Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė kosmetika

QUOTE(milldute @ 2008 06 04, 10:41)
Sveikos,

bandau uzsisakineti is Everyday Minerals ta nemokama rinkinuka, bet man jau nabaduoda siuntimo 5,5$... verysad.gif  Dabar pigiausiai rodo 13,90$ unsure.gif  Ar cia as ko nemoku, ar cia pabrango siuntimas? HEEEELP! help.gif

Parasyk laiskeli i shipping@everydayminerals.com (ta emaila dar pasitikslinkit ju kontaktuose, tiksliai jo nepamenu) ir paklauskit. Kai as siunciausi, tai siuntimo mokesti man rode apie 50 USD blink.gif .Tai parasiau as jiems laiskeli ir viska issiaiskinom, kad ten pas juos tinklalapy kazkokios problemos buvo. Bet gal si karta tikrai pabrango... g.gif Parasykit ir paklauskit.
Atsakyti
QUOTE(Brasa @ 2008 06 04, 10:53)
Parasyk laiskeli i shipping@everydayminerals.com (ta emaila dar pasitikslinkit ju kontaktuose, tiksliai jo nepamenu) ir paklauskit. Kai as siunciausi, tai siuntimo mokesti man rode apie 50 USD  blink.gif .Tai parasiau as jiems laiskeli ir viska issiaiskinom, kad ten pas juos tinklalapy kazkokios problemos buvo. Bet gal si karta tikrai pabrango... g.gif  Parasykit ir paklauskit.

Aciu 4u.gif Jau parasiau - ziuresim, ka atsakys...
O dabar kai sunkiau uzsisakyti - dar labiau norisi to rinkinuko doh.gif biggrin.gif
Paskutiniu metu isviso kazkas ten su ju puslapiu negerai darosi g.gif
Atsakyti
Na merginos, pagaliau atejo meginukai is EM. Isbandziau ir atsidziaugt negaliu, pranoko visus lukescius!! Negaliu atsiziuret i save ax.gif blush2.gif . Ir spalva pataikiau, cool medium tinka vienas prie vieno. Beige neutral biski per gelsva, bet tiks vasarai prie idegusios odos.
Dekinga jums visoms, kad papasakojote apie sias pudrytes 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Del uzsakymu EM - sename puslapyje nepriima jau. Bandykit cia http://www.everydaym...?...6&Itemid=40
Ju saitas kiek supratau pasikeite.
Atsakyti
Na, mineralkes myletojos,radau dar viena puslapi,super pigios mineralines kosmetikos.Skaiciau zurnala "Glamour"ir ten uztikau sita adresa.Paprasta kosmetika cia visa tik po $1,o mineraline matau -seseliai po $3,pudra po$5,tik neaisku ar siuncia i LT g.gif Prasom:
http://www.eyeslipsf...sp?dept_id=1190
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo foje: 05 birželio 2008 - 01:06
Tik JAV ir Kanada.
Atsakyti
[quote=milldute,2008 06 04, 15:05]

Mildute, kai gausi atsakyma, parasyk ka jie atsake 4u.gif , nes as irgi noriu is ju uzsisakyt, bet jeigu siuntimas pabrango tada net nezinau verysad.gif
Atsakyti
O kai siuntiesi is EM normalaus dydzio pudras, reikia moketi uz siuntima? Ar tik tiek, kiek kainuoja pudra? Ir kaip su mokesciais, ar reikia kokius mokescius muitinei susimoketi?
Atsakyti
[quote=Jelenka1,2008 06 06, 07:25]
[quote=milldute,2008 06 04, 15:05]

Mildute, kai gausi atsakyma, parasyk ka jie atsake 4u.gif , nes as irgi noriu is ju uzsisakyt, bet jeigu siuntimas pabrango tada net nezinau verysad.gif
[/quote]

Na jie atsako, kad viska sutvarke ir viskas turetu veikti tinkamai...
Bet nuejusi i puslapi vis tiek gaunu 13.90 $... verysad.gif
Tai turbut visgi pabrango...
Na jei dar kas nors suras mazesne shippingo kaina - praneskit!
Nes ir man visas noras atsisiusti isgaravo, kai tokia siuntimo kaina doh.gif
Atsakyti
Merginos, jeigu kuri noretumete, tai parduosiu mineraline pudra Artdeco, nr.6, pats sviesiausias. Netinka man spalva jos. Pakuote beveik nauja, pasidaziau viena karta. Atiduociau uz 40 lt, mokejau 60. Jeigu kuri noresit - parasykit i AZ.
Atsakyti
Mergaites, norejau paklausti kas bande ir BE ir artdeco mineralines pudras:
pabandziau parduotuveje artdeco, ir ji pasirode man labai matine unsure.gif ar su BE veidas buna matinis?
Man matiskumas labai nepatinka, nemegstu kazkodel doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nepasimetusi @ 2008 06 06, 11:34)
pabandziau parduotuveje artdeco, ir ji pasirode man labai matine  unsure.gif  ar su BE veidas buna matinis?
Man matiskumas labai nepatinka, nemegstu kazkodel  doh.gif

Su BE pudryte veidas saikingai spindi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nepasimetusi @ 2008 06 06, 11:34)
pabandziau parduotuveje artdeco, ir ji pasirode man labai matine  unsure.gif  ar su BE veidas buna matinis?
Man matiskumas labai nepatinka, nemegstu kazkodel  doh.gif

Su BE tikrai veidas nematinis 4u.gif Pas juos net yra speciali priemone-veilas, kuris jeigu nepatinka "Svytejimas" ji nuiima smile.gif
Atsakyti