QUOTE(GinCherry @ 2008 04 28, 19:31)
Na jei kiekvienu uzakymu galima imti free sample, tai tada taip isheina, kad gali niekad ir nepirkt, o imt pastoviai nemokamai Ash emiau sviesiausias spalvas, viena pusiau matine, kita blizgia ir viena tamsesne grynai matine
Tai va kas klause del tu matte, semi matte tai yra matine pudra, pusiau matine, po to jau labai riebiai odai skirta, kad visai neblizgetu ir tada blizgi turbut kazkas pan. kaip BE
Tai va kas klause del tu matte, semi matte tai yra matine pudra, pusiau matine, po to jau labai riebiai odai skirta, kad visai neblizgetu ir tada blizgi turbut kazkas pan. kaip BE
QUOTE(GinCherry @ 2008 04 28, 19:54)
PP va cia http://www.everydaym...ls.com/g?t=kits
tik susirenki spalvas kokias nori ir blizgejimus ir tada tik shipinga apmoki iki saves
tik susirenki spalvas kokias nori ir blizgejimus ir tada tik shipinga apmoki iki saves
O tai kuri čia būtų blizgi? Nejau nepataikiau
QUOTE(emmute @ 2008 04 26, 16:20)
merginos, o po plovimo jums kabuki šepetėlis liko toks pat?
aš turiu artdeco, tai po plovimo jis man toks minkštas atrodo, nežinau, man rodos pudros padengimas suprastėjo
aš turiu artdeco, tai po plovimo jis man toks minkštas atrodo, nežinau, man rodos pudros padengimas suprastėjo
negi nieks neplovėt kabuki šepetėlio?
QUOTE(emmute @ 2008 04 28, 21:26)
Ploviau, toks pat liko O kas tau pasikeitė?
QUOTE(emmute @ 2008 04 28, 21:26)
gal blogai isdziovinai,tai kasnors ir galejo jam nutikti?
Atsiėmiau savo everyday minerals mėginukų rinkinuką. Atėjo per 3 savaites. reikės bandyti ir palyginti su BE.
QUOTE(Endendu @ 2008 04 29, 10:10)
Atsiėmiau savo everyday minerals mėginukų rinkinuką. Atėjo per 3 savaites. reikės bandyti ir palyginti su BE.
gana greit atėjo lauksiu atsiliepimų
QUOTE(Kashariuke @ 2008 04 28, 22:20)
O tai kuri čia būtų blizgi? Nejau nepataikiau
ten kai renkiesi spalvas tai duoda prie kiekvienos spalvos ir matishkuma pasirinkti, blizgi tai kaip suprantu yra original glo
QUOTE(vapse @ 2008 04 28, 22:42)
Ploviau, toks pat liko O kas tau pasikeitė?
minkštesnis pasidarė, ir rodos dengiasi pudra dabar kitaip šereliai minkšti ir pudruojantis sukamaisiais judesiais tai jie tokie minkšti, prie veido prisiploja na nežinau kaip paaiškint
QUOTE(Maserati @ 2008 04 28, 22:45)
gal blogai isdziovinai,tai kasnors ir galejo jam nutikti?
o kaip jį reikia džiovint?
išploviau ir džiuvo natūraliai
QUOTE(Veila @ 2008 04 25, 10:07)
uzsisakiau dar BE primeri. o dienai mineralus galvoju is everyday minerals uzsisakyt. internete ju reitingai geresni nei BE
Ką, tikiesi, kad darys primeris? Ar planuoji atsisakyt kreminės pudros, jei dieninė mineralkė taip pat patiks kaip ir naktinė? Ką gero daro odai ta naktinė?
Beje, gal kas gali palygint BE ir "Everyday minerals" mineralines pudras?
QUOTE(Endendu @ 2008 04 29, 11:10)
Laukiu atsiliepimu ir palyginimu
Mano irgi jau greit trys savaites bus, tai gal gausiu