Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė kosmetika

QUOTE(GinCherry @ 2008 04 28, 11:53)
Panos, kokius emet maskuoklius i rinkinuka?   g.gif

Aš ir žalią. Turiu avon žalią, tai kiek žinau žalias maskuoja raudonas dėmes, o rusvas - mėlynas.
Man didžiausia problema su raudonom dėmėm, tai ėmiau žalią.
Man didensė problema buvo su skaistalais, kurių aš išvis nenaudoju doh.gif
Ir šiaip, tas spalvas be galo sunku išsirinkti buvo. Jų kažkaip per daug doh.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2008 04 28, 10:35)
Manau, kad niekas, nes ish vienos korteles gali uzsisakyti, tik viena nemokama rinkinuka, tai greiciau panos uzsisakys sau, nei kazkam kitam smile.gif

Ash ir vakar uzsisakiau, dbr labai laukiu kol ateis  ax.gif

Ne iš vienos kortelės, o per vieną užsakymą, bent jau ten taip rašo g.gif
Papildyta:
O gal kas bandėt ir šitą mineralke? bigsmile.gif
Atsakyti
O kokius atspalvius rinkotes? g.gif Labai jau daug ju ten doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ivalda @ 2008 04 28, 12:25)
O kokius atspalvius rinkotes?  g.gif Labai jau daug ju ten  doh.gif

aš tai tamsesnius ėmiau, nes BE medium beige man peršviesi, tai ėmiau tokius:
1. Warm-Medium Beige Summer
2. Golden-Medium Tan
3. Warm-Sandy Medium

Tik žiūrėsim kaip čia realiai bus rolleyes.gif
Atsakyti
Radau:
foundation: (Warm) Warm-Medium Beige Summer 2.5g Semi-Matte
foundation: (Beige) Beige-Medium Beige Neutral 2.5g Semi-Matte
foundation: (Cool) Cool-Medium Summer 2.5g Semi-Matte

Tik nežinau kas tas Semi-matte, matte, ir panašiai, kur reikėjo pasirinkti. Kas ten tokio buvo???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kashariuke: 28 balandžio 2008 - 12:44
QUOTE(Kashariuke @ 2008 04 28, 12:42)
kažkaip neprisimenu kokius pasiėmiau, gal kažkur pažiūrėti galima?  ax.gif  doh.gif  blush2.gif

Aha galimą, nueik į everydays minerals puslapį, prisijunk, ir paspausk track order, tada ant tų mėlynų skaičiukų, ir jau ten bus visas jūsų orderis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kashariuke @ 2008 04 28, 12:42)
Tik nežinau kas tas Semi-matte, matte, ir panašiai, kur reikėjo pasirinkti. Kas ten tokio buvo???

Semi- Matte tinkama odai normaliai ir kombinuotai, duoda jus kreminį matinį užbaiktumą, ir subtiliu švytėjimu.

Matte - normaliai ir riebiai odai, irgi duoda kažkokį lengvą švytėjimą, kol kontroliuojami riebalai odos.

Intensive - tinka visiem odos tipam, ši formulė kontroliuoja riebios odos riebalų išsiskyrima ten kur reikia ir kiek reikia. Ilgai labai laikosi.

Original Glo - tikna sausai-normaliai odai.

Na soriukas už mano tokį durnovišką vertimą, bet gal bent esmė susidarėt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(convict @ 2008 04 28, 13:59)
Semi- Matte tinkama odai normaliai ir kombinuotai, duoda jus kreminį matinį užbaiktumą, ir subtiliu švytėjimu.
Matte - normaliai ir riebiai odai, irgi duoda kažkokį lengvą švytėjimą, kol kontroliuojami riebalai odos.
Intensive - tinka visiem odos tipam, ši formulė kontroliuoja riebios odos riebalų išsiskyrima ten kur reikia ir kiek reikia. Ilgai labai laikosi.
Original Glo - tikna sausai-normaliai odai.

Dėkui. Skaičiau ir aš ten kas parašyta. Galvojau kad gal kas ir patirties žino kuo skiriasi. Turbūt būsiu gerai nusprendus. Norėjau švytėjimo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ivalda @ 2008 04 28, 08:42)
Merginos noriu paklausti per kiek laiko ateina užsakymas iš http://www.midwestskincare.com  4u.gif

Man ėjo 3 savaites.
Atsakyti
QUOTE(vapse @ 2008 04 27, 21:36)
Užsisakiau ir aš tą nemokamą rinkinuką  cool.gif
tai gal kas padėtų... ax.gif visgi juk ne visoms aktualu, ne visoms reikia ax.gif bet gal čia šauksmas tyruose blush2.gif

Išpaduotuvėjė pardavinėja tokį birios budros šepetėlį, ar esate bandžiusios tokį g.gif
user posted image

Atsakyti

Ash tai skaistalus emiau applle smile.gif

Na jei kiekvienu uzakymu galima imti free sample, tai tada taip isheina, kad gali niekad ir nepirkt, o imt pastoviai nemokamai biggrin.gif Ash emiau sviesiausias spalvas, viena pusiau matine, kita blizgia ir viena tamsesne grynai matine smile.gif

Tai va kas klause del tu matte, semi matte tai yra matine pudra, pusiau matine, po to jau labai riebiai odai skirta, kad visai neblizgetu ir tada blizgi turbut kazkas pan. kaip BE smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Švelnutėlė @ 2008 04 28, 17:26)
Išpaduotuvėjė pardavinėja tokį birios budros šepetėlį, ar esate bandžiusios tokį g.gif
user posted image

orifleimo kataloge jis padetas prie birios pudros, bet man kosmetike sake kad jis skirtas bronzantui, egipto zemei ir pan. skaistalams netinka, reikia mazesnio
Papildyta:
nu niekur neradau kur nemokama rinkinuka duoda doh.gif cia perkqnt ka nors ar tiesiog ji viena?
Atsakyti