Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė kosmetika

My Webpage
Merginos,nusipirkite stai sia priemone YSL MATT TOUCH,ir pamirsit problemas su islendanciais blizgejimais vidury dienos ax.gif Turiu sia priemone,ir jau ilgai dziaugiuosi.Ir neislenda blizgesys visa diena,ir uztenka l.ilgam,nes reikia sios priemones labai mazai,tik toms vietoms,kuriose islenda blizgesys. :)Tik cia kainos neraso,as pernai ziema pirkau uk,tai mokejau apie 30svaru g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DOMINUKE: 09 liepos 2008 - 12:30
Klausykit, mergaites, o as BE puslapy nesugebu rast sudeties g.gif
Ar as ieskot nemoku?
Gal padesit kur kitur yra, jei zinot? 4u.gif
Atsakyti
Ir dar - koks kiekis tos LARGE pakuotes?
Atsakyti
QUOTE(mexica @ 2008 07 09, 15:10)
Ir dar - koks kiekis tos LARGE pakuotes?

9 gr.
Atsakyti
Sveikos, siandien berods istojaui mineralkes gerbeju gretas lotuliukas.gif Nusipirkau Be you mineraline pudra, kadangi norejau kuo greiciau isbandyt. Neatlaike nkantrybe laukt kol bankas pagamins kortele ir galesiu uzsisakyt internetu.

Zodziu klausimas pazenguioms ir bandziusioms ivairias mineralines pudras. Ar efektas labai skiriasi? Apie Essences rase praejusiam psl, na o kaip pvz palyginus Artdecco su BE? Ar BE jau tokia didele panaceja?????
Atsakyti
tarp lorealio, esence ir BE skirtumas nemazas, o loreal ir esence tarpusavy panasios
Atsakyti
QUOTE(mamucis @ 2008 07 09, 23:13)
Zodziu klausimas pazenguioms ir bandziusioms ivairias mineralines pudras. Ar efektas labai skiriasi? Apie Essences rase praejusiam psl, na o kaip pvz palyginus Artdecco su BE? Ar BE jau tokia didele panaceja?????

Paieska rulit assa.gif ARTDECO

ARTDECO TEMA NR.2

Papildyta:
O cia apie BE spalvytes http://www.supermama...howtopic=304447
Papildyta:
Dar tema Mineraline kosmetika Ah ir dar tema Mineraline kosmetika Tikiosi rasi visa informacija! biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olivia*: 09 liepos 2008 - 23:08
QUOTE(Olivia* @ 2008 07 09, 23:23)
Paieska rulit assa.gif  ARTDECO

ARTDECO TEMA NR.2

Papildyta:
O cia apie BE spalvytes http://www.supermama...howtopic=304447
Papildyta:
Dar tema Mineraline kosmetika Ah ir dar tema Mineraline kosmetika Tikiosi rasi visa informacija! biggrin.gif

Na, paieska as naudotis moku, bet vistiek aciu!

Tikejausi keliu sakiniu reziume is pazengusiuju, nes nelabai turiu laiko skaityti po visa tema apie viena ar kita pudra-kaip jas uzsisake, tada 10 puslapiu kaip lauke, kaip gavo, kaip tepe ir t.t. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mamucis @ 2008 07 10, 15:23)

Prasom prasom!
Papildyta:

Kas isbande jau [b] Artdeco Mineraline kolekcija? pvz. Naujas Maskuoklis http://www_artdeco_de/index.php?id=65

ARTDECO PURE MINERALS
[/b]
Atsakyti
Gal kasnors galetu paaaiskinti kaip reikia uzsirakyti is EM puslapio neturint kreditines korteles? 4u.gif As jiems nusiunciau laiska tai parase, jog galima ir su paprasta debetine atsiskaityt, bet vistiek nesuprantu kaip tai padaryti... doh.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aliondra @ 2008 07 08, 10:30)
Gal kartais žinote tokį? Vis nepataikau...

Man pvz tiko loccitane ryziu kremas-fluidas riebiai odai, tikrai labai matine oda su juo gaunas, pirkau kazkokia preke tai dave man to kremuko meginuka pabandyti, o pabandzius isigijau ir pati krema ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Aš kolkas bandymuose su visom tom mineralinėm. Bet gal galit man paaiškint kaip pasinaudoti mineraline pudra ar skaistalais, jeigu nėra to sietelio?? Man draugė davė saviškę(pati turiu tik Essence) ir joje nėra sietelio, tai aš, višta, įkišau šepetėlį ir jis visas tiek apsivėlė ta pudra, kad jeigu bučiau tepus ant veido, būtų likęs stooras sluoksnis. Nu taip fe... Poto papurčiau šepetėlį ir pudra nudulkėjo biggrin.gif doh.gif Tai kaip ja naudotis, atsiprašant? g.gif
Atsakyti