esence pudroj yra sietelis su keliom didesnem skylutem, bet gal tu kalbi apie toki smulku sieta kaip buna pvz MF birioj pudroj
biski isberi i dangteli ir jame makaluoji sepeteli
Papildyta:
bet jeigu taip zaistis su minerelke, veilu ir warmth, tai biski induku karaliene pasidarai
biski isberi i dangteli ir jame makaluoji sepeteli
Papildyta:
bet jeigu taip zaistis su minerelke, veilu ir warmth, tai biski induku karaliene pasidarai
Aha, aišku. Na dėkuj Reiks pasieškoti indelių kažkokių, nes ir skaistalus turiu, be sietelio, o dangteliai mažiukai
gavau siandien everyday minerals bandomaji rinkinuka greitai atsiunte, per pora savaiciu ar net maziau
grazios spalvos ir tos mazos bonkutes tokios simpatishkos bandysiu siandien pasidazyt
grazios spalvos ir tos mazos bonkutes tokios simpatishkos bandysiu siandien pasidazyt
kokias spalvas sakeisi?
QUOTE(Pramones prospektas @ 2008 07 11, 16:39)
kokias spalvas sakeisi?
medium beige (matte)
sunlight concealer
sandy fair (matte)
ir light intensive
skaistalai new car smell - juokingas pavadinimas bet spalva grazi
sa ta rinkinuka pries kokiu pora menesiu uzsisakiau
Tai pradzioj kazkaip bijojau teptis, ne itin patikimai man ten atrode
Bet paskui pagulejo kazkiek laiko ir prisiruosiau
Tai naudoju jau menesi laiko as ta mazyte pudryte (nors ne kasdien), tai man atrodo, kad dar kokiem trim uzteks..
Bet siaip tai labai faina ta pudryte - ant veido visai nesimato, o ir per diena oda tokia gaivi atrodo, neapsunksta taip kaip su meteoritais (bent jau man)
Emiau
medium summer beige (matte)
medium summer beige neutral (atrodo taip vadinasi) (semi matte)
ir golden kazokia
bet man pirmos dvi labai gerai tiko trecios net nebandziau (ji tamsesne)
Skaistalus - all smiles ar kazkaip pan.
ir maskuokli - multitasking concealer (sitas super )
Tai pradzioj kazkaip bijojau teptis, ne itin patikimai man ten atrode
Bet paskui pagulejo kazkiek laiko ir prisiruosiau
Tai naudoju jau menesi laiko as ta mazyte pudryte (nors ne kasdien), tai man atrodo, kad dar kokiem trim uzteks..
Bet siaip tai labai faina ta pudryte - ant veido visai nesimato, o ir per diena oda tokia gaivi atrodo, neapsunksta taip kaip su meteoritais (bent jau man)
Emiau
medium summer beige (matte)
medium summer beige neutral (atrodo taip vadinasi) (semi matte)
ir golden kazokia
bet man pirmos dvi labai gerai tiko trecios net nebandziau (ji tamsesne)
Skaistalus - all smiles ar kazkaip pan.
ir maskuokli - multitasking concealer (sitas super )
o kiek atsieina tas rinkinukas?su visais siuntimais
QUOTE(DOMINUKE @ 2008 07 11, 18:56)
o kiek atsieina tas rinkinukas?su visais siuntimais
4,50$ X 2.2Lt = ~10Lt
Matau jau dziaugetes savo siuntinukais tais.Prasau dar karta merginos papasakokit kaip ji uzsisakyti.Labai prasau.
QUOTE(kristukass @ 2008 07 12, 10:58)
Matau jau dziaugetes savo siuntinukais tais.Prasau dar karta merginos papasakokit kaip ji uzsisakyti.Labai prasau.
Spaudi CIA, tada pasirenki MAKEUP>custom kits>Free Sample Makeup Kit FREE! Ir isidedi i savo pirkiniu krepseli, labai paprasta
Aš niekaip nerandu, kur ten reikia spalvas išsirinkti...