Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė kosmetika

QUOTE(Ferrari @ 2008 07 03, 01:33)
Kokia fainuolytė mergytė užsimanė mineralinės pudrytės wub.gif  wub.gif  wub.gif
Mergytės Olivijyte ir Veilyte, kaip jums negėda,  ar sunku pagelbėti tokiai šaunuolytei  flirt.gif  flirt.gif

hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Ferrari @ 2008 07 03, 01:33)
Kokia fainuolytė mergytė užsimanė mineralinės pudrytės wub.gif  wub.gif  wub.gif
Mergytės Olivijyte ir Veilyte, kaip jums negėda,  ar sunku pagelbėti tokiai šaunuolytei  flirt.gif  flirt.gif

Po tokių komentarų baisu ir klausti ko nors. Atsiprašom kad atėjom į temą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nerke @ 2008 07 04, 10:00)
Po tokių komentarų baisu ir klausti ko nors. Atsiprašom kad atėjom į temą  doh.gif

Na jau, klauskit drąsiai, aš pati čia tik prašalaitė, nu bet kartais kai paklausiama tokiais žodeliukais..... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nerke @ 2008 07 04, 10:00)
Po tokių komentarų baisu ir klausti ko nors. Atsiprašom kad atėjom į temą  doh.gif

Taigi nieko pikto nepasakė smile.gif pasijuokė ir tiek ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ferrari @ 2008 07 04, 13:34)
Na jau, klauskit drąsiai, aš pati čia tik prašalaitė, nu bet kartais kai paklausiama tokiais žodeliukais.....  doh.gif

o kuo jums neitiko, mandagus zodziai, jau negalima vartoti mazybiniu zodziu. g.gif tikrai atsiprasau kad i tema isiverziau, radau atsakymus i rupimus klausymukus kitur.

P.S. man jau toli grazu iki mergytes. bet nepamirsu mazybiniu mandagiu zodeliu.

o su savo tokiais pajuokavimais, tik teme uzsitersiat, vietoje to kad paimti trumpai atsakyti. mirksiukas.gif na nebent is neturejimo kas veikti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingrida5: 04 liepos 2008 - 16:58
QUOTE(Olivia* @ 2008 07 01, 07:31)
Gal jau isbandet Artdeco   Mineraline kolekcija? pvz. Naujas Maskuoklis http://www_artdeco_de/index.php?id=65

ARTDECO PURE MINERALS

O jau yra kur nors? Kiek žinau, bus visiškai naujas Artdeco mineralinės kosmetikos stendas, bet ne visose parduotuvėse. Neseniai buvau Artdeco mineral. kosmetikos seminare, tai labai sudomino, kad mineral. skaistalus arba šešėlius galima maišyti su bespalviu nagų laku ir išgauti kokias nori spalvas
Atsakyti
rimtai, ar jūs moterys neturit ką veikti....kodėl parfumerijos ir kosmetikos skyriuose tiek daug pykčio, nesusipratimų ir kabinėjimosi g.gif baikit čia tas nesąmones ax.gif kartais ir man būna, kad reikia greitai, gal kas atsakys, jeigu ensunku, bet šitaip iškart replikuoti yra mažų mažiausiai negražu 4u.gif

o aš negaliu atsidžiaugti savo mineraline pudryte thumbup.gif aišku, nesakau niekada, bet...prie kitokių pudryčių net nenorėčiau grįžti schmoll.gif
Atsakyti
Pasakykit merginos kaip uzsisakyti ta nemokama rinkinuka is sio puslapio.https://www.everyday...?...t&Itemid=32
Labai prasau. 4u.gif Aciu. blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, supermamos ir ne tik smile.gif Perskaiciau puikius jusu atsiliepimus apie mineraline kosmetika ir labai panorau isigyti mineraline pudra "bareMinerals SPF 15 Foundation " is Bare Escentuals. Taciau sia pudra radau tik internetineje parduotuveje www.sephora.com Is interneto dar niekada nieko nesiunciau, taigi noreciau paklausti: ar is sio tinklapio prekes siuncia i Lietuva ir gal ka nors zinote apie mokescius neskaitant pudros kainos?
Atsakyti
Siandien pirkau artdeco mineraline pudra ax.gif tikrai super dalykelis, labai jau grazu veiduka padaro, rytoj normaliai isbandysiu blush2.gif norejau kazkuria pudryte is interneto uzsisakyti, bet kazkaip neislaikiau sitos nenusipirkus ir nepabandzius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(margen4 @ 2008 07 05, 16:54)
Sveikos, supermamos ir ne tik smile.gif Perskaiciau puikius jusu atsiliepimus apie mineraline kosmetika ir labai panorau isigyti mineraline pudra "bareMinerals SPF 15 Foundation " is Bare Escentuals. Taciau sia pudra radau tik internetineje parduotuveje www.sephora.com Is interneto dar niekada nieko nesiunciau, taigi noreciau paklausti: ar is sio tinklapio prekes siuncia i Lietuva ir gal ka nors zinote apie mokescius neskaitant pudros kainos?

internetines parduotuves
tema supermamos forume apie kuria tikrai buvo uzsiminta sioje temoje...
galite siustis per tarpininke nes sephora i lt nesiuncia
Atsakyti
QUOTE(pepė @ 2008 07 05, 21:51)
internetines parduotuves
tema supermamos forume apie kuria tikrai buvo uzsiminta sioje temoje...
galite siustis per tarpininke nes sephora i lt nesiuncia

Dekui uz atsakyma. Bandysiu ieskoti smile.gif
Atsakyti