Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė kosmetika

Aciu 4u.gif reikia ir man isigyt BE turbut bigsmile.gif
Atsakyti
atleiskit už ,,kvailą" klausimą,. bet man jis nekvailas, nes nesuprantu...nusipirkau BE pudrytę mineralinę, atsisukau dangtelį, nulupau tą popieriuką, tada pamačiau tas skylutes, o kaip man išsiberti pudrą, kad galėčiau šepetuką pamirkyti toj pudrytėj, ir vienai ir kitaip bandžiau į dangtelį nukratyt, neišeina verysad.gif nesijuokit tik prašau lotuliukas.gif bet kažkaip neišeina...
ir dar....neberandu, kur tas klipas buvo, kur moko, kaip reikia dažytis mineraline pudryte 4u.gif
būsiu dėkinga už atsakymus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Švelnutėlė: 06 birželio 2008 - 16:46
QUOTE(Švelnutėlė @ 2008 06 06, 16:45)
atleiskit už ,,kvailą" klausimą,. bet man jis nekvailas, nes nesuprantu...nusipirkau  BE pudrytę mineralinę, atsisukau dangtelį, nulupau tą popieriuką, tada pamačiau tas skylutes, o kaip man išsiberti pudrą, kad galėčiau šepetuką pamirkyti toj pudrytėj, ir vienai ir kitaip bandžiau į dangtelį nukratyt, neišeina verysad.gif nesijuokit tik prašau lotuliukas.gif bet kažkaip neišeina...
ir dar....neberandu, kur tas klipas buvo, kur moko, kaip reikia dažytis mineraline pudryte 4u.gif

kol esi uzsukus dezute,krestelk smile.gif isbyres kazkiek pudros ir lengvai galesi ja tepti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Švelnutėlė @ 2008 06 06, 17:45)
atleiskit už ,,kvailą" klausimą,. bet man jis nekvailas, nes nesuprantu...nusipirkau  BE pudrytę mineralinę, atsisukau dangtelį, nulupau tą popieriuką, tada pamačiau tas skylutes, o kaip man išsiberti pudrą, kad galėčiau šepetuką pamirkyti toj pudrytėj, ir vienai ir kitaip bandžiau į dangtelį nukratyt, neišeina verysad.gif nesijuokit tik prašau lotuliukas.gif bet kažkaip neišeina...

o kaip gali neiseiti iberti g.gif tai jei ta plevele nulupai, tai turi puikiai byret. o jos ibert reikia labai nedaug mirksiukas.gif na va cia demonstruoja kaip reikia iberti ax.gif
Atsakyti
ačiū hi.gif
pasižiūrėjau, pasiklausiau, supratau 4u.gif tiesiog aš įsivaizdavau, kad ten daug reikia prikratyti, dabar viskas aišku thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos. norejau paklaust BE turetoju. ar cia skaitos daugiau nei puse? g.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(dar_sima @ 2008 06 09, 11:14)
Sveikos. norejau paklaust BE turetoju. ar cia skaitos daugiau nei puse?  g.gif

user posted image

as manau kad truputuka daugiau nei puse(ar labai tikra tikra puse), nes pilna ji nebuna iki pat virsaus. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dydy88 @ 2008 06 09, 10:18)
as manau kad truputuka daugiau nei puse(ar labai tikra tikra puse), nes pilna ji nebuna iki pat virsaus. mirksiukas.gif

aaaisku, dekoju 4u.gif vat tas man ir idomu buvo, ar ji iki virsaus pilna ar nea unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dar_sima @ 2008 06 09, 11:22)
aaaisku, dekoju  4u.gif vat tas man ir idomu buvo, ar ji iki virsaus pilna ar nea  unsure.gif

Ne, tikrai ne iki viršaus pilna būna kai nauja.
Atsakyti
QUOTE(Brasa @ 2008 06 04, 09:17)
Gali drasiai bandyt ta essence - daug kam cia ji labai patiko  thumbup.gif

Acu labai uz patarima. Nusipirkau "ant durniaus" ta pudra, galvoju - pabandysiu, nedaug kainuoja. As niekad biriu nenaudodavau, atrode nepatogu. Ir rezultatas - Labai man patiko, kaip uz tokia kaina isvis fantastika, ir visai patogu ir veidas graziai atrodo bigsmile.gif
Reiks perspektyvoje matyt jusu isgirtaja BE atsisiusti 4u.gif
Atsakyti
Gal žinote kas iš ČIA gali padėti parsisiųst 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(iride @ 2008 06 09, 21:48)
Gal žinote kas iš ČIA gali padėti parsisiųst 4u.gif

Gal per Luka274 pabandykit uzsisakyt 4u.gif
Atsakyti