygiai taip, kaip ir BE (nors ėmiau matinę). Dar, EM medium atspalvis man pasirodė tamsesnis nei BE. Visumoje neblogai atrodo, žiūrėsiu kaip dieną atlaikys....
Atsakyti
QUOTE(KKatuliukas @ 2008 04 27, 10:46)
I lietuva pristato uz 5.05 dolerio. Kol nesiruosi moketi, tol kainos nerodo, kazkaip kvailai.

Nerodo iškart kainos, nes užpildžius užsakymą, dar reikia pasirinkti, kokiu paštu atkeliaus siuntinukas, pagal tai ir nustatoma kaina. Galima ir "Priority Mail International", tik pristatymas atsieis 55,20$ biggrin.gif
Papildyta:
Užsakiau sau ir mamai po rinkinuką pabandymui, tai laukiu nesulaukiu dabar ax.gif

Kaip čia yra, kad vienoms atkeliauja per 4 dienas, kitoms per 3 savaites? g.gif Kokiu paštu rinkotės siuntinuką gauti? Per kiek laiko kitoms atkeliavo? g.gif
4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Veila @ 2008 04 30, 00:12)
Kiek prirasiau  doh.gif

Gerai gerai, kuo daugiau atsiliepimų, tuo bus lengviau susidaryti nuomonę apie mineralkę biggrin.gif 4u.gif Lauksim būtinai komentarų ir vėliau, kaip sekasi susidraugauti su ta pudryte mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viktuteee: 30 balandžio 2008 - 10:59
Na ir as vakar everyday minerals rinkimuka uzsibukinau.
Tikiuosi per paypal'a ateis greit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktuteee @ 2008 04 30, 11:01)
Kaip čia yra, kad vienoms atkeliauja per 4 dienas, kitoms per 3 savaites?  g.gif Kokiu paštu rinkotės siuntinuką gauti? Per kiek laiko kitoms atkeliavo?  g.gif[/i]  4u.gif
Papildyta:

Čia mano rinkinukas amerikoj ėjo 4 dienas 4u.gif bet pas mane atkeliau tik birželio viduryje lotuliukas.gif tai vistiek būsiu ilgiausiai laukus, bet strioko man jokio ir nėra.
Atsakyti
nu doh.gif doh.gif mad.gif protest.gif gun_rifle.gif cray.gif ir bare esentuals panaudojus vis tiek susiriebalina T zona. Nelemta ta oda oi nelemta mad.gif
Atsakyti