Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė kosmetika

QUOTE(Latelle @ 2008 04 28, 10:57)
Kas galit uzsakyti nemokama rinkinuka?

As irgi noreciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Latelle @ 2008 04 28, 11:57)
Kas galit uzsakyti nemokama rinkinuka?

Manau, kad niekas, nes ish vienos korteles gali uzsisakyti, tik viena nemokama rinkinuka, tai greiciau panos uzsisakys sau, nei kazkam kitam smile.gif

Ash ir vakar uzsisakiau, dbr labai laukiu kol ateis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2008 04 28, 11:35)
Manau, kad niekas, nes ish vienos korteles gali uzsisakyti, tik viena nemokama rinkinuka, tai greiciau panos uzsisakys sau, nei kazkam kitam smile.gif

Ash ir vakar uzsisakiau, dbr labai laukiu kol ateis  ax.gif

Aš ir vakar užsisakiau..
Ten man atrodo kad pagal paypalo sistema adresa pasiima... Nera taip kad gali bet kokį adresą įvesti.
Atsakyti

o ash manau, kad pagal moketojo duomenis ish paypal, ash vakar uzsisakiau su vyro kortele, nes mano pasibaiges galiojimas.Manau, kad gal dar ir su savo kortele reikes kadanors uzsisakyt, jei prasitesiu blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2008 04 28, 11:35)

Ash ir vakar uzsisakiau, dbr labai laukiu kol ateis  ax.gif

O gal galeciau jums i az parasyt? ax.gif Noreciau pabandymui uzsakyt, bet nemoku, gal paaiskintumet kaip? blush2.gif Telefonu ar per az? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jelenka1 @ 2008 04 28, 11:45)
O gal galeciau jums i az parasyt? ax.gif Noreciau pabandymui uzsakyt, bet nemoku, gal paaiskintumet kaip? blush2.gif Telefonu ar per az? smile.gif

O kreditinę kortelę ar turite?
Atsakyti
QUOTE(Jelenka1 @ 2008 04 28, 12:45)

Kad ten labai elementaru, tiesiog reikia tureti kreditine kortele su kuria atsiskaityti internetu galima, geriausia per paypal.Tada susirenki spalvas kuriu nori ir viskas smile.gif Susimoki 5.50$ uz siuntima smile.gif

Panos, kokius emet maskuoklius i rinkinuka? g.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2008 04 28, 11:53)
Panos, kokius emet maskuoklius i rinkinuka?   g.gif

Aš ėmiau žalsvą ar koks jis ten, kur tamsius ratilus aplink akis maskuoja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2008 04 28, 11:53)
Kad ten labai elementaru, tiesiog reikia tureti kreditine kortele su kuria atsiskaityti internetu galima, geriausia per paypal.Tada susirenki spalvas kuriu nori ir viskas smile.gif Susimoki 5.50$ uz siuntima smile.gif

Panos, kokius emet maskuoklius i rinkinuka?   g.gif

Kaip suprantu, bet kokiam banke galiu issiimt?
Atsakyti
QUOTE(Jelenka1 @ 2008 04 28, 12:59)
Kaip suprantu, bet kokiam banke galiu issiimt?

Vilniaus banke arba hansa dar lyg turi, nelabai zinau, nes pas mane VB smile.gif

Ash ir emiau zalia maskuokli, bet kazkaip dabar pradejau dvejot... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2008 04 28, 12:03)
Ash ir emiau zalia maskuokli, bet kazkaip dabar pradejau dvejot... biggrin.gif

Kodėl? Ar kažką geresnio radai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vapse @ 2008 04 28, 13:05)
Kodėl? Ar kažką geresnio radai  biggrin.gif

Nea, tik kazkaip ish vis nezinojau ka imt ish tu maskuokliu, o zalia turejau kazkada borujois firmos tai nepatiko man, na bet sitas tikiuosi bus geras ir nesimatys zalumo biggrin.gif Va del sito ir abejojau smile.gif Nes tamsiu paakiu nera pas mane, tai zalia nusprendziau paimti visokiem raudonumam paslepti smile.gif
Atsakyti