Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė kosmetika

QUOTE(smint @ 2008 06 29, 21:53)
Skaiciau,skaiciau,ziurejau,ziurejau,nu bet vistiek man atrodo,kad dazytis su Mineraline kosmetika,asmeniskai man,tai aukstasis pilotazas doh.gif

Kai pradėjau naudot mineralinę pudrą nemaniau kad galima taip greitai ir lygiai pasidayti thumbup.gif thumbup.gif Prie kreminių pudrų negrįžčiau vien dėl to jog daug laiko užima dažymąsis ( bent man) ir sunku lygiai išsitept ax.gif ax.gif
Atsakyti
Na nekaip nesuprantu kaip jus uzsisakot is sio puslapio ta nemokama rinkinuka.Isidejau i krepseli o kas toliau? g.gif
Atsakyti
aciu uz nuoroda mirksiukas.gif anksciau esu bandzius is jo ussisakyti, tai ne pro kur neleidzia issicekinti doh.gif
sikart net nerandu, nesuprantu kaip pasirinkti spalvas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pramones prospektas: 30 birželio 2008 - 17:30
QUOTE(envyy @ 2008 06 30, 03:09)
Atsiprasau ,o tai jeigu visi rinkiniai tik po 2gr,tai kas cia??Ar as nesuprantu kazko...
http://cgi.ebay.com/...1QQcmdZViewItem

Cia taip apgaudineja zmones,paraso,kad BE dvd,ir kiti tik pirma zodi paskaito ir jau mano kad ir pudra BE.O tos pudros namie gamintos,net tuscias dezutes pardavineja e-bay,galima nusipirkti ir gaminti mineralus lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(envyy @ 2008 06 30, 06:11)
Nu okei,bandysiu su jusu palaiminimu rinkinuka,reiks siandien po darbo uzsisakyt.. 4u.gif

Zinoma,kad rinkinuka pirk ,man uzteko tu dvieju pudru po 2gramus daugiau nei pusei metu,o sepeteliai labai puikus rinkinyje,taip kad nesigailesi tikrai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingrida5 @ 2008 06 28, 11:40)
mergaites, as naujoke, dar neturiu tos pudrytes,  niu gundausi gundausi, bet nelabai ka suprantu. kur jus uzsisakote ta BE pudryte.  ax.gif gal kokia nuorodele galite populeriausio rinkinuko. dar girdejau yra kazkokai naktine, gak kas naudoje ir kur ja galima nusipirkti. 4u.gif koks jos poveikis.

wub.gif g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ingrida5 @ 2008 07 01, 00:46)

visa tema yra apie BE dienine, naktine, isigijimo vietas. Bet va, tamsta, atejo i tema ir jai reikia personaliai aiskint.
Atsakyti
QUOTE(ingrida5 @ 2008 06 28, 10:40)

Siulau perskaityt tema ( ir kita irgi ) rasi visus atsakymus smile.gif
Papildyta:

Gal jau isbandet Artdeco Mineraline kolekcija? pvz. Naujas Maskuoklis http://www_artdeco_de/index.php?id=65

ARTDECO PURE MINERALS
Atsakyti
O kaip jums Everyday Minerals sepeteliai? Geresni uz BE? rolleyes.gif
Atsakyti
buvau nusipirkus essence mineraline " ant pabandymo" Ka gi, tikrai puikiai, greitai ir smagiai galima pasidazyt, nepalyginsi su skysta pudra. deja, po keliu kartu naudojimo, mane ZIAURIAI sualergizavo.... taip gaila.... ir, kas bjauriausia, nezinau, kas sualergizavo... taip noreciau pabandyti kokia kita mineraline pudryte, ale, kad ir bijau prasidet, kad vel netektu [pinigus i bala ismesti..... gal kam irgi taip buvo su essence, ir kokia alternatyva radot?? nes taip pripratau, kad galima greitai pasidazyt ( o dazytis as labai tingiu).....
Atsakyti
QUOTE(Veila @ 2008 07 01, 09:22)
visa tema yra apie BE dienine, naktine, isigijimo vietas. Bet va, tamsta, atejo i tema ir jai reikia personaliai aiskint.

Labai atsiprasau kad suerzinau pacia, nesu tokia kvaila kad to nesuprasciau apie sia tema kam ji skirta, man niekada nesunku padeti, as neturiu tiek laiko kad skaityti vista tema, todel ir paprasiau pagalbos. o cia daug raso, daug adresu ir kl visus perziureciau tai uztrukciau ne viena valanda. jei paciai sunku papasakoti, tai nereikia, blink.gif bet manau yra mergaiciu kurios gali skirti viena kita minute parasyti savo ispudi man i az. o tokiu buvo ne viena.

aciu mergaitems kurios man parasete. wub.gif
o jums linkiu susitvarkyti su nuotaika. blink.gif jei trukdau as jums temoje tai negaliu nieko padeti, teme viesa. mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(ingrida5 @ 2008 07 02, 13:26)
o jums linkiu susitvarkyti su nuotaika.  blink.gif

Ačiū biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ingrida5 @ 2008 06 28, 10:40)
mergaites, as naujoke, dar neturiu tos pudrytes,  niu gundausi gundausi, bet nelabai ka suprantu. kur jus uzsisakote ta BE pudryteax.gif gal kokia nuorodele galite populeriausio rinkinuko. dar girdejau yra kazkokai naktine, gak kas naudoje ir kur ja galima nusipirkti. 4u.gif koks jos poveikis.

Kokia fainuolytė mergytė užsimanė mineralinės pudrytės wub.gif wub.gif wub.gif
Mergytės Olivijyte ir Veilyte, kaip jums negėda, ar sunku pagelbėti tokiai šaunuolytei flirt.gif flirt.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ferrari: 03 liepos 2008 - 00:34