Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė kosmetika

mergaites, as naujoke, dar neturiu tos pudrytes, niu gundausi gundausi, bet nelabai ka suprantu. kur jus uzsisakote ta BE pudryte. ax.gif gal kokia nuorodele galite populeriausio rinkinuko. dar girdejau yra kazkokai naktine, gak kas naudoje ir kur ja galima nusipirkti. 4u.gif koks jos poveikis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingrida5: 28 birželio 2008 - 09:41
QUOTE(Redgrape @ 2008 06 27, 21:58)
Sveikutes, norejau paklaust, kaip jus plaunat savo BE sepetelius  g.gif Ar yra kazkokia speciali priemone jiems plaut? Labai bijau, kad nesukietetu isplovus unsure.gif

Yra spec. BE šampūnas ir valiklis greitam valym,ui ir dezinfekavimui. Aš šepetėlių dezinfekavimui ir valymui naudoju Paulos Dorf ir Clinique valiklius.
Atsakyti
QUOTE(Endendu @ 2008 06 28, 11:34)
Yra spec. BE šampūnas ir valiklis greitam valym,ui ir dezinfekavimui. Aš šepetėlių dezinfekavimui ir valymui naudoju Paulos Dorf ir Clinique valiklius.

Na Clinique vadinas Lietuvoj tureciau rast, o tas Paula Dorf irgi Lietuvoj pirktas? Ir kokios kainos mazdaug tu valikliu?
Atsakyti
Sveikos panytes,tikiusi pataikysi i tema ,bet turiu toki klausima!!Please padekit jus vistiek geresnes zinoves.Noriu parsiusti BE rinkini per ebay'ju.Bet pasiskaiciau ,kad tu rinkinuku yra po 2gr ir po 9gr.Ebay'juje dar radau po 10gr.Tai gal sakau cia kazkokia padelke?Kaip juos atskirti ,kuris yra tik tas pradedanciosioms su labai mazai(2gr) BE ? Nes foto pateikiami su skirtingais paveiksliukais.As noriu to didesnio su 9gr pudros.

Aciu aciu labai blush2.gif
Atsakyti
Susigundziau ir as prisiskaiciusi ta mineraline kosmetika, tik nezinau kaip cia dabar pasielgti ar uzisakineti pirmiau visdelto rinkinuka ar is karto kokia nors pudryte g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egluziukas: 28 birželio 2008 - 15:18
QUOTE(Endendu @ 2008 06 28, 11:34)

O jais gali plauti tik BE sepetukus ar ir kitus. blush2.gif Ir kur pirkti yra Clinique?
Atsakyti
Gal yra naudojusiu EM ir BE pudrytes ir galetu palyginti? ax.gif Idomu pasidare kodel Everyday Minerals kone perpus pigesne... g.gif
Atsakyti
QUOTE(envyy @ 2008 06 28, 05:09)
Sveikos panytes,tikiusi pataikysi i tema ,bet turiu toki klausima!!Please padekit jus vistiek geresnes zinoves.Noriu parsiusti BE rinkini per ebay'ju.Bet pasiskaiciau ,kad tu rinkinuku yra po 2gr ir po 9gr.Ebay'juje dar radau po 10gr.Tai gal sakau cia kazkokia padelke?Kaip juos atskirti ,kuris yra tik tas pradedanciosioms su labai mazai(2gr) BE ? Nes foto pateikiami su skirtingais paveiksliukais.As noriu to didesnio su 9gr pudros.

Aciu aciu labai  blush2.gif

Rinkiniai buna tik su pudrom po 2 gramus,po 9 tikrai nera,kaip ir po 10. doh.gif
Atsakyti
Skaiciau,skaiciau,ziurejau,ziurejau,nu bet vistiek man atrodo,kad dazytis su Mineraline kosmetika,asmeniskai man,tai aukstasis pilotazas doh.gif
Atsakyti
Siandien maciau yra mineralines ir lorealio ir ardeco ax.gif bet as vistiek zadu is smashbox uzsakineti rolleyes.gif ardeco pabandziau ant rankos pasitept pasiziuret spalvyte, tai nelabai patiko unsure.gif
Atsakyti
Na jungiuosi ir aš į jūsų būrį ax.gif užsisakiau bandomąjį rinkinuką iš EM. Tik dar domina štai šita pudra niekaip nesuprantu kaip ji veikia ir kodėl ji naktinė? Ir apskritai kaip ją naudoti blush2.gif Gal jau kur buvo rašyta bet neradau, net per google blush2.gif
user posted image
Atsakyti
as taip pat užsisakiau free sample iš Everyday Minerals drinks_cheers.gif

labai laukiu bigsmile.gif

o šepetelius plausiu su M.A.C. šepetėlių valikliu smile.gif
Atsakyti