Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė kosmetika

QUOTE(margen4 @ 2008 07 05, 16:54)
Sveikos, supermamos ir ne tik smile.gif Perskaiciau puikius jusu atsiliepimus apie mineraline kosmetika ir labai panorau isigyti mineraline pudra "bareMinerals SPF 15 Foundation " is Bare Escentuals. Taciau sia pudra radau tik internetineje parduotuveje www.sephora.com Is interneto dar niekada nieko nesiunciau, taigi noreciau paklausti: ar is sio tinklapio prekes siuncia i Lietuva ir gal ka nors zinote apie mokescius neskaitant pudros kainos?

as pirkau cia, nors as ne lt, bet jie siuncia ir i lt. Kaina padori, 28.99$ su siuntimu
http://www.midwestsk.....822523624<br
Atsakyti
QUOTE(Joa @ 2008 07 06, 14:17)
as pirkau cia, nors as ne lt, bet jie siuncia ir i lt. Kaina padori, 28.99$  su siuntimu
http://www.midwestsk.....822523624<br

aciu. bandysiu siustis. tikiuosi, kad pavyks...
Atsakyti
QUOTE(nikata @ 2008 07 02, 12:27)
buvau nusipirkus  essence mineraline " ant pabandymo"  Ka gi, tikrai puikiai, greitai ir smagiai  galima pasidazyt, nepalyginsi su skysta pudra. deja,  po keliu kartu naudojimo, mane ZIAURIAI sualergizavo.... taip gaila....  ir, kas bjauriausia, nezinau, kas sualergizavo... taip noreciau pabandyti kokia kita mineraline pudryte, ale, kad ir bijau prasidet, kad vel netektu [pinigus i bala ismesti..... gal kam irgi taip buvo su essence, ir kokia alternatyva radot?? nes taip pripratau, kad galima greitai  pasidazyt ( o dazytis as labai tingiu).....

As visad naudoju BE, bet kai buvo pasibaigus, tai nusipirkau essence, tai man ji per 2 dienas ziauriai poras uzkimso ir siaip visgi su Be veidas geriau atrodo.kai tik panaudoju essence, taip ir atsiranda inkstiru schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(nerke @ 2008 06 29, 23:57)
Na jungiuosi ir aš į jūsų būrį  ax.gif užsisakiau bandomąjį rinkinuką iš EM. Tik dar domina štai šita pudra niekaip nesuprantu kaip ji veikia ir kodėl ji naktinė? Ir apskritai kaip ją naudoti  blush2.gif Gal jau kur buvo rašyta bet neradau, net per google  blush2.gif
user posted image

As tokia turiu, panaudojau savaite ir atsibodo kazkodel, tai stovi be reikalo.Aisku per savaite efekto nepajausi, tik lygtai ant smakro giluminis skauduliukas buvo susidares, bet neiskilo i virsu, tai taip ir nesupratau efekto g.gif
Atsakyti
Nezinau, man nuo mineralines vistiek po kiek laiko veidas pradeda blizgeti doh.gif siaip pasitepus viskas grazu, efektas super, bet del to blizgejimo tai blink.gif
Atsakyti
QUOTE(egluziukas @ 2008 07 07, 13:54)
Nezinau, man nuo mineralines vistiek po kiek laiko veidas pradeda blizgeti doh.gif siaip pasitepus viskas grazu, efektas super, bet del to blizgejimo tai blink.gif

Jei oda riebi, vien pudra stebūklo nepadarys, reikia naudoti gerą matiškumo suteikiantį kremą po ja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Endendu: 07 liepos 2008 - 20:19
QUOTE(Endendu @ 2008 07 07, 21:11)
Jei oda riebi, vien pudra stebūklo nepadarys, reikia naudoti gerą matiškumo suteikiantį kremą po ja.

Gal kartais žinote tokį? Vis nepataikau...
Atsakyti
QUOTE(Aliondra @ 2008 07 08, 10:30)

Man L'ocittaine'o lavandų kremas tiko, dabar Estee Lauder Idealistą naudoju, irgi blizgesys praktiškai neišlenda. Bet reikia atitaikyti savo odai. Jei tiko man, nebūtinai tiks ir jums.
Atsakyti
gal kuri is merginu turite bare escentuals seselius?ar sephora.com ar bareescentuals puslapyje seseliu nuotraukos labiau atitinka tikrove?visai susimaisiau nes gan smarkiai skiriasi ta pati spalva skirtinguose puslapiuose...
Atsakyti
QUOTE(pepė @ 2008 07 08, 19:07)
gal kuri is merginu turite bare escentuals seselius?ar sephora.com ar bareescentuals puslapyje seseliu nuotraukos labiau atitinka tikrove?visai susimaisiau nes gan smarkiai skiriasi ta pati spalva skirtinguose puslapiuose...

as turiu seselius wink.gif man tai spalvos tokios kaip paveiksliuke mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vassara @ 2008 07 08, 18:12)
as turiu seselius wink.gif man tai spalvos tokios kaip paveiksliuke  mirksiukas.gif

kurio puslapio paveiksliuke?is sephoros ar is bare escentuals puslapio?beje,kaip tau ju kokybe,kaip dengiasi?turi tuos paprastus seselius ar tuos eye glimmer?
Atsakyti
QUOTE(kristina0425 @ 2008 07 06, 22:56)
tai man ji per 2 dienas ziauriai poras uzkimso ir

Taip greit ?!? Idomu kaip tai atrodo... g.gif
Papildyta:
QUOTE(delamorte @ 2008 07 04, 18:49)
O jau yra kur nors? Kiek žinau, bus visiškai naujas Artdeco mineralinės kosmetikos stendas, bet ne visose parduotuvėse.

Stendas yra Kosmadoj,Sarmuose nera. Placiau prasom,kas ten seminare apie mineraline serija Artdeco smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ingrida5 @ 2008 07 02, 13:26)
o jums linkiu susitvarkyti su nuotaika.  blink.gif

Dekui labai!
Papildyta:
QUOTE(Ferrari @ 2008 07 03, 01:33)
Kokia fainuolytė mergytė užsimanė mineralinės pudrytės wub.gif  wub.gif  wub.gif
Mergytės Olivijyte ir Veilyte, kaip jums negėda,  ar sunku pagelbėti tokiai šaunuolytei  flirt.gif  flirt.gif

Zinok,dabar "tikrai geda" tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Aliondra @ 2008 07 08, 10:30)

As galiu pasiulyt tokia extrem pribambasa is Academie Hypo-sensible Creme Juvanyl kremuka ir tonika su talku .Kremas nesvariai,riebiai odai ,bet matiskuma islaiko visa diena. Arba nauja linija su Ryziais L'occitane,turejau meginukus,bet man ispudzio nepaliko smile.gif
Atsakyti
Merginos, ar teisingai suprantu, kad blizgesiui nuimti reikalinga ne šiaip pudra, o veil?
Atsakyti