mergaites, as naujoke, dar neturiu tos pudrytes, niu gundausi gundausi, bet nelabai ka suprantu. kur jus uzsisakote ta BE pudryte. gal kokia nuorodele galite populeriausio rinkinuko. dar girdejau yra kazkokai naktine, gak kas naudoje ir kur ja galima nusipirkti. koks jos poveikis.
QUOTE(Redgrape @ 2008 06 27, 21:58)
Sveikutes, norejau paklaust, kaip jus plaunat savo BE sepetelius Ar yra kazkokia speciali priemone jiems plaut? Labai bijau, kad nesukietetu isplovus
Yra spec. BE šampūnas ir valiklis greitam valym,ui ir dezinfekavimui. Aš šepetėlių dezinfekavimui ir valymui naudoju Paulos Dorf ir Clinique valiklius.
QUOTE(Endendu @ 2008 06 28, 11:34)
Yra spec. BE šampūnas ir valiklis greitam valym,ui ir dezinfekavimui. Aš šepetėlių dezinfekavimui ir valymui naudoju Paulos Dorf ir Clinique valiklius.
Na Clinique vadinas Lietuvoj tureciau rast, o tas Paula Dorf irgi Lietuvoj pirktas? Ir kokios kainos mazdaug tu valikliu?
Sveikos panytes,tikiusi pataikysi i tema ,bet turiu toki klausima!!Please padekit jus vistiek geresnes zinoves.Noriu parsiusti BE rinkini per ebay'ju.Bet pasiskaiciau ,kad tu rinkinuku yra po 2gr ir po 9gr.Ebay'juje dar radau po 10gr.Tai gal sakau cia kazkokia padelke?Kaip juos atskirti ,kuris yra tik tas pradedanciosioms su labai mazai(2gr) BE ? Nes foto pateikiami su skirtingais paveiksliukais.As noriu to didesnio su 9gr pudros.
Aciu aciu labai
Aciu aciu labai
Susigundziau ir as prisiskaiciusi ta mineraline kosmetika, tik nezinau kaip cia dabar pasielgti ar uzisakineti pirmiau visdelto rinkinuka ar is karto kokia nors pudryte
QUOTE(Endendu @ 2008 06 28, 11:34)
O jais gali plauti tik BE sepetukus ar ir kitus. Ir kur pirkti yra Clinique?
Gal yra naudojusiu EM ir BE pudrytes ir galetu palyginti? Idomu pasidare kodel Everyday Minerals kone perpus pigesne...
QUOTE(envyy @ 2008 06 28, 05:09)
Sveikos panytes,tikiusi pataikysi i tema ,bet turiu toki klausima!!Please padekit jus vistiek geresnes zinoves.Noriu parsiusti BE rinkini per ebay'ju.Bet pasiskaiciau ,kad tu rinkinuku yra po 2gr ir po 9gr.Ebay'juje dar radau po 10gr.Tai gal sakau cia kazkokia padelke?Kaip juos atskirti ,kuris yra tik tas pradedanciosioms su labai mazai(2gr) BE ? Nes foto pateikiami su skirtingais paveiksliukais.As noriu to didesnio su 9gr pudros.
Aciu aciu labai
Aciu aciu labai
Rinkiniai buna tik su pudrom po 2 gramus,po 9 tikrai nera,kaip ir po 10.
Siandien maciau yra mineralines ir lorealio ir ardeco bet as vistiek zadu is smashbox uzsakineti ardeco pabandziau ant rankos pasitept pasiziuret spalvyte, tai nelabai patiko
Na jungiuosi ir aš į jūsų būrį užsisakiau bandomąjį rinkinuką iš EM. Tik dar domina štai šita pudra niekaip nesuprantu kaip ji veikia ir kodėl ji naktinė? Ir apskritai kaip ją naudoti Gal jau kur buvo rašyta bet neradau, net per google
as taip pat užsisakiau free sample iš Everyday Minerals
labai laukiu
o šepetelius plausiu su M.A.C. šepetėlių valikliu
labai laukiu
o šepetelius plausiu su M.A.C. šepetėlių valikliu