Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė kosmetika

Sveikos 4u.gif

As tik uzsuku pasakyt, kad vis dar dziagiuosi savo pudryte ir negaliu atsidziaugt ax.gif Tikrai super dalykelis thumbup.gif Pradzioj maniau, kad ilgai uztruksiu. Taip ir buvo. O dabar tik brukst ir grazi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(pepilota @ 2008 06 14, 22:14)
Sveikos 4u.gif

As tik uzsuku pasakyt, kad  vis dar dziagiuosi savo pudryte ir negaliu atsidziaugt ax.gif  Tikrai super dalykelis thumbup.gif  Pradzioj maniau, kad ilgai uztruksiu. Taip ir buvo. O dabar tik  brukst ir grazi bigsmile.gif

drinks_cheers.gif ir as taip pat thumbup.gif kiekviena ryta dziaugiuosi dazydamasi bigsmile.gif
Dabar vasarai nusipirkau Medium Tan atspalvi,tai is vis thumbup.gif atrodo.Labai gera spalvyte wub.gif
Atsakyti
QUOTE(iride @ 2008 06 09, 22:48)
Gal žinote kas iš ČIA gali padėti parsisiųst 4u.gif

tik nepirkit sito tusiuko http://www.eyeslipsf...sp?dept_id=1015, visiskai nedazo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Renatulyte @ 2008 06 15, 22:09)
tik nepirkit sito tusiuko http://www.eyeslipsf...sp?dept_id=1015, visiskai nedazo  schmoll.gif

Na, už tokią kainą, tai manau ir nekeista....irnesakyk.gif O aš irgi savo BE vis neatsidžiaugiu - kaip greita ir patogu pasimaliavoti thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif renkuosi geriausia varianta mano veidukui, o da misri, nera super lygi...temele lyg ir visa perskaiciau, bet vistiek nesuprantu...cia rinkinuka reikia uzsisakyti kad turetum visko ko reikia ar kazkaip pacios susikomplektuojate? gal patarsite ir man...man reikia kad maskuotu, pasleptu ratilus po akim ir svytetu biggrin.gif busiu dekinga jei patarsite ka rinktis...vien pudryte ar dar kazka...niu zodziu man kaip zaliai viska isamiai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Etaira @ 2008 06 17, 09:34)
Sveikutes  smile.gif  renkuosi geriausia varianta mano veidukui, o da misri, nera super lygi...temele lyg ir visa perskaiciau, bet vistiek nesuprantu...cia rinkinuka reikia uzsisakyti kad turetum visko ko reikia ar kazkaip pacios susikomplektuojate? gal patarsite ir man...man reikia kad maskuotu, pasleptu ratilus po akim ir svytetu  biggrin.gif  busiu dekinga jei patarsite ka rinktis...vien pudryte ar dar kazka...niu zodziu man kaip zaliai viska isamiai  drinks_cheers.gif

Siūlyčiau užsisakyt tą nemokamą rinkinuką iš everyday minerals, apie kurį čia tiek daug buvo rašyta. Pasirink skirtingo matiškumo spalvytes (matinę, pusiau matinę ir blizgią), kad galėtum visas palygint. Ten bus ir maskuoklis, ir skaistalai tame rinkinuke. Vėliau, jei nuspręsi užsisakinėt didelį rinkinį, bus lengviau apsisprest, kas tau labiau tinka ir ką naudosi, o kas nelabai reikalinga (pvz. aš supratau, kad man nelabai patinka tas maskuoklis ir kad labiausiai man tinka pusiau matinis pagrindas g.gif )
Atsakyti
Laba diena.Nusprendziau ir as isigyti sia pudra.Bet su spalva visai susikimicinau biggrin.gif .Nu niekaip nesuprantu kaip man ja isirinkt kad pataikyt. unsure.gif Jaigi jus nieko pries merginos as imesiu savo nuotraukytes o jus jai galit patarkit kokia man spalva tiktu kad susilygintu su kaklu.Na kad neatrodyciau kaip su kauke. blush2.gif .Ir dar skaiciau jog ji yra dvieju rusiu.Paprasta ir foundition kazkaip biggrin.gif Kuri geresne? Labai aciu is anksto uz ats. 4u.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
manau kad tiktu fairly light/light. as sviesumo kaip tu bet man beige medium per tamsi
Atsakyti
QUOTE(Pramones prospektas @ 2008 06 17, 16:02)
manau kad tiktu fairly light/light. as sviesumo kaip tu bet man beige medium per tamsi

Aciu labai. 4u.gif
Atsakyti
Kristukas, tavo odytes spalva labai panasi i mano ax.gif -man fairy light super tinka 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skaistukas: 17 birželio 2008 - 21:31
Nu va dar keletas rekomendaciju del fairly light/light spalvos ir bus nutarta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2008 06 17, 22:33)
Nu va dar keletas rekomendaciju del fairly light/light spalvos ir bus nutarta  thumbup.gif

fairy light biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti