Įsirašau į Bare Escentuals gerbėjų gretas
Prisiskaičiusi jūsų nusprendžiau atsisiųsti, pirkau iš Midwest Skincare, atsiuntė per 1,5 savaitės ir maloniai nustebino, kad jie ant muitinės deklaracijos pažymėjo jog tai dovana ir man dėl to nereikėjo jokių muitų mokėti!
Šeip aš jokių pudrų kasdien nenaudoju, nors yra ką maskuoti, turiu daug strazdanų, turėjau savo kosmetinėje krempudros buteliuką ypatingom progom, bet su ta krempudra klaikiai jausdavausi. Pirkau Get Started Kit light, patiko tas kad jos nesimato ant veido, nesubėga į raukšleles kaip būdavo su paprasta krempudra, neužkemša porų ir nusiplauna lengvai su vandeniu. Kas nelabai patiko, kad jinai truputį blizga, aišku tas mineral veil kažkiek nuima blizgesį, bet jei aš daugiau pamaskuoju paakius... na dar reikės bandyti įvairius variantus, kol kas dar praktikos mažai turiu Jau galvoju, kad reiktų atsisiųsti kokių šešėlių dar
[quote=Kašariukė,2008 05 31, 21:27]
ČIA galima ne per tarpininkę ir be tarpininkavimo mokescio užsisakyti
O muitine Lietuvoje muito neuzdeda?
Papildyta:
[quote=kvanksht,2008 06 02, 11:34]
Prisiskaičiusi jūsų nusprendžiau atsisiųsti, pirkau iš Midwest Skincare, atsiuntė per 1,5 savaitės ir maloniai nustebino, kad jie ant muitinės deklaracijos pažymėjo jog tai dovana ir man dėl to nereikėjo jokių muitų mokėti!
O jus nieko nepraset, jie patys taip paraase?
Papildyta:
O uzsakinejot tiesiai is ju puslapio?
As isbaddziau BE ie EM ir pasirinkau EM, nors man jos susinaudoja biski daugiau nei BE, bet kadangi rezultatais patenkinta tai lieku pris EM
ČIA galima ne per tarpininkę ir be tarpininkavimo mokescio užsisakyti
O muitine Lietuvoje muito neuzdeda?
Papildyta:
[quote=kvanksht,2008 06 02, 11:34]
O jus nieko nepraset, jie patys taip paraase?
Papildyta:
QUOTE(Renatulyte @ 2008 06 01, 18:52)
Nusprendziau likti prie EM Pagalvojau, jei jau man taip idealiai tinka, patinka ir geriau jau nera kur, tai kam cia blaskytis
Taigi paemiau visa rinkinuka uz 32$ ir likau maloniai nustebinta, kd i krepseli is 6 vnt, galejau pati pasirinkt man reikiamas priemones
Taigi paemiau visa rinkinuka uz 32$ ir likau maloniai nustebinta, kd i krepseli is 6 vnt, galejau pati pasirinkt man reikiamas priemones
As isbaddziau BE ie EM ir pasirinkau EM, nors man jos susinaudoja biski daugiau nei BE, bet kadangi rezultatais patenkinta tai lieku pris EM
QUOTE(Jelenka1 @ 2008 06 02, 12:05)
O kodel butent labiau patinka EM negu BE?
Ir kaip jus sugebat uzsisakyt tam EM puslapy, man ten niekaip neiseina ant prekes paspaust...
Turiu viena rinkini BE medium/medium beige lisna,per klaida 2 uzsisakiau.Gal kam reikia?
QUOTE(Povila$ @ 2008 06 02, 21:59)
O kodel butent labiau patinka EM negu BE?
Ir kaip jus sugebat uzsisakyt tam EM puslapy, man ten niekaip neiseina ant prekes paspaust...
Pabandziau dabar EM uzsisakyt is ju puslapio ir man nesigavo Nesuprantu kodel siap is ju buvau uzsisakius nemokama rinkinuka viskas ciki buvo O del EM tai patikrinus ju reitingus pagal kenksimnuma geresni, rasiau pries pora pusl. kazkur
Sveikos, mergaites,siandien gavau ir as rinkinuka, tik nesuprantu ar visos tos keturios spalvos reikalingos?, as kazkaip isivaizdavau, kad tik dvi bus o ten viena tokia tamsi, gal tik negrei kokiai tiktu Patarkit kas nors
QUOTE(deimushka @ 2008 06 03, 22:33)
Sveikos, mergaites,siandien gavau ir as rinkinuka, tik nesuprantu ar visos tos keturios spalvos reikalingos?, as kazkaip isivaizdavau, kad tik dvi bus o ten viena tokia tamsi, gal tik negrei kokiai tiktu Patarkit kas nors
tu apie sita rinkinuka kalbi?
jei taip, tai dvi spalvos yra pudrytes, ta tamsi tai alia ruzas ir veil'as makiazo uzbaigimui. bet jei si rinkiuka uzsisakei tai turetu buti ir DVD, kur viskas puikiausiai isaiskinta, kur ka ir su kuo reikia tepti
Labas rytas,
na ir aš šiendien pirmą kartą išbandžiau BE , nu kaip fainai užsidengė ir pamaskavo, dar su Pink fresh meteoritais pamodeliavau veiduką, tai išvis pasaka labai labai patiko
jau krempūdros bent jau vasara tikrai nenaudosiu
na ir aš šiendien pirmą kartą išbandžiau BE , nu kaip fainai užsidengė ir pamaskavo, dar su Pink fresh meteoritais pamodeliavau veiduką, tai išvis pasaka labai labai patiko
jau krempūdros bent jau vasara tikrai nenaudosiu
Labos.
As mineralines kosmetikos diletante kol kas, pradedu dometis ir temeles skaitineju
Bet vakar netycia uzmaciau Essence firmos pudra, parasyta mineraline, paskaiciau aprasyma, raso, kad grynai mineraline be jokiu priedu Na bet kad ji labai nebrangi, tai kazkaip suabejojau, ar taip gali buti
Gal as zinot?
As mineralines kosmetikos diletante kol kas, pradedu dometis ir temeles skaitineju
Bet vakar netycia uzmaciau Essence firmos pudra, parasyta mineraline, paskaiciau aprasyma, raso, kad grynai mineraline be jokiu priedu Na bet kad ji labai nebrangi, tai kazkaip suabejojau, ar taip gali buti
Gal as zinot?
QUOTE(vassara @ 2008 06 04, 00:17)
tu apie sita rinkinuka kalbi?
jei taip, tai dvi spalvos yra pudrytes, ta tamsi tai alia ruzas ir veil'as makiazo uzbaigimui. bet jei si rinkiuka uzsisakei tai turetu buti ir DVD, kur viskas puikiausiai isaiskinta, kur ka ir su kuo reikia tepti
Aciu , yra DVD, tik as nelebai angliskai ikertu, bet pabandziau vakar vakare- , o dar atsisiunciau rinkinuka, kur akims, skruostams ir lupoms, irgi labai patiko
Va toki
QUOTE(Lexy @ 2008 06 04, 09:22)
Labos.
Gal as zinot?
Gal as zinot?
Gali drasiai bandyt ta essence - daug kam cia ji labai patiko
Sveikos,
bandau uzsisakineti is Everyday Minerals ta nemokama rinkinuka, bet man jau nabaduoda siuntimo 5,5$... Dabar pigiausiai rodo 13,90$ Ar cia as ko nemoku, ar cia pabrango siuntimas? HEEEELP!
bandau uzsisakineti is Everyday Minerals ta nemokama rinkinuka, bet man jau nabaduoda siuntimo 5,5$... Dabar pigiausiai rodo 13,90$ Ar cia as ko nemoku, ar cia pabrango siuntimas? HEEEELP!