Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė kosmetika

imeskit dar karta adresiuka, kuriuo uzsakot 4u.gif bandziau pries pora savaiciu, tai neleido uzsakyti
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2008 06 28, 08:41)
Na ir as taip dariau bet gavosi priesingai. verysad.gif

pabandykit dar su balzamu paplaut.
Atsakyti
Atsiprasau ,o tai jeigu visi rinkiniai tik po 2gr,tai kas cia??Ar as nesuprantu kazko...

http://cgi.ebay.com/...1QQcmdZViewItem
Atsakyti
na , ten ir raso, kad ne tie mineralai, rinkiny yra tik bare escentuals DVD. cia kazkokie magnolijos mineralai.
If you have ever wanted to try mineral makeup but thought it was too expensive, here's your chance to experiment! Why pay for the expensive name brands when ours is better than bare! Buy it now and see why over 30,000 customers have made the switch from the national brand to SMM Cosmetics!
Atsakyti
O geras!nebuciau supratusi..aciu labai..O tai tu 2gr uztenka normaliai?Ar tik pabandymui tinka?Kaip cia padarius.. g.gif uzsisakinet atskirai viska ne is rinkinuku?Nes noreciau gauti iskart normalu kieki,tingiu siuntinetis po kelis kartus. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Redgrape @ 2008 06 28, 11:48)
Na Clinique vadinas Lietuvoj tureciau rast, o tas Paula Dorf irgi Lietuvoj pirktas? Ir kokios kainos mazdaug tu valikliu?

Paula Dorf pirkausi braškėse, čia ir šampūnas yra ir tas greito valymo-dezinfekavimo skystis:
http://us.strawberry...r...56&goChar=P

Clinique siunčiausi iš JAV, bet gal ir Lietuvoje kokioj Sarmoj būtų?

QUOTE(kristukass @ 2008 06 28, 17:01)
O jais gali plauti tik BE sepetukus ar ir kitus. blush2.gif Ir kur pirkti yra Clinique?

Aš visus šepetėlius valau pakaitomis jais.

QUOTE(Povila$ @ 2008 06 29, 20:57)
Gal yra naudojusiu EM ir BE pudrytes ir galetu palyginti?  ax.gif  Idomu pasidare kodel Everyday Minerals kone perpus pigesne... g.gif

Mano odai BE labiau patinka. EM man jaučiasi ir labiau matosi ant veido. Bet čia kaip kam, buvo merginų kurioms EM patiko labiau nei BE.

Atsakyti
QUOTE(envyy @ 2008 06 30, 13:44)
O geras!nebuciau supratusi..aciu labai..O tai tu 2gr uztenka normaliai?Ar tik pabandymui tinka?Kaip cia padarius.. g.gif uzsisakinet atskirai viska ne is rinkinuku?Nes noreciau gauti iskart normalu kieki,tingiu siuntinetis po kelis kartus. blink.gif

situ 2gr, man asmeniskai uzteko 2men. o veil'o ir warmth'o turbut daugiau nei metams uzteks. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(envyy @ 2008 06 30, 13:44)

2g užtenka 1-2 mėnesiams naudojant kas dieną. 9g naudoju jau pusę metų ir dar nepabaigiau. Bet čia kaip kam, mano dukra 9g per 4 mėnesius beveik pabaigė.
Atsakyti
Nu man speju irgi greiciau susinaudos...biggrin.gif
O tai jus kaip darot?Uzsisakot rinkinukus, o po to kai kas dasibaigia atskirai indukus uzsisakot?
Nes jei dviem menesiam tik uztenka tai kas menesi uzsisakinet reik,kad nesedet be pudros. biggrin.gif

Nu speju reiks bandyt ta 2gr.rinkini tada... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Endendu @ 2008 06 30, 14:08)
Paula Dorf pirkausi braškėse, čia ir šampūnas yra ir tas greito valymo-dezinfekavimo skystis:
http://us.strawberry...r...56&goChar=P

Aciu uz nuoroda mirksiukas.gif Reikes atsisiust, nes tingiu vaiksciot ir ieskot blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(envyy @ 2008 06 30, 14:18)
Nu man speju irgi greiciau susinaudos...biggrin.gif
O tai jus kaip darot?Uzsisakot rinkinukus, o po to kai kas dasibaigia atskirai indukus uzsisakot?
Nes jei dviem menesiam tik uztenka tai kas menesi uzsisakinet reik,kad nesedet be pudros. biggrin.gif 

Nu speju reiks bandyt ta 2gr.rinkini tada... g.gif

taip. biggrin.gif pirma uzsisakiau rinkinuka, o paskui jau tik didesni kieki pudrytes mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu okei,bandysiu su jusu palaiminimu rinkinuka,reiks siandien po darbo uzsisakyt.. 4u.gif
Atsakyti